הפרק היומי - 206

מה עם הפרק היומי?../images/Emo3.gif

אותי נורא הצחיק שאית'ן אמר שזה נס שהוא נמצא שם - נס רפואי? הוא באמת נראה פג כשחושבים על זה... סימון כרגיל עם השיער(מה הספרית שלה חשבה?!), וקיי והאובססיה... אני אישית הייתי מוכנה להיות במקום צ'ריטי במיטה עם מיגל...גרר...
וכמובן שלואיס ושרידן רבים ואז נחמדים אחד לשני...ויש לה פוביה מעכרבים! איזה מתוקה
נגמר הב"ס סופסוף... וזה היה פרק לצעירים:) גם שואיס צעירים! ומפתיע שכל הצרפתים יודעים אנגלית! אני ממש הופעתי

adi48

New member
איזה טמטום!

שמתם לב שבפרק שהיום איתן הלך לישון עם המכנסיים של התחפושת של אלויס?? חוץ מזה בתחנת המשטרה הראו משפחה צרפתית והם דיברו בינהם אנגלית!יש גבול לטמטום? מסתבר שלא

גם אהבתי שתרזה אמרה

אלוהים הוא עדי מהיום והלאה אני לא אתקרב לאית'ן קריין.. עכשיו כשהיא אומרת מהיום והלאה, היא מתכוונת לעוד בערך 50 פרקים בהם היום יימשך(לאיזו שעה הגענו כבר? 4 בבוקר? צריך לשנות את שם הסדרה לתשוקות 24
, כל פרק מציין שעה אחרת ביממה) ובאותו יום היא תחזור לאהוב אותו שוב ושוב תיפגע בערך 1000000000000000000 פעם... סדרה נפלאה...

shambi

New member
איזה נאחסית הוויטני הזאת

כל דבר חייבת להרוס ושואיס היו ממש חמודים כשהם יתחבאו בחדר הקטן... אני במקומה ממזמן הייתי מדביקה לו
, כי זה היה ממש מתאים, רק ס"מ אחד!
השיחה הסתמית של צ'ריגייל לא חידשה כלום..... כרגיל! אבל גם אני ישמח להחליף אותה בסיצינה הזאת
ורעות, את מפוטרת! איפה השרשור???

גם אני נורא אהבתי את הפרק

בהתחלה באמת חשבתי שאיתן הולך להיות מאמי והוא יגיד שהו אוהב אותה אבל לא...הוא חייב להרוס ולהגיד שהוא אוהב את גוון... ולמה זה גרם לו לחשוב שהוא אוהב אותה.??? ומסכנה סימון...וויטני ממש טיפשה!! או יש כל כך הרבה כאב בשיר הזה...בוהובוהובוהובוהו וקיי גם מסכנה ...:( וגם אני הייתי מחליפה בשמחה את צ'ריטי....!! ומה קורה עם גרייס??היא מתה?? ובאמת הקטע שתרזה נשבעת...זה כבר איבד את כל המשמעות...

shambi

New member
אתם רואים שגרייס חסרה!!!

אתם תמיד יורדים עליה אבל בתכל'ס אנחנו לא יכולים בלעדיה.. היא חסרה כמה פרקים ואנחנו כבר מרגישים שמשהו חסר בנו!!! גרייס תחזרי

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 206 ../images/Emo44.gif

פרק חמוד ביותר
בהחלט מפצה על הפרק של אתמול...
תרית'ן וויצ'ד שבו להיות מקסימים
(גררר חוץ מהקטע שאית'ן מתקשר לגוון... כמה אוביוס זה יכול להיות שהוא לא עומד לספר לה משו שתרזה תשמח ממנו
) שואיס היו פשוט חמודים היום
בעיקר בקטע שהם התחבאו ולא יכלו לזוז
צ'אד... הוא צ'אד.... איזה חמודי... איך שהוא הרים את וויטני ואמר לה "יו אר וון סטוברן ליידי"... איזה חמוד
אז מה בעצם היה היום
תרזה משתוקקת לספר לאיתן על אהבתה, אך בשומעה את איתן מדבר על אהבתו לגוון היא מחליטה לוותר עליו לנצח; וויטני כמעט נכנעת לחיזוריו של צ'אד; לואיס שוב מציל את שרידן. חחח נזכרתי בעוד קטע מצחיק - העובדה שבצרפת לא מדברים צרפתית פשוט מפילה אותי מצחוק
ועוד לא סתם שהם מדברים אנגלית... זה אנגלית עם מבטא צרפתי
עוד יותר גרוע
שרשרו תגובות...

מרTIMMY

New member
אוי מיגל מיגל...

הבחור יכול להחביא ציאניד בגבות שלו... עוד פרק, אין הרבה מה להגיד. שייגמר כבר הסקי-טריפ הזה והבקתה הזאת והבירד סטאצ'ו הזה. נחשו מה - מחר גם לא עוברים ליום חדש. וזה יהיה אם אני לא טועה הפרק ה-12 של אותו היום... מחאה: טימי וטאבי יוחזרו לאלתר!!! ומייד!!!

תורי תורי../images/Emo29.gif|שיין|

טוב אז מה היה היום...
צ'אד פשושי!!! אבל מה נסגר? פעם אחת בטוח שהוא אוהב את וויטני ובפעם השנייה כבר לא..?
וויטני...בלעעע מתי היא תתעורר כבר?!
תרזה עדיין חיה בעולם הפנטזיות שלה. הקטילות שאיתן נותן לה פשוט מצחיקות..
אבל בכל זאת...איתן עדיין פשושש!! כזה חמוד..כמה שהוא אוהב את גוון....למרות שלא מגיע לה
לואיס מיי הירוווו!! טחחח חמודי
שרידן..כולה עכבר!! מה נסגר?! וכמה ברור זה היה עם האקדח שזה לא הרוצחים... אפילו אם זה כן היה הם, אז בכל זאת היה היתה יכולה לרוץ מסביב לכל הבית שלי עד שהוא היה יורה...הטמטום, הטמטום
קיי מסכנה
שכחתי איך קוראים לאחותה של וויטני..טוב בכל מקרה, היא מסכנההה thats all !

I n n u e n d o

New member
יווווו

למה וויטני כל כך מפגרת
למה למה למהההה סימון נראית בהמית כהרגלה. שואיס כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ובקשר לצרפתית,שמתי לב לזה הם מדברים אנגלית עם מבטא צרפתי אחד עם השני
כאילו,מה הקטע של זה
והקטע של העכברושים הרג אותי פשוט

shambi

New member
לא מצחיק!!

תרזה הייתה יפה היום......... לייק אולוויז!

מרTIMMY

New member
תגידו מה שתגידו אבל

אני כמעט בטוח שהציעו לה לא פעם ולא פעמיים לשיר את "עידן הדלי" דיס איז דה גלורי אוף דה אייג' אוף אקווריוס!!! די אייג' אוף אק-וו-ריאיאי-אואווס!!! אק-וורי-אוס!!!!!! אק-וורי-אואוס!!!

python 4

New member
מה יש לך עם שירי סבנטיז?

מרטימי, יש משהו שהיית רוצה לספר לנו?

מרTIMMY

New member
u got me

האמתי היא שאני בן 30, נשוי+שלושה. התחלתי לראות תשוקות עם הילדה הקטנה שלי ומאז התמכרתי... זהו, עכשיו אני הכי קרוב לגיל של טאבי בפורום הזה..

backstreet girl

New member
נננננווו ששואיס כבר יהיו ביחד......

הם היו כאלה מושלמים ביחד...... איך שהוא צחק עליהץץץץ איזה חמוד........ איזו מתוקה..... נננננננננננננווווווווו שיתנשקו כבר....... איתן בלום....... תרזה.....תחפשי חיים.....איתן אוהב את גוון ....תקלטי....... יש המון גברים שירצו אותך....... וויטני מטומטמת..... למה שצאד ינצל אותה.......הוא לא כזה.....צאד כזה חכם...... קיי .....גם את תחפשי חיים......מיגל מטורף על צ'ריטי מתי תלמדי.... סימון הייתה חמודה.......מסכנה.....היא ראתה את צאד עם אחותה....

הפרק של היום

היה נחמד. אבל עדיין לא משהו בכלל... צ'אדני סתם מעצבנים כבר. וויטני פעם אחת שונאת אותו ואוהבת רק טניס, אח"כ בוכה מאיזה שיר, אח"כ שוב שונאת את צ'אד, ואז הוא רואה אותה עירומה ובכלל לא איכפת לה. נמאס מהם, שיהיו ביחד וזהו, נחסוך את הסצנות שלהם. גם תרית'ן לא מעניין אותי... צ'ריגל נחמדים ביחד. אבל למה יש לה חזיון שהוא מציע נישואין לקיי? מאיפה זה הגיע לראש שלה? נו טוב... גם שואיס היו נחמדים, אבל נמאס לי כבר שכל הזמן שרידן בסכנה. יאללה, לואיס, קח אותה חזרה להרמוני, כי אחרת תצטרך לשבור שיא גינס בהצלות חיים בפריז. כל הצרפתים (שפתאום מדברים כולם אנגלית אחד עם השני) מושחתים...

למעלה