הפרק היומי - 211

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 211 ../images/Emo44.gif

חחחח איזה פרק מצחיק
כמה פעמים הם יכולים "לגרום לנו לחשוב" שטי.סי כועס על איב בגלל התמונות
פעם אחת החלום, פעם שניה הארוחת בוקר, אחר כך "מה אני אעשה
"... נקרעתי בקטע של שואיס שלואי שואל את שרי למה היא חושבת שהמלצר ברח והיא עושה לו "אולי כי תייר אמריקאי משוגע רדף אחריו
"
תקציר הפרק
אייבי ממשיכה ללחוץ על איב לעזור לה לכבוש מחדש את סם. איב מסרבת, כשבינתיים מגלה טי.סי שפני המצולמים בתמונה הוסתרו; צ'אד נפגע מדבריה של וויטני, וסימון מנצלת זאת; לואיס מציל את שרידן משתיית יין מורעל ותובע ממנה לשוב עמו להרמוני. שרשרו תגובות...

Bow Wow

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משקה פרוטאין אחרי ערבוב במיקסר, עשוי ממרכיבים שונים לוקח לTC להכין שנייה. לבדוק אם מישהו דופק בדלת לוקח לו שעה. באמת פרק מצחיק - אבל כבר גיליתי שאייבי תכסה את הפניםםםםםםםםםםםםםםיםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל ששרידן לא שתתה - לא יודע למה אבל כל הפרק דמיינתי אותה קרחת - תמונה בקרוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרק מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפילפסית וויטני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח

moran14h

New member
היה פרק חמוד

איב מעצבת עם המשחק הגרוע שלה..ווטני כנראה ירשה את הכישרון משחק באיב.. שואיס היו חמודים.. תרזה ואיתן היו היום מוזרים..לא יודעת..איתן חייך הרבה(לא שזה רע אבל זה מוזר)..הם היו מסתוריים.. שוב הפרק עסק רק ב3 נושאים...נראה לי הם שחכו מהאחרים..

Bow Wow

New member
אה וגם איתן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח איתן כזה: "צ'אד הדיסקים שלך...אמ...נמצאים אצל...נו איך קוראים לזה....בתוך ה...מה השורה שלי? אה... שמעתי אותם כבר...אתמול.. אתמול? כן אתמול...אה...מה?..." הוא שחקן רע!!!! ח

shuis4ever

New member
somebody just shoot me../images/Emo59.gif

דייי
חלאס, אנשים
כמה אפשר
אוקיי, אז בפרק הנוכחי גיליתי שכישורי משחק זה לא הדבר היחיד שחסר לויטני. מסתבר שהיא מתקשה גם בהליכה
. נו טוב, אז היא כמעט מתה במפולת שלגים וקצת כואבת לה הרגל. זו סיבה להימרח על ריצפת הסקי לודג' כל פעם שצ'אד בסביבה
והודות למסורת של הסופס, להראות קטע קטן מהפרק שעבר לפני הפתיח, נאלצתי לצפות בשנית בניסיון הפאתטי של ויטני לבכות. פעם אחת זה באמת יותר מדי!
שרי, מון שרי... מה יהיה איתך אהובתי? יורים לך באוזן, את כמעט(<---- הודות ללואי) נופלת מהמרפסת בבית מלון, וכמעט (<---- שוב, הודות ללואי) מורעלת למוות ע"י מאפיונר מחופש למלצר. מה עוד צריך לקרות כדי שתביני שאת
בסכנת חיים? ואפילו עזבי סכנת חיים, מר-עולם מציע לך לבוא איתו בטיסה הראשונה להרמוני--- ואת מסרבת??
אחותי- תתעוררי
זה רק אני או שהחלום של סימון נראה יותר כמו סיוט?
עצמתי עיניים בחלקים המפחידים (
) הם כל כך לא מתאימים
ותחליפו לאית'ן כבר ת'סוודר!!!!

soapsfan

New member
לא רק שאלצנו לצפות בויטני בוכה

גם נאלצנו לראות את ניסיונותיה של איב לשחק.היה עצוב.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהאם שרי יכולה להיות אטו

אטומה * יותר??? כאילו דאמט..איזה סתומה עשו אותה(הדמות יעני..) היא כ"כ טיפשה ועקשנית שזה ממש מעצבן!! חוצמזה הפרק היה יאפה.. טיסי טיפש תרזה כרגיל מהממת וחולמנית... אייבי מלכה

backstreet girl

New member
היה פרק מרתק ומבאס גם יחד

הייתי כ"כ כ"כ כ"כ בטוחה שהחלום של איב באמת קורה...... הייתי מרותקת למסך.... אין לכם מושג..... ואז כשראיתי שזה היה חלום מה זה הייתי מבואסת.... אייבי כרגיל גדלוה מהחיים.... לואיס,הו לואיס איזה ג'נטלמן.... איך הוא הציל את שרידן... איזה זוג מקסים הם.... סימון גם הייתה חמודה.. וגם תרזה ו-ווטני..... צ'אד גם חמוד ואיתן אטום.... בקיצור היה פרק יפה.....

Ker 15

New member
../images/Emo36.gifהפרק../images/Emo26.gif

הפרק היה מלא בשחקנים גרועים: -וויטני בניסיוניה העלוב לבכות אם הייתי רואה אותה סתם ככה הייתי חושבת שהיא גוססת או נחנקת מחתיכה גדולה של עוף..
..מה זה?! -איב....אני אפילו צריכה להסביר?!! "לא טיסי...כל...אחד...עושה ...טעיות..""כן...לא אכלתי ארוחת בוקר....הי הי כן...זה מה שעשיתי" גאאאאאדדדדד הייתי מרעילה את כל המשקאות של משפחת ראסל... -ואם כבר מדברים על דברים שגורמים למוות...רק מלהסתכל על סימון היום הרגשתי צורך עז לכסות את העיניים..והמסקנה היא: סימון+בירד סטציו=השטן!!!!!!!!! -בקטעים עם שרידן פשוט רציתי שלואיס יקשור את שרידן העקשנית הזאת ושישים אותה במטוס...או שיעשה לה דברים אחרים..אהם...ככה היא על בטוח תתעשת קצת

AnGeL DoLlY

New member
פרק חביב ... ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

טי סי הזה... הוא פשוט הורג אותי כל יום מחדשששש
הבחור חי בסרט ... חחח איזה קטעים עם הארוחת בוקר הזאתי
"את משמשת דוגמה רעה לבנות שלנו" "אויי טי סי אני כ"כ מצטערת!! "טוב אל תיקחי את זה כ"כ קשה... כולה לא אכלת ארוחת בוקר" טחחחחח
איזה מטומטם אלוהים ...
לואיס הזההה .. איזה חמוווודי
שרידן ... כמה אפשר להיות דפוקה
קלטת שמנסים להרוג אותך בכל מקום שאת נמצאת, לכי עם לואיס כבר להרמוני ... איזה פאק עם האישה הזאת
סימון מעצבנתתתתת
דיייייי וויטני דיייייי להכחיש! רואים שאת מתה על צ'אדוש
היום שמתי לב שהוא דומה לקוף
תרזה ואיתן היו באמת... מצחיקים! הוא וטי סי... כמה שרומזים להם- לא מבינים כלום. בלאט

python 4

New member
סליחה, זה כבר רפלקס אצלי להגיב

כשאת אומרת "די ללכלך על שרי..." שימי
שאני לא היחיד! אנחנו כוח עולה!

AnGeL DoLlY

New member
חח מצטערת .. ../images/Emo41.gif

היא חמודה והכל וזו דמות שאני אווהבת
אבל כמה אפשר להיות סתום?!

LauraLF

New member
מה שוויטני אמרה

מה שויטני אמרה היום לתרזה היה ממש ממש ממש מסריח כאילו אולי זה נכון אבל איזו חברה הכי טובה אומרת דברים כאלה?! את אמורה לתמוך בה ולא להזכיר לה עד כמה הכל מסריח ושהיא משקרת לעצמה...יש דרכים הרבה יותר טובות להגיד דבר כזה...

soapsfan

New member
צודקת

זה שויטני נפגעה הז לא אומר שהיא הייתה צריכה להוציא את כל הכעס שלה על תרזה

LauraLF

New member
כאילו

זה ממש נחמד שכשתרזה אמרה לה משהו אז היא השתמשה בכל מה שתרזה אומרת ומרגישה וסובבה את זה נגדה ותקעה לה סכינים , ותרזה לא עשתה כלום... זה פשוט היה ממש ממש מסריח

למעלה