הפרק היומי - 218

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי - 218 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
אייבי ממשיכה לסחוט את איב עם התמונות הארוטיות; סימון וקיי צופות בתחרות "הזוג המושלם" בערוץ המקומי ומתפייסות; טביתה וטימי מתכננים לקחת את צ`ריטי אל עולם האופל יחד איתם... שרשרו תגובות...

מממ...

רק אותי הקטעים של צ'ריטי מתחילים לעצבן?? זה כאילו הם מתנשקים.. הכל סבבה... פתאום היא הולכת ואומרת " הייתה לי הרגשה..." כאילו מה נסגר איתך אחותי?? אני במקום מיגל הייתי מתחילה לחשוב פעמיים אם יש לי ריח רע בפה.. ואיב הזאת - תספרי לו כבר ותתמודדי עם התוצאות!!! במילא האמת תתגלה בסוף.. עוד משהו, חאלס עם השטויות האלה של תרית'ן! "כן מישהו מנסה להגיד לי משהו.. שהם טועים" פחחחחחחחחחחחח איזה גולה זה!! ובאמת צ'ידני נראים מאוהבים!! תמונה למזכרת

t o o l

New member
יווו

אחותי כמה שאת צודקת צ'ריטי מזה עיצבנה אותי היום... מתנשקים והם כאלה חמודים פתאום היא אומרת על התחושות שלה. למה שיפרידו ביניהם? הם כאלה חמודים :( למישהו יש תמונה שלהם?

הצילצול

New member
אני מבינה את צ'ריטי!

פתאום באמצע נשיקה מתוקה עם מיגל, יש לה שוב חיזיון על מיגל שמציע לקתרין נישואים!! גם אני הייתי מגיבה ככה!! אלוקים ישמור! חבר שלי והאוייבת?!?! מחריד לאללה!!!

t o o l

New member
אממ

את צודקת בהחלט. אבל הם כאלה חמודים ולא אהבתי שמיגל אמר לה שרואים שהיא לא התנשקה עם מישהו לפניו :( חוצמזה למה מפרידים ביניהם? אוחח.... עד שיש משהו טוב ויפה.

backstreet girl

New member
איזה חברה מדהימה איב.....

למרות כל האיומים של אייבי היא נשארת נאמנה לגרייס..... כל הקטעים בין אייבי ואיב מדהימי. בקשר לצ'ריטי....היה לה חיזיון...אז מה.. אה....והצילצול....השם המלא של קיי הוא קייטלין לא קתרין.......

t o o l

New member
אממ

אני שונאת את קיי מגעילה אחת וצ'ריטי..... אוף היא מוזרההה :(

backstreet girl

New member
קיי באמת מגעילה........

היא פוגעת בבת הדודה שלה... בבת הדודה שלהההההההההה........ הקרובת משפחה שלה.... בגלל נער... היא מוכנה להקריב את המשפחה שלה למענו......

Passion4Life

New member
רחמים, רחמים עלייך איב

אני ממש מרחם עלייך שככה היא נסחטת ע"י המושלמת ביותר -אייבי אהובתי!!! אייבי אני חולה עלייך כפרה, אבל למה לענות כך את איב הקדושה המעונה? טוב נו... נסלח לך הפעם, רק הפעם אייבי! (סתם כפרה עליה מת עליה!!!!!) בקשר לצ'אד - אח שלי, אם לא תתחיל להזיז עניינים ... יבש יבש... סימון - אני ממש עצוב בשבילך שהשלמת עם קיי! עד שהתחלתי לראות אצלך נקודת אור כיבית לי אותה!
גרייס וסם - האהבה הכפייתית שלכם מתחילה להימאס! מספיק להימרח אחד על השני בכל סיטואציה! זהו, זה מה שהיה לי להגיד על הפרק.

moran14h

New member
קיי שולטת../images/Emo47.gif

טוב אז ככה: אייבי ואיב -חרשנו על הנושא..חלאס..תראי את התמונה ותסיימי עם זה. סימון וקיי-אני לא יודעת למה אבל ממש לא אכפת לי עם קיי תיהיה חברה של סימון או לא..כי קיי שולטת בכל מצב..(חוץ מהתפרצויות רוע חזקות במיוחד כמו להרוס לסימון את המשפחה). טאבי וטימי-הדמויות האהובות עליי..כאלה מתוחכמים..טאבי החכמה!
צ'ריטי ומיגל-אין טעם לפרט..נראה לי שכולם כבר יודעים מה דעתי בנושא.. אית'ן ותרזה היו מתוקים לאורך כל הפרק עד שאית'ן הרס את הכל.
צ'אד וויטני-מעצבנים כבר.. אז זהו..סך הכל פרק נחמד ביותר

למעלה