הפרק היומי - קול הווארד

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - קול הווארד

קול הווארד חצה את הקו. אתם יודעים מה, הוא הרבה אחרי הקו. כמו שאמר ג'ואי באחד מפרקי "חברים": "!The line is a dot to you". מה שהתחיל בפגישות מזדמנות על כוס קפה (או קוקטייל) אצל ג'ינה, הפך בפרקים האחרונים לפלישה ברוטלית ומוחלטת אל תוך חייה של ויקטוריה המסכנה. ויקי היתה נדיבה מספיק להציע לקול את החווה כדי שיוכל להשלים את הרומן שלו, אך קול הלך יותר מדי רחוק עם ההצעה הזאת. אם בבית הקפה נאלצה ויקי לשמוע על הבעיות בנישואיו לאשלי, כעת כשעבר לחווה לוחץ עליה קול להיזכר בתקופה הכאובה ביותר בחייה! תגידי ויקי, את עדיין חושבת על התינוקת שלנו? על ההפלה? על הפרידה? לפעמים אני חושב מה היה יכול להיות אילו... גם את חושבת על זה לפעמים? חוסר טאקט, חוסר רגישות, יו ניים איט. יותר מכל, מדובר באגואיסטיות לשמה. אין לקול כל עניין בויקטוריה. הוא פשוט נמצא בעוד אחד מהחיפושים שלו אחר ה"השראה". כמה חבל שויקי לא מעיפה אותו בבעיטה, אותו ואת המוזה שלו גם יחד.

שחר מותק

אני מודעת לכך שיש לך חיבה מיוחדת לויקטוריה... ולא שיש לי טענות לזה....כי זה בסדר גמור לאהוד דמות מסויימת, רק שיש לי תחושה שאתה שוכח את הרדיפה הפאתטית של ויקטוריה אחרי קול...זה התחיל בכך שהיא לא הניחה לו אחרי ההפלה, הזכירה לו בעצמה את איב התינוקת שמתה ב"איבה" נסעה אחריו עד לספרד שם הוא היה עם אשלי והתירוץ הכושל היה שזה בשביל "להביא לו את הדיסק של המחשב אישית".....נו באמת!!! למה אתה מתעצבן עכשיו?...על שהיוצרות התהפכו? על שקול נהיה הפאתטי התורן?...איך אפשר ללעוס את העלילה מבלי למחזר דברים לאורך זמן, גם אם לנו זה נמאס ויצא מזמן מכל החורים... אבל אפשר להתנחם...אוטוטו העלילה הזו מסתיימת...קול יעזוב ולויקטוריה יהיו "צרות" אחרות...

Dawn12

New member
החיבה המיוחדת שלי לויקטוריה

אמנם ידועה ומוכרת אבל אני עדיין דבק בדעתי. ויקטוריה אכן רדפה אחרי קול ולא הניחה לו ולאשלי לנפשם במשך תקופה ארוכה. ויקטוריה עשתה הרבה שטויות וטעויות בחייה, ויש לה חלק ניכר בכך שהנישואים לקול נכשלו. עם זאת, קול היה זה שמצא לעצמו אהבה חדשה, והוא היה זה שהחליט בסופו של דבר להתגרש. הזמן עבר, ויקי ניסתה לשכוח, קול הספיק להתחתן, ופתאום כשקצת קשה - למי הוא פונה? לאקסית כמובן! אם קול באמת היה רוצה הוא היה מנתק את הקשר עם ויקי. אבל למה לו? מצד אחד יש אישה היושבת בבית ומחכה, ומצד שני יש את האקסית שאליה הוא פונה בשעות מצוקה!

היחיד שיש לו קשר לכך שהנישואים

האלו כשלו זה קול. הוא פשוט לא גבר מספיק בשביל אשלי. כשחושבים על זה, מי כן? אם בראד לא הספיק...

SupeRonit

New member
../images/Emo32.gifהכי לא קשור בעולם

אתה יודע איך קוראים לשיר שמופיע בסרט: בוגי נייטס (לילות בוגי)?

blair manning

New member
ויקי וקול ../images/Emo47.gif

מה שמעצבן אותי בכל הסיפור הזה זה כשויקי רצתה אותו הוא היהי עסוק בנישואים שלו, ועכשיו שהיא החליטה לרדת ממנו הוא החליט שהוא רוצה אותה! וכמה אבסורד שכשהוא היה נשוי לויקטוריה הוא רצה את אשלי, ועכשיו שהוא נשוי לאשלי הוא רוצה את ויקטוריה... די נמאס כבר מעלילות ממוחזרות, שיתגרש מאשלי ודי!!!

למעלה