הפרק היומי - 215

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 215 ../images/Emo44.gif

איב ממשיכה לסרב להיכנע לסחטנותה של אייבי; איתן מזמין את תרזה להתלוות אליו לאירוע צדקה, ותרזה מאמינה שלילם הגדול הגיע; שרידן מתחבטת אם לתת למשטרה להמשיך בהליכי המעצר של לואיס. והתגובות שלי
המסכה הזאת כל פעם מחדש מצחיקה אותי
זה ממש דומה לפרצוף של לואיס
איך הם הצליחו
שרי... הו שרי.... מה קורה לה
עם כל הכבוד (ויש כבוד
) שניהם פשוט זוג מטומטמים
שניהם יודעים שהם מאוהבים קשות אחד בשני.... כמה זמן כבר אפשר לדחות את הרגע בו הם יגלו שהכל תרמית קריינית
תרזה נראתה היום כמו אחת משנות השבעים עם השיער שלה
זה היה מצחיק
צ'אד היום גרם לי להתנתק לרגע מהמציאות התשוקתית ושיחק כמו שבאמת צריך לשחק.... חוץ מזה - אני לא יודעת מה קרה לתסריטאי של תשוקות אבל הוא נתן לצ'אד תפקיד אמיתי, שלא ממש נמרח - וגם יודע מה הוא רוצה
... ח"ח
ו... זהו.... שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
או.מיי.גוד.

אוקי. טיסי מתחיל לפחיד אותי גם בסוף יהיו לי סיוטים בלילה צריך להמית את הבן אדם הזה. נראה לי כבר מיצינו את הקטע של אייבי-איב זה מתחיל קצת לעצבן בקשר לשרידן את צודקת הם באמת מאוהבים אני לא מבינה מה הקטע שלהם ואגב. שאלה למי שיודע, מתי העיניין של התמונות ואייבי-איב יגמר,אם בכלל
מישהו יודע<?

I n n u e n d o

New member
או.מיי.גוד.

אוקי. טיסי מתחיל לפחיד אותי גם בסוף יהיו לי סיוטים בלילה צריך להמית את הבן אדם הזה. נראה לי כבר מיצינו את הקטע של אייבי-איב זה מתחיל קצת לעצבן בקשר לשרידן ולואיס את צודקת הם באמת מאוהבים אני לא מבינה מה הקטע שלהם ואגב. שאלה למי שיודע, מתי העיניין של התמונות ואייבי-איב יגמר,אם בכלל
מישהו יודע<?

פרק לא משהו....../images/Emo41.gif

מוות לוויטני!!!!! שואיס מעצבנים אותי! איך הם כל הזמן מסתכלים אחד על השני בכזאת... תשוקה... תרזה מפגרת!!! היא לא הבטיחה משהו לאמא שלה, לה', לוויטני...??? היא אשכרת אהבלה! הכלבה הזאת תמשיך לרדוף אחרי אית'ן גם אחרי שהוא וגוון יתחתנו
ש-ת-מ-ו-ת צ'אד נראה היום כמו ינשוף עם כל הפרצופים שלו...

אני דווקא

נורא אהבתי היום את צ'אד... כי אני נורא רוצה שאיתן ותרזה יהיו ביחד (נו ברור....) והוא כזה חמוד איך שהוא דיבר עם איתן על תרזה.... הוא היה מקסים... ושואיס היו (פעם ראשונה) נורא חמודים

למעלה