הפרק היומי - 229

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 229 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
סימון מאשימה את וויטני ברדיפה אחרי צ`אד; שרידן מנסה להבין מדוע ביטל ג`וליאן את האישומים נגד לואיס; טי.סי ואיב מגיעים למועדון הג`אז, שם מגלה איב לתדהמתה שקריסטל לא עזבה את הרמוני. חזרנו לתשוקות שאנחנו מכירים - שום התקדמות בעלילה
חוץ מקצת חשיפת שרירים של לואי שלי
שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
חחחח נכון

באמת העלילה לא התקדמה בגרוש. והקטע שגרייס אמרה "אני יודעת למה את ככה" לאיב זה כבר נדוש מה הקטע של התסריטאים !!!

AsHtOn GiRl 3

New member
אממ פרק משעמם...../images/Emo4.gif

הסיפור עם קריסטל כבר נמאס......... כנ"ל לגבי אייבי ואיב......... קיי הייתה היום מהממת
ואיזה יופי כבר מלא זמן לא ראיתי את מיגל וצ'ריטי

moran14h

New member
אני לא ראיתי את כל הפרק

אבל מילא.. ביום ראשון אני אראה .. חחחח איך תרזה התלהבה מקריטסל..ממש כמו מעריצה..

shuis4ever

New member
קורקשן../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

קודם כל- לואי הוא שלי! מצטערת.
הכי אהבתי שהאנק כזה מתלהב מהזרועות שלו ומנשק אותם. לא יודעת מה איתכם, אבל שרירים לא ראיתי שם. וליד לואי
הוא ממש נראה פתטי.
אין לי כוח כבר לכל ה: "אהה! אני יודע מה את מסתירה". חלאאאאאאאאס. קלטנו. די כבר!
(קצת מאוחר אבל...) מה היה השינוי הדרסטי שגרם לכל תושבי הרמוני להלל את שיערה של קיי? כולה סירקה אותו קצת באלכסון...
איב מעצבנת אותי, טיסי מעצבן אותי, גרייס מעצבנת, סם מעצבן, צ'אד מעצבן, סימון מעצבנת, מיגל מעצבן, צ'ריטי מעצבנת, ויטני מעצבנת, ואפילו תרית'ן מתחילים לעצבן אותי. אוווווווף. למה אי אפשר סדרה שכולה שואיס????

python 4

New member
למה איזו התקדמות עלילתית היתה עד

היום? היום ראיתי את הפרק אחרי שאת שלושת הקודמים הפסדתי. היה משהו מעניין? אני מניח שלא. ושוב באופן מפליא ביותר כל תושבי הרמוני נאספים להם במקום אחד - הג'ז קלאב. מעניין מאוד, שכל ערב כולם מתאספים במקום אחד. זה כאילו שמישהו שולח לכולם הודעות בסגנון "הערב בשמונה כולם נפגשים בלובסטר שק. מי שמאחר לא חבר." קיי עם השיער החדש (?!?) נראית אפילו יותר פצצה ממקודם. רק כמה חבר שנשאר לנו כל כך מעט זמן להנות במחיצתה, לפני שמגיעות עדר של קייאיות חדשות.

Bow Wow2004

New member
הפרק היומי

חמש פרקים היום הזה ובכל החמש הופיעו וויטרזה... יאק... וכנראה שמאוד משתלם להיות דוקטור ומפקד משטרה בהרמוני אם הראסלס והבנטס מרשים לעצמם ללכת ללובסטר-שאק 2 לילות ברציפות. וכן, אפילו המשפטים האהובים עליי (עכשיו הכל ברור לי etc.) כבר יצאו משליטה הפעם. מה הלאה? טיסי: איב, אני יודע מה את מסתירה... עכשיו הכל ברור לי... זה קשור לג'וליאן, תמונות פורנוגרפיות מפלילות, פסל של ציפור, זמרת בשם קריסטל, היריון לא רצוי וצ'אד! *מבט מבוהל של איב* את דואגת שמה חברתך לשעבר קריסטל הצטלמה לסרט פורנו עם ג'וליאן, שצ'אד בחר את המוסיקה אליו, והקלטת מוחבאת בתוך פסל הציפור ההוא ואת חוששת שקריסטל נכנסה להריון מג'וליאן בטעות...

הצילצול

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

איזה מעצבן איך שיוצאות לתרזה העיניים מהחורים שלהם!!! אוף ויש לה חיוך דבילי כזה.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

moran14h

New member
וואי אני מזה מסכימה איתך

גם אני כל הזמן חושבת על זה כשאני רואה אותה..יש לה עיניים מגעילות בטירוף..איכס.. למה איתן כל כך אוהב אותן?

python 4

New member
אבל זה כל הקטע,

שהוא לא אוהב אותה. הוא אוהב את גוון, וכולנו אוהבים את גוון, נכון? למרות שגם תררזיטה נראית לא רע בכלל.

backstreet girl

New member
היה פרק יפה......

שרידן ולואיס נפגשו...... איזה יופי...... בבקשה שרי....תגידי ללואיס שאת מאוהבת בו.....בתוך תוכך את מאוהבת בו בדיוק כמו שהוא מאוהב בך בתוך תוכו....... תרזה ואיתן היו ממש ממש מתוקים...... וויטני- אל תתכחשי לרגשותייך קיבינמט.....אם באמת את לא אוהבת את צ'אד כמו שאת טוענת (לא חשוב כמה תטעי אף אחד לא יאמין לך) אז תשאירי אותו לסימון... וג'וליאן עצבן אותי.......אבל הוא דווקא היה מצחיק.... אייבי את מלכה. איב את מסכנה. טיסי אתה מטומטם. סם אתה בסדר. גרייס את חביביה. קיי את נראית פ33ה אבל מה לעשות , מיגל מאוהב קשות בצ'ריטי.

Ker 15

New member
פרק משעמם...../images/Emo5.gif

עוד מישהו פה ממש אוהב את קריסטל? מישהו יודע כמה פרקים היא עוד תהיה? ועוד שאלה: היא באמת שרה? כי אם כן יש לה קול מדהים תודה....

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

עוד פחות מחודש היא תמות
האלא שמנסים להרוג את שרי יהרגו אותה בטעות. בטח איב תהיה שמחה מזה חחחחחחחחחחחחחח

למעלה