הפרק היומי 195

soapsfan

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי 195../images/Emo44.gif

לואיס מגלה שהפושעים שרצחו את ז'אן לוק עומדים לרצוח גם את שרידן. קיי מחכה למיגל בג'קוזי, אך הפתעה מצפה לה. צ'אד, איתן, תרזה וויטני מבלים בנעימים בבקתה, ותרזה חוזרת לפנטז על איתן.
דעותיי על הפרק: -היה פרק סה"כ טוב..היה ענק עם קיי וריס,היה נורא מצחיק כשקיי הפילה את סימול לג'קוזי..היה נחמד הסצינות בבקתה וסצניות שואיס היו הממ..בסדר.רק שהעניין שהכדור שרט לה את האוזן והיא חושבת שזה חרק זה ממש ממש ממש טיפשי.כי עדיין הכדור היה אמור לפגוע במשהו מאחוריה.

Ker 15

New member
פרק חמוד../images/Emo3.gif שמתם לב ש...

הסקי לודג' הזה זה בעצם בבית של שרידן? פשוט תקעו וילונות ודוכן קבלה... היה ממש מצחיק עם הטינס....למה ריס לא הוריד את החולצה? קיי על בטוח הייתה מסכימה שהוא יכנס...והכי היה מצחיק שהמפלץ נפל לג'קוזי...זה היה קורע.. קטעי שואיס היו בסדר וזה באמת די טפשי שהכדור לא שבר משהו.

backstreet girl

New member
היה מדהים..................

שווה היה לראות את ריס וקיי...... איזה צחוקים...... מגיע לך.............................................. קיי....... מגיע לך..........

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחחחחחחחח דווקא

אהבתי היום איך שקיי נראתה...יש לה עיני חתול יפות כאלה ואיך שסימון נפלה לג'קוזייייי קורעעעעעעעעע ותרזיתה הייתה ממש יפה היום! היה פרק משעשע

moran14h

New member
בעיקרון

קיי תמיד יפה ותרזה בדרך כלל אבל לפעמים השפתיים שלה קצת מכוערות.. כן..כשסימון נזרקה למים היה מצחיק אפילו שקצת ריחמתי עליה אבל פאקינג שיט הקאע בסוף עם צ'ריטי וה"חיזיון" המפגר שלה.. דיייי! שתמות כבר!

backstreet girl

New member
לדעתי קיי הרבה יותר מעצבנת מצ'ריטי

היא מבזבזת את כל חייה באובססיה על גבר שמאוהב בבת הדודה שלה......

moran14h

New member
והיא מבזבזת את חייה בלהיות

מטומטמת מכוערת שרואה חזיונות שהחבר של נרצח על יידה

backstreet girl

New member
לא את כל חייה...........

רק בזמן האחרון... רק ב-20 פרקים האחרונים..... מאז שקיי מכירה את עצמה היא רודפת אחרי מיגל.........

moran14h

New member
טוב..

את חושבת שקיי מפגרת ואני חושבת שקיי לא מפגרת וצ'ריטי כן..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifפרק חמוד ביותר!!!!../images/Emo3.gif

סימון הייתה הכי מצחיקה!!!!!!!! כשהיא נפלה למים|!!!!!!! קיי סתומה לגמרי!!!!זה היה כ"כ בארור שהיא תגמור
אהמ..עם ריס בג'קוזי... ובכלליות הפרק היה חביב ביותר!!! הקטע עם שרי היה אשכרה אדיוטי...

רק אני אהבתי את קטעי צ'אד ויטני../images/Emo35.gif

הם כאלה חמודים
ואיך שהוא ניסה כל פעם מחדש להביך אותה.. חחחחחח שרידן הרגיזה אותי
את לא מוכנה לשמוע ת'בנאדם יא פוסטמה
והוא.. "טוב, אני אסע לפריז" שיהיה לך בכיף

moran14h

New member
לא ,גם אני חושבת שזה היה ממש חמוד

אבל וויטני מעצבנת..למה היא מדחיקה את רגשותייה לצ'אדוש?

גם אני אהבתי את הפרק...

במיוד שצ'ריטי חושבת שהיא תהרוג את מיגל במקל סקי.... שריס מוריד את המכנסים אבל לא את החולצה...מה הטמטום? וגם מה שהיה מצחיק זה שהרוצח של שרידן כזה לוזר והוא פיספס אותה ופגע לה רק באוזן....ואיך אף זכוכית מאחור לא נשברה??? ושנאתי את שרידן היום... למה היא צריכה להיות כל כך מעצבנת?????? תני ללואיס לדבר!!!!!!!!! וזהו בערך...... תרזה מאמי ואיתן כזה מקסים (חבל שהוא כזה טיפש...) אבל עדיין הייתי עושה אותו....

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחחחחחחחח

קרועההההה מי בעולם לא הייתה עושה אותו??? או את ריסי'לה???? או *אני חייבת סורייייי* את שון בריידי מדייס או את אריק?????? גאד איזה חבורת כוסונים..ובעיקר שווווווווון!!!!!!!! חולה עלייייייייייייייו

למעלה