הפרק היומי - 208

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 208 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
טביתה אינה מצליחה להתאבד, ורצונה לחיות שב אליה לאחר שהיא שומעת על החיזיון האחרון של צ'ריטי; סימון משוכנעת שוויטני מנסה לגזול ממנה את צ'אד; איב בטוחה שאייבי מרמה ומסרבת לסייע לה. ו- לסיכום שלי
: הוווווווווווווו מה אנחנו רואים
האם יתכן שהציגו קשר משפחתי בין תרי למיגל
חחח
לקח לי זמן להבין למה קיי חושבת שלתרזה איכפת כל כך ממיגל, ואז נזכרתי שהיא אמורה להיות אחותו
ואם כבר קיי - היא הייתה ממש יפה בפרק הזה
(*אני אמרתי את זה
*) מיגל נשמע כמו ילד בכיתה א' (מקסימום...) כשהוא סיפר לתרית'ן שהוא אמר לצ'רי שהוא אוהב אותה. חחחחחח זה קרע אותי
I told charity i love her
ואז כמובן הפה שהוא מסרב להשאיר סגור בסוף משפט
ובקשר לטי.סי והתמונות (וזה לא ספוילר, סתם השערה...) - אני אומרת שבגלל שהתמונה עולה מהרגליים הוא יחשוב שזה פורנו שנשלח וימחק את זה לפני שהוא יראה את הפרצופים....
שרשרו תגובות

backstreet girl

New member
שואיס שוב לא היו...................

זה לא פייר........ אבל אייבי שוב קרעה אותי....... אין מה לעשות היא ענקית....

פרק מריחה...

לא היה שום דבר מעניין במיוחד. צ'ריטי ממשיכה לחשוש, עכשיו גם מיגל חושש מהחזיונות שלה. קיי, סימון, תרזה, וויטני = חרא. נמאסו עליי כבר. לגבי מה שהיה עם התמונות, אני מת שטיסי יגלה, אבל בגלל שאני מכיר את תשוקות, מבלי לקרוא את התקציר לפרק של מחר, אני יודע שאין סיכוי שזה יתגלה. שואיס בהחלט חסרים.

מרTIMMY

New member
אם הכל מעצבן אותך

ומרגיז ונמאס וחרא - למה אתה רואה את הסדרה הזאת בכלל???? ההמלצה שלי אליך: סדנה לעצבים.

python 4

New member
בריידי X 2 צודק, זו באמת הסדרה

הכי טובה שיש למרות שהיא מעצבנת ברמות שלא ניתנות לשיעור. למה זה, באמת מעניין. ותגידו לי בבקשה, מה יש לסימון בשיער???

מרTIMMY

New member
היא לא מעצבנת

היא די מוצלחת למען האמת... ואל תשאל מה יש לסימון בשיער, תשאל מה היא יכול להחביא שם: 1. סולם 2. מטף כיבוי אש 3. פיל 4. פסנתר כנף משום מה היא לא מחביאה שם מסרק... חבל...

python 4

New member
אגב,

אני מתחיל להסכים איתך בנוגע לזמן בתשוקות. זה מאוד מוזר שכבר שבוע כולם מתכוננים ללכת לישון, תרית'ן וצ'דני הולכים לישון בתחילת כל פרק ואז קמים שוב פעם בשביל לסגור כל מני קצוות (רגע, עכשיו אני ילך להגיד לאית'ן שאני אוהבת אותו, כי זה 2 בלילה והוא בטח סתום בשעה כזו). והנה - דווקא עכשיו כשכולם הלכו סופית לישון פתאום כבר בוקר?? סימון ישנה 2 דקות וג'ולי כבר אוכל ארוחת בוקר, שלא נדבר על זה שמיגל בילה בג'קוזי כל הלילה ועכשיו יהיה לו שפעת, המסכן.

מרTIMMY

New member
אני שמעתי

שאסור להיות בג'קוזי יותר מרבע שעה. אבל בעצם זה בטח סתם ג'קוזי מעאפן, עובדה שאף אחד אחר מהרמוני היי לא התקרב אליו כבר יומיים ברציפות... ונכון, כולם הלכו לישון כבר 100 פעם הלילה ואז קמו, קראו עיתון, התקלחו שוב, החליפו בגדים עוד פעם, שוב הלכו לישון ושוב קמו... אבל אולי אני טועה כי לא ראיתי עד הסוף - נדמה לי שזפזפתי מתישהוא בפרק הזה לערוץ הספורט... הייתה שם תחרות שחייה אומנותית/צורנית לזוגות. אהבתי במיוחד את הגברת המבוגרת והילדון הקטן ההוא. ציון טכני: 9.8 ציון אומנותי: 9.6

python 4

New member
למה לצחוק על טימיטאבי.

היה להם מצב רוח טוב, אז תן להם קצת לעשות מלאכים בשלג (נורא מוזר מצד טאבי, לא?) הרי הם קיבלו חדשות טובות, מיגל הולך לזרוק את צ'רי! גם אני כמעט עשיתי מלאכים בשלג באותו רגע. אם היה לי שלג בחדר.

python 4

New member
ואם כבר שחייה צורנית,

שמתם לב שצ'רי לא הפסיקה לגעת במיגל בזמן שהם היו בג'קוזי? OK, ילדה, הבנו, את חרמנית לאללה על הלופז-פיצ'רלד, אבל תשמרי את הידיים לעצמך! זאת סדרה שמרנית! ומיגל הרי צריך להיות טהור לבב כשהוא יתפנה לקיי..

מרTIMMY

New member
אני הייתי מתחלף עם מיגל...

אני אוהב את מולי!!! את צ'ריטי לא כל כך כי היא כזאת... חולת נפש מטורפת שרחוקה טיפול הלם אחד ממגורים קבועים בבית חולים למשוגעים...ברררר... אבל את מולי היפיופה אני אוהב. אני לא אוהב את כל הלופז-פיכסג'רלדס... כל פעם שמיגל התחיל לדבר נאלצתי לעסוק MUTE בשלט... איזה קול... שלא לדבר על אחותו שהוכיחה שאין יותר קופה ממנה. בתמונה: תרזה מהפרק של היום

מרTIMMY

New member
שאמרתי שהייתי מתחלף עם מיגל

התכוונתי בג'קוזי... כדי להיות עם מולי...

python 4

New member
בעעעע ../images/Emo5.gif

אני הייתי מעדיף להיכנס לג'קוזי עם היצור מהנוסע השמיני מאשר להיכנס לשם עם היצור מצ'וקות. ועוד שהיא תיגע בי! איכס! צ'רי, איזה דיבור מעצבן יש לה. היא פשוט דורשת אגרוף דחוף. אם אני הייתי מיגל הייתי מסדר לה יישור שיניים ואז יוצא מהג'קוזי והולך לחפש את קיי. ולמה אתה שונה את כל הלופז-פיצ'רלדס? אני מת על פילאר.

מרTIMMY

New member
באמת?

פילאר היא ל"פ? כי לפי הסנטר שלה היא מתאימה יותר למשפחת דאגלאס.. והיא השריצה 5 קופים וציפור אחת. לא, אי אפשר לאהוב אותה. אבל לעומת זאת, קח את הבנט'ס. גרייס נחמדה, קיי וג'סיקה... ושקיי תיקח את מיגל, ככה צ'ריטי תהיה פנויה בשביל טימי. אלא אם כן בחור שחור וגדול ישיג אותה ואז נצטרך להתמודד עם "טי.מי", איף יו נוו וואט איי מין...יאק..

python 4

New member
בוא נסגור על זה,

שאתה תיקח את הבנט'ס ואני יקח את הלופז-פיצ'רלד'ס. אמממ... במי אני אבחר? מצד אחד פילאר מצד שני לואיס.. איזה בחירה קשה..

למעלה