הפרק היומי - 241

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 241 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
צ`אד, וויטני ואיב מזומנים לחקירה בנוגע לרצח קריסטל; האנק מבקש מלואיס להתרחק משרידן, ולואיס נענה בשמחה; אנטואן עוקב אחרי שרידן; איב מתאמצת להסתיר את זהותה מפני צ`אד; איתן ותרזה נתקעים בברמודה בגלל סערה. טוב, אז הדבר הכי מרגש היום היה כמובן לואי שלי בלי חולצה
|מאוהבת| כל פרק שעובר עם שרי בבגד ים רק מוכיח כמה שיש לה גוף של גבר... מה זה אמור להיות
ומה שקרה עם הטיסה של תרית'ן היה כככלללל כךךךך צפוי
שרשרו תגובות

שרידן באמת נראית כמו גבר

והצבע של הבדרים גם לא מתאים לצבע של העור שלה. הבחורה לא יכולה לבחור בגד ים קצת יותר מחמיא? הרי יש לה טונות של כסף. האנק עצבן אותי שוב עם ה"לא אכפתלי מהכסף, זו שרידן שאני רוצה, אבל כמובן שאני לא אתנגד להיותמיליונר|" אם לא אכפת לו מהכסף שלה - למה, תמיד אבל תמיד! הוא מדבר על איך הוא יהיה עשיר שהוא יתחתן איתה? ולואיס - מעניין כמה זמן יקח לו לגלות ששרי שם לבד - הוא בטח יצא שוב להצלתה. אבל איכז! הרוצח הזה עוד יראה אותה עירומה! ויטני היתה ממש רעה לצ'אד היום - שהיא מתעצבנת, יש לה נטיה לרשעות שלא תאמן. מסכן צ'אד.

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo143.gifרק אני חושבת ש..

הצרחה של שרידן כשהאנטואן הזה תפס אותה הייתה לגמרי מפוברקת?! כאילו, אני יודעת שזה אמור להיות רק משחק אבל למה הצרחה הזאת נשמעה כל כך פתטית?! נו טוב, אני מניחה שהיותה מעצבנת לאללה, וחסרת חוסר משחק אין הרבה מה לצפות משרידן.. או אולי זה רק 'דן'?

LauraLF

New member
אהממ

כן בהחלט הקטע עם הטיסה היה צפוייי בקשר לגוף של שרי אין לה גוף של גבר אני חושבת שיש לה גוף מאוד יפה ובאמת הצבע של הבגד ים לא ממש מתאים לה... אבל לא נורא היא יפה בכל מצב. מישהו מוכן להסביר לי למה גווני שלי לא מופיעה???!?!!?!?!

Ker 15

New member
יש איזה פאק בתסריט../images/Emo4.gif

מצד אחד איב אומרת שג'וליאן לא ידע שהיא הייתה בהריון אבל לקריסטן היה פלאשבק שהיא אומרת לג'וליאן שאיב בהריון והוא אומר לה להיות בשקט שאף אחד לא ישמע...זה לא קצת מזור שאיב חושבת שהוא לא ידע...ואם הוא ידע למה הוא לא אמר לה כלום... חוץ מזה היה פרק טוב! -לוווווווווואאאאאאאאאיייייייס בלי חולצה יאמ יאמ יאמ -לשרידן יש גוף ממש יפה מה אתם רוצים!? וגם היה מתאים לה השיער משוך אחורה כזה במקום כל הפנים שעושים לה כל הזמן

Bow Wow2004

New member
הסוגיה הזאת מאוד מציקה

אני הייתי בטוח במאה אחוז שאיב בטוחה במאה אחוז שצ'אד הוא הבן שלה ובגלל זה היא מסתירה את זה כל הזמן, לא מספרת לטי.סי על מעלליה עם ג'וליאן, קורעת את המעטפה עם פרטים על העבר של צ'אד, אוסרת על בנותיה להתקרב אליו, דורסת את אורוויל כדי שלא יגלה על זה שום דבר, מסכימה להיסחט על ידי אייבי וכו' וכו' - כל זה כדי שלא יתגלה שצ'אד הוא הבן שלה. אבל עכשיו היא באה לאייבי ואומרת לה שהבן שלה מת שהיה תינוק. מצד אחד יכול להיות שהיא משקרת עליה אבל למה שהיא תעשה את זה אם היא כבר סיפרה לה הכל על העבר שלה עם קריסטל. ואם התינוק שלה (מג'וליאן) אכן מת, אז למה היא מתעקשת שהבנות שלה יתרחקו מצ'אד ולמה היא כל כך "שונאת" את צ'אד והיחס שלה כלפיו קריר ביותר. נכון, יכול להיות שצ'אד הוא באמת הבן שלה ושהבן שלה בכלל לא מת בלידה כמו שהיא חושבת ושג'וליאן באמת אחראי גם פה לאיזו פרובוקציה אבל בכל זאת - אין לזה הסבר על למה היא מתנכלת לצ'אד וקורעת את המעטפה עם פרטים עליו מהעבר שקריסטל התכוונה להביא לו. לא נראה לי שזה פאק בתסריט כי בטח הנושא יתבהר בשלב יותר מאוחר של הסדרה אבל בינתיים זה נראה מוסבך ולא הגיוני. אולי מישהו יכול להעיר את עיניי?

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

שצ'אד וויטני יהיו ביחד יקרה משהו שיגרום לוויטני לחשוב שצ'אד הוא אח שלה. איב וצ'אד יעשו בדיקת דם הבדיקת דם תצא שלילית אבל למה
בגלל שאליסטר החמוד התערב. גם בגלל זה איב חושבת שהילד שלה מת כי אליסטר הורה לקחת אותו ולמסור אותו לאימוץ באותו זמן שהיא תחשוב שהוא מת.

Bow Wow2004

New member
../images/Emo45.gif

שמעתי על ההתערבות של אליסטייר בנושא בדיקות הדם (או שזה היה DNA). בכל אופן זה עדיין לא מסביר למה איב מרחיקה את צ'אד מהבנות שלה ומתנכלת אליו אם היא בטוחה שהתינוק שלה מת. מה כבר יש לה לדאוג? יכול להיות שהיא באמת חושבת שצ'אד הוא ערס מפוקפק ושהיא לא רוצה שהבנות שלה יסתובבו איתו כדי שלא יהיה להם עבר כמו שלה. ויכול להיות שהיא קרעה את המעטפה עם הפרטים על צ'אד שקריסטל הביאה איתה כדי שלא יתגלה שלאיב ולקריסטל היה עבר משותף. כמו שאני מכיר את התסריטאים של תשוקות, הם הולכים למשוך את הנושא הזה לנצח.

moran14h

New member
פרק חביב

היה רגיל .. לשרידן בהלחט יש גוף של גבר..
וישששששששש אייקונים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
!כל כך נחמד!

backstreet girl

New member
היה פרק די 'סדר

אהבתי את הסצינות של צ'אד וויטני... איזה באסה ששואיס לא נפגשו....כ"כ רציתי..... אהבתי את זה שלואיס ניצח את האנק...

גם אני

כל הזמן חשבתי שיש משהו מעוות בגוף של שרידן... ולא הבנתי ממש מה זה עד שאמרתם יש לה כתפיים רחבות ואגן צר והיא באמת נראית כמו גבר... ואיתן כוסון

למעלה