הפרק היומי- 197

Danial***

New member
הפרק עבר ממש מהר היום

הייתי בשוק שהיתה כתובית סיום, חשבתי מקסימום חצי פרק עבר. ג'ולי - היה מצחיק שהיא תקעה אותו בזבל ושהוא חזר הביתה כולו מסריח
פילאר - *נותנת לפילאר מכות* - ככה משקרים לאייבי?!?!?! אייבי - שלטה!!!! איזה חיוך מתוק היה לה שהיא דיברה עם ההומלס בטלפון! גרייס - טיפשה. כרגע ראית שבעלך, חברה שלך ובעלב כ"כ נואשים למצוא איזה פסל שהם אפילו חיפשו אותו במזבלה ואז מישהו דופק לך בדלת ומציע למכור לך פסל כזה - לא תשאלי אותם לפחות אם אולי זה הפסל שהם חיפשו??? ואז היא עוד באה להם ואומרת "איזה צירוף מקרים" - היא כזו מטומטמת!

moran14h

New member
חחח קיי מפתיע בתוכנית חדשה לגנוב

את מיגל מבריטני ספירס וונאבי..ת'אמת הלוואי שצ'ריטי תמות כבר! חחחח הרס אותי שג'וליאן כזה נכנס הביתה נוטף אשפה (שבצרתית אומר אל תתרגז ,נשבעת לכם) ואייבי ופילאר בשוק.. ואיזה מטומטם טי סי שיפסיק להלל את "אישתו המושלמת" יווו איזה מפגר! אוף ,וגם היום לא היה אית'ן ותרזה ווטיני וצ'אד וג'סיקה (בעע) .... למה לא מראים אותם? למה טימי וטביתה יותר מעניינים?

python 4

New member
ועוד פעם לואיס מדבר לעצמו!

הבנאדם סכיזופרן! "הממ.. מעניין אם מוכרים פה סנדוויץ' קממבר... אמממ... שבע דולר לסנדוויץ? מה הם השתגעו? בחיי, הצרפתים האלה הם ממש קמצנים, נכון?" "נכון! אבל ממש בא לי עכשיו על סנדוויץ'..." "בחיי, לואיס, אתה ממש יפה" "תודה, לואיס, גם אתה נראה לא רע" "שנעלה אלי לחדר?" די נמאס לי.

hadardit

New member
נשפכתי מהקטע שהוא כעס על ההוא

ושאמר "למור" בכעס והכינוי הכי יפה שלו היה ששרידן היום אמרה לו מיסטר אמריקן סופר קאפ (מר סופר שוטר אמריקאי)

נוסף זה עתה מונח חדש למילון...

תחפשו טיפשה:(לפי אבן שושנה) גרייס, האישה הכי מפגרת עלי אדמות. מוצאת משהו שחבריה מחפשים בחשק רב, מתעלמת מכך ובאה לספר להם לאחר מכן על הדבר. ועוד משהו, שמתם לב שקיי אמרה לצ'ריטרול ללכת לקחת את דבריה ושהיא תגיד למיגל שהם הולכים ואז כשצ'ריטרול חזרה היא עושה לו : בואי נלך לקחת את הדברים שלך.. WTF?? וצ'ריטרול נראתה ממש יפה היום
מה עוד
איב מרגיזה אותי עם הפרצופים המעוותים שלההה... גרררר ומה נסגר
לצ'ריטי יש בד"כ חזיונות נכונים. למה מיגל לא מת עדיין
ותראו תמונה שעוד מעט תהיה בפרקים אצלינו..

היה פרק טוב היום..

פילאר הזאת חוצפנית!! לא משלמים לה בשביל שהיא לא תשקר להם???!!! למה לא הראו את איתן ותרזה עוד פעם??? גרייס באמת טיפשה....אבל בזכותה הפסל יהיה אצל אייבי.... לא הבנתי את הרעיון של קיי...היא לא מבינה שאם צ'ריטי תיפגע אז מיגל עוד יותר יהיה איתה וייתן לה צומי... והיא לא חושבת שמיגל יכעס עליה שהוא לקח את צ'ריטי למסלול כזה קשה???? ןאיב.........איכס!!

backstreet girl

New member
פרק ממש יפה....................

אייבי שוב הייתה ענקית........... איך שג'וליאן חזר מטונף כולו...... שרידן ולואיס עם כל הריבים שלהם....... קיי עם כל הקנאה שלה אל צ'ריטי......

IrIsH BaBe

New member
אווווף גאד דאם איט!!!!!!!

אמרתי כבר שאני שונאת את הביצפר שלי מעמקי נשמתי??????? שיייישרף בגיהנום אמן!!!!!!!!!!!! היום הייתי בגיהנום הזה עד חמש!!!!! ולא ראיתי.... אז פליז אנשים עדכון יותר מעניין... מה היה היום?? ספרוווווווו

היום היה... זה ארוך...

איב וג'וליאן המשיכו לחפש במזבלה כשלפתע פתאום סם וטיסי הגיעו....איב מיהר להחביא את ג'וליאן באחת הערימות. ההומלס התקשר לאחוזת קריין בקשר לפסל ציפור ופילאר אמרה לו שזה טעות במספר וניתקה. אז סם ואיב וטיסי חזרו לבית בנט וסיפרו לגרייס על הפסל ציפור...פתאום הומלס דפק בדלת והציע למכור את הציפר גרייס הטיפשה לא חשבה שזאת אותה ציפור ואמרה לו ללכת.. אחרי זה סיפרה להם שבדיוק היה איזה קבצן שניסה למכור לה פסל של ציפור...אמממ... טימי וטאביתה נסעו לבקתת סקי צ'ריטי "למדה" בעמידה איך לעשות סקי ומיגל רוצה לקחת אותה למסלול המתחילים אך בדיוק לקיי צצה עוד תוכנית מרושעת והיא רוצה לקחת את צ'ריטי לאיזה מסלול קשה במיוחד...בלי שמיגל יידע שרידן הולכת לביסטרו הזה שהיא אוהבת... ואז רואים את לואיס חושב...אממ אני רעב אולי אני איכנס למסעדה הזאת.. ובדיוק שרידן יוצאת והם נתקלים זה בזה ומתנהגים נורא מאוהבים לואיס אפילו קונה לזונה הקטנה (סורי,הייתי חייבת...) ורד ואז הוןא מזכיר לה שהוא בא לדבר על ז'אן לוק ועוד פעם היא לא נותנת לו לדבר. הוא מחפש את הדף של האינטרפול ורואה שהוא נאבד לו,כשלואיס מוצא את הדף ומקריא לשרידן הוא רואה שהיא כבר הלכה... שרידן מגיעה לבית קיט של ז'אן לוק והיא פוגשת את האנשים האלה... וזהו,פיספסתי משהו???

למעלה