הפרק היומי - 200

Ker 15

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifפרק 200!!!!../images/Emo24.gif

פרק 200!!! היה פרק נחמד...אך דבר אחד חשוב היה חסר: מנת השואיס היומית!!!!! אייבי הייתה מלכה כמו תמיד ושתפתח את הציפור הזאת כבר....שונאת את טי סי.. ואיזה חמודים צ'אד ותרזה היום..חח...עדיף כבר שהם יהיהו זוג עד שאית'ן ווויטני יתעוררו... זה כל כך היה ברור שבסוף אית'ן אמר שהיא חשבה על צ'אק וזה היה מעצבן שהם גררו את זה כל הפרק! איפה הצרפתים?...עוד לא גמרו לשחק שש בש ולהרהר בעתידה של שרידן "דה ביוטיפול אמריקן וומן"? יאללה שיראו כבר את שואיס!

backstreet girl

New member
תגובות לפרק היומי:

מסכנה תרזה.......איך היא בכתה....... אייבי ענקית.... ג'וליאן שיילך לאזעזאל........ שונאת אותו... כל כך בא לי שכל הסודות יתגלו...... הסצינות עם וויטצאד היו קורעות....

adi48

New member
מה עם שואיס????

כן באמת היה מבאס שלא הראו את שואיס! לא נורא יראו אותם מחר בטוח!!!

shuis4ever

New member
אבדו: זוג כוסונים העונים לשם שואיס-

המוצא הישר מוזמן להחזירם לפריז לביקתת הקיץ של ז'אק לוק. תודה.

python 4

New member
לא לא לא,

את לואיס אפשר לשלוח אלי הביתה. את שרידן אפשר להשאיר בבקתת הקיץ של ז'אן לוק עד שהרוצחים יבינו שאם מכוונים את האקדח לראש של שרי ולוחצים על ההדק אז זה בהחלט יכול לעזור להם במטרתם להשתיק את הפוסטמה לנצח.

Danial***

New member
לא וויטצ'אד - אלא צ'אדני, וויטני

היתה ממש אכזרית היום עם ה"איזו משפחה בדיוק?" שלה. אווץ' - זה ממש כואב. ככה מדברים לילד יתום, שאין לו הורים שאוהבים אותו? תרזה בכתה, כמו בכל פרק שני, אבל היום היא באמת בכתה במיוחד. למרות שאין סיכוי שהיא באמת תוותר על אית'ן. ואית'ן כזה דפוק - "היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי... או, אני יודע מה זה אומר! - זה אומר שהיא אוהבת את צ'אק!" - אידיוט. וצפיתי היום גם בפרק של אתמול - קטעי טימיטאבי היו כ"F חמודים! והפושעים הצרפתיים הטיפשים, לא רק שהם לא הורגים את שרידן, הם גם התחילו לספר לה הכל על עסקי הסמים שהם מעורבים בהם - יופי מטומטמים, עכשיו אם היא תשאר בחיים יהיה לה אפילו יותר מידע להפליל אותכם בו! הם כ"כ טיפשים שזה עצוב, פשוט עצוב.

backstreet girl

New member
כן........וויטני הייתה כזאת מניאקית

אבל הקטעים איתם היו הורסים.......

moran14h

New member
הפרק היה מאכזב..

חרא של פרק ...לא יודעת..לא אהבתי .. היה דיי משעמם!

shuis4ever

New member
כל פרק בלי שואיס משעמם!!! ../images/Emo1.gif

אני צריכה את מנת השואיס היומית שלי! אההההההההההה! מה הם מסים להרוג אותי פה??? איזה פרק מרדים.... בירד סטאטיו, הומלסים, ואית'ן האדיוט (אבל מתוווווק :) ) שצריך מתורגמנית צמודה. איזה נעל! איזה דיסלקט! אפילו צ'אד קלט שתרי מאוהבת בו. זה חסר טעם. גם היא תצרפת אותו עד שהלשון שלו תיפול הוא לא יקלוט. אווווף. וכמה ימים הם יהיו תקועים בביקתה הזו כבר?! אני מתה לשמוע את השיר שלהם! אחרי הפרק הנטול-שואיס הזה כמעט פרשתי, אבל התנחמתי בעובדה שהוא גם היה נטול המשולש הפאתטי צ'רי-מיגל-קיי. זהו. אני מכריזה בזאת - עוד פרק נטול שואיס ואני פורשת! חוצפנים!

backstreet girl

New member
בזה את צודקת.......פרק בלי 2 האנשים

הכי מושלמים בסירה תשוקות. הוא פרק חסר טעם.. למרות שהיה שווה לראות את צאד וויטני ואייבי.....

Principesa Reut

New member
אני רואה את זה../images/Emo26.gif

סצינה: חדר השינה של אית'ן בקריין מנצ'יון. האור כבוי והחדר מלא נרות ושונים אדומות על הרצפה. אית'ן נכנס לחדר ורואה מישהי מחכה לו על המיטה. הוא מתקרב והוא בטוח שזאת גוון תרזה מצרפתת אותו בלהט והם מתחילים להתפשט. פתאום אית'ן קולט שזאת תרזה "טוב נו... היא בטח חשבה שזה צ'אק..." לא נראה לכם מתאים

מרTIMMY

New member
שואיס4אוור:

מה קרה לך? הם רק הגיעו לבקתה אתמול. זוכרת בבוק קפה שאיתן הציע לצ'אד לבחור מוסיקה לחתונה שלו בבקתה ושתרזה שכחה לשלו את הצ'ק. כל זה היה אתמול. אז הם כולה יום וחצי בבקתה המזורגגת הזאת... אגב, בזמן הקרוב תראו הרבה פחות ממני עקב נושא מסוים שזעזע את עולמי, ולא - אין לזה קשר לסינג החדש שהוציאה מקנזי... שלום.

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 200 ../images/Emo44.gif

אנשים
הגענו לפרק 200
אני לא מאמינה שאני רואה כבר 200 ימים את הסדרה הזאת
עבר לי כל כך מהר
אז מה היה לנו הפרק
אייבי משוכנעת שפסלון הציפור יספק לה הוכחה לכך שג'וליאן ואיב ניהלו רומן, ומצליחה להשיגו; טי.סי משתף את סם בחשדותיו שג'וליאן אחראי לפציעה שקטעה את קריירת הטניס שלו כשהיה צעיר; תרזה חשה הקלה לאחר שהתוודתה על אהבתה, אך איתן בטוח שהיא מאוהבת בצ'אק... ומה אתם חושבים על הפרק

למעלה