הפרק היומי - 228

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 228 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
ועדת הנשף מנסה להחליט על מיקום הנשף, וטביתה נחלצת לעזרתה של קיי, שכל הצעותיה נדחו; תרזה מחפשת שיר שיגרום לאיתן להבין שהוא מאוהב בה; טי.סי יוצא עם איב למועדון הג`אז, כשבמקביל הולך לשם גם צ`אד, המקווה לשמוע מקריסטל מיהם הוריו. פרק חמוד
(ולא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל מיגל נראה היום די טוב
)

נמאס כבר מטיסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה אפשר להיות טיפש
אני יודעת למה את מוטרדת... כי דרסו את הכלב של השכן
לאאאאאאאאא
היא תבוא אליו " טי סי, אני בהריון מגבר אחר..." "אני יודע על מה את מדברת... את חושבת שהשתניתי ואני אחר עכשיו" "לא יא חתיכת אידיוט, גבר אחר ד*ק אותי
".. אוףףףףףףףףף גרררררררררר זה כזה מרגיז

Bow Wow2004

New member
אני יודע על מה את כל כך מתעצבנת...

עכשיו הכל ברור לי.... וזה קשור לטי.סי! את מתעצבנת על זה שרגע אחד אנחנו רואים אותו עם חולצה וורודה ודקה אחר כך הוא עם חולצה אפורה...

I n n u e n d o

New member
נכון../images/Emo6.gif

באמת היה מוזר. אה ו...תרזה פושעת.מורידה שירים מהאינטרנט? פשש.

Principesa Reut

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

כאילו - זה לא אמור להיות לא חוקי לדבר על דברים כאלה
ועוד בסדרת טלויזיה

I n n u e n d o

New member
הממ

קחי בחשבון שהפרק שודר בשנת 2000. לא היה אז בלאגן כזה על הורדות כמו עכשיו..

moran14h

New member
אוקיי

אני מצטערת אבל אני פשוט מרחמת על השחקנים ,אוקיי היו להם איזה 10 פרקים עם אותם הבגדים.... וזה היה כ"כ ברור שטי סי יחשוב שהיא עצובה בגלל החולה שלה...! חחחח איזה מסכנה קיי ...בהתחלה כולם היו נגדהההה (אבל מיגל החמיא לך על התספורת)..

backstreet girl

New member
פרק נחמד אבל קצת רייקני

שואיס לא היו. אייבי לא הייתה ג'וליאן לא היה. לא היה מספיק אשקן. אבל אהבתי את התספורת הפ33תית של קיי. סימון הייתה נחמדה וצ'אד היה מגניב. אית'ן היה מבולבל ותרזה הייתה חולמנית מאוד. היה פרק נחמד.

HAINEEKEN

New member
מה הקטע עם התספורת של קיי???

שכל מי שרואה אותה ישר מחמיא לה אפילו מיגל שבקושי יודע שהיא קיימת...

Bow Wow2004

New member
לי נראה שזאת בדיחה פרטית

שהכניסו אותה לתסריט בזמן הצילומים ואחרי שהפרק נכתב. כל דמות בבוק-קפה (חוץ מגרייס... כלבה) החמיאו לה. אפילו טאבי. חייבת להיות פה איזו בדיחה פרטית שקרתה מאחורי הקלעים והוכנסה לתסריט. בכל אופן, היום היה אחד הפרקים הטובים ביותר של הזמן האחרון, ללא ספק. פרק מושלם מכל הבחינות!!!

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחחחח

הרי קיי לא הופיע חצי יום[חישוביך האינטילגנטים] וכבר היא הספיקה לקום בבוקר אחרי שהיא ישנה אצל משפחת ראסל ולהסתפר!!!!!!!!

Bow Wow2004

New member
חישוביי אמנם אינטיליגנטיים

אבל חישובייך הם הכל רק לא זה. לא ראינו את קיי חצי יום (כמו שלא ראינו את שאר הילדים) מהסיבה הפשוטה שהם היו בבצפר. זה שתרזה ו-וויטני כל הזמן מבריזות זה כבר משהו אחר. קיי הלכה לה בשעת צהריים להסתפר והגיעה לפגישה בבוק-קפה לדיונים על מיקום הנשף אחר-הצהריים. סימון ביקשה מאבא שלה שיתן לקיי לישון אצלה, הוא הסכים, אך לבסוף סימון התגנבה מהבית ובסוף קיי לא ישנה אצל הראסל'ס. אחרת קיי לא הייתה שואלת את סימון (בשעת אחר-הצהריים) איך היה אתמול במועדון הג'אז.

למעלה