הפרק היומי - 231

I n n u e n d o

New member
רגע

נראה לכם שזאת באמת תרזה שנכנסה לחדר של איתן? לא ממש נראה לי... לבחורה היה בגד סגול. ולתרזה הייתה שמלה שחורה במועדון ובדרך כלל שיתד נכנס לך לתוך הגוף יורד לך קצתתתתתתתתת דם . שלא נדבר על דם שנמרח על היתד וכל זה.

LauraLF

New member
אני

בטוחה שזו היתה ליזה אהובתי הנצחית שחזרה אליי.. טוב בעצם חזרה לאית'ן....:/

leeo

New member
איזה מצחיקים..

טאבי וטימי.. פשוט התגלגלתי מצחוק..
מעניין מה יעשו לה השדים מהמרתף...חחח

moran14h

New member
חח שכחתי מזה

השדים היו מלחיצים כזה..לא יודעת .. וואי ומה הם עשו לשיער של טימי..איך צחקתי!

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 231 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
קריסטל מגלה לצ`אד שהוריו לא היו נשואים ושמשפחת אביו התנגדה לנישואים מאחר שאימו הייתה שחורה; איב תופסת את בנותיה במועדון, ומתלבטת אם לספר לטי.סי על עברה; איתן נסער לאחר הריקוד עם תרזה ועוזב את המועדון לא ראיתי, אני עדיין לומדת אז רק באתי לפתוח שרשור
תשרשרו תגובות וספרו איך היה

LauraLF

New member
רעות

קודם כל שלחתי לך מסר , קיבלת? דבר שני , אני מקווה שהלימודים הולכים טוב ושאת מצליחה. בכל קמרה בהצלחה. הפרק היום היה נחמד... צ'אד בעט בפחי אשפה , ויטני אמרה פעם ראשונה בחייה את המילה סקס , אהובתי גוון חזרה , ג'וליאן הביא לאית'ן קונדום בשם SOLIDER חחח, שואיס לא היו..:( , טאביתה קיבלה היום יתד ללב ונשרפה (ולא קרה לה כלום... אפילו לא טיפת דם או טיפה שחור חרוך בבגד) , ותרזה לא אמרה FATE!!!! וואו!

Bow Wow2004

New member
------------------>

י
ה ב
ה
???
??? אבל למה אני בוכה, זה בטח היה עוד פרק מ
לא?

backstreet girl

New member
היה פרק נחמד

אהבתי מאוד מאוד את קטעי צ'אד וויטני.... גם את איתן ותרזה אהבתי.... וטימי היה חמוד לאללה... איך הוא אמר לטאביתה "שיואו איזה פירסינג ענק" חחחח...... אבל שואיס לא היו אז היה פרק קצת רייקני......

LauraLF

New member
והעיקר

ליזה המלכה הובר חזרה וליבי חזר אליי סוף סוף.

למעלה