הפרק היומי - 235

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 235 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
מסתבר כי האישה שנרצחה היא קריסטל הזמרת ולא שרידן; גרייס מגיעה לביתה של טביתה במהלך התפרעותם של השדים, ועד מהרה מגיעה למקום גם צ`ריטי הסהרורית כדי להילחם בהם; לואיס ושרידן רבים ולואיס עוצר אותה. יווו זה היה כזה ברור שזאת קריסטל
אבל איך ריחמתי על צ'אד... הוא כזה מסכן
ומה יהיה עם זה שכל הזמן לואיס ושרי עוצרים אחד את השני
מה, זה נהיה דרך להראות אהבה פתאום

LauraLF

New member
אוף

אני מצטערת בשביל צ'אד ... דיי לעצור אחד את השניה!!!! דיי!!! ורק אני ממש ממש מאוכזבת שגווני אהובתי נוסעת שוב?

I n n u e n d o

New member
איזה פרק נחמד דווקא ../images/Emo13.gif

קודם כל זה היה ברור שזאת קריסטל כי רואים בכל מיני אתרים תמונות של שרידן מפרקים של תשוקות בארה"ב והיא חיה ובועטת. היה פרק נחמד בהחלט מתחילים להרגיש את ההתקדמות בעלילה. רק רציתי להצהיר על שנאתי הגוברת על צ'ריטי ועל מולי שמשחקת ממש גרוע EVIL EVIL

HAINEEKEN

New member
עכשיו איב הפוסתמה תקח לו את המסמכים

היא בטח תקח את המסמכים תשים אותם בבית של צ'אד ותשרוף את הבית, ורק המסמכים ישארו...

python 4

New member
הגעתי למסקנה שאיב יודעת על צ'אד.

בתחילת הפרק כשצ'אד אמר לאיב שהוא חיכה לקריסטל שתספר לו דברים על עברו איב היתה מופתעת מזה - מה הקשר של קריסטל לצ'אד? בסוף הפרק כשאיב ראתה את המעטפה שכתוב עליה צ'אד היא הבינה שהיא צריכה להוציא את המעטפה ולהחביא אותה (אני חותם לכם שכשצ'אד וסם יבדקו את השקית המעטפה לא תהיה שם) עכשיו למה לה לגנוב מעטפה שמיועדת לצ'אד? איב היא אנטליגנטית (יחסית לרוב תושבי הרמוני) והיא עשתה אחד ועוד אחד. חוץ מזה היה פרק של דפוקים: גרייס דפוקה לגמרי - לכי תבשלי מרק גריסים או משהו ותעזבי את טאבי המסכנה! השוטר הצרפתי דפוק - רצחת מישהי, תברח - אל תעמוד עם כלי הרצח שני מטר מקבוצת שוטרים. גוון דפוקה לגמרי - אפילו אם תרזה היא החברה הכי טובה שלך את משאירה את הארוס שלך עם בחורה יפה ומהממת שפעם חשדת שהיא רוצה אותו? שרי דפוקה לגמרי - אבל זה לא חדש. ושלא נדבר על תרי ווויט. אבל צ'רי היתה ממש... מרטיטה היום. אני עוד עלול להתחיל לחבב אותה בקצב הזה...

python 4

New member
אנטואן. קוראים לו אנטואן.

והנה אהובתי החדשה - צ'רי ברי.

LauraLF

New member
אדו הוא אהובתך החדשה?

וצאד גר בבניין דירות בשכונה רעועה בהרמוני.

python 4

New member
מממ... למעשה חיפשתי במחשב שלי

תמונה של צ'רי, ומשום מה לא היתה שם אף תמונה שלה, אז שמתי את אדו במקום. יש לך תלונות?

Bow Wow2004

New member
כן וואקשה

והאמי GOES טו: ג-ר-י-י-ס על משחקה האמין בסדרה "תשוקות" - אם יורשה לי ואני חושב שיורשה שלי, אני שמח שמעיפים את הפרציפלוחה הזאת מהסדרה. עדיין לא שכחתי את סצינת החלום של איב מלפני יומיים בחדר השירותים בלובסטר-שאק שכאילו גרייס גילתה שאיב 'דוקרת לה סכין בגב' ואיזו הצגה אמינה היא עשתה... טוב, אני לא מתפלא כי רק שחקני 'השיטה' של לי שטרסברג מגיעות לרמות האלה: מרלון ברנדו ג'ינה דיוויס סאלי פילד וגרייס בנט

backstreet girl

New member
היה פרק יפה........

שואיס היו מדהימים... תרזה הייתה דיי מעצבנת.....זה הרי ברור שהיא לא תוותר על אית'ן. גוון הייתה חמודה. אית'ן היה מתוק. ומסכן צ'אד...

דבר אחד אפשר להגיד עלייך../images/Emo70.gif

אצלך זו האיכות שקובעת.. כי הפירוט של הדברים הוא באמת....... יוצא מהכלל

אני../images/Emo35.gif על פייטוני../images/Emo35.gif

סליחה אבל התבלבלת
ורק בגלל זה עליך לשלםםםם
פייטוני - טפל בו
אנחנו בכלל לא מרוצים
*מאוכזב*

python 4

New member
אל תדאגי, יקירה.

סידרתי שהבחור יעלם בקרוב (תקרה לו תאונה מצערת - בבקו"ם ישלחו אותו לגולני), ואז הפורום יהיה שלנו! ואה אה הא! קודם הפורום - ואחר כך העולם כולו!

תגיד לי פינקי,

כמה פעמים אני אמרתי לך
לא לחשוף את התוכניות שלנו בפומבי
אבל לא
זה כאילו,תחילת מרכאות, טו הארד פור יו, אה? סוף מרכאות

python 4

New member
אר...איפס..../images/Emo9.gif

נו, את הבריין פה, ואני רק השליח שצריך לעשות את העבודה השחורה. מה זה פה? אני דורש שוויון זכויות.

למעלה