הפרק היומי - 242

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 242 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
אייבי עוזרת לאיב לשתול קוקאין בין הראיות כדי להסיט את החקירה מאיב; שרידן נאבקת במתנקש, כשבינתיים מגלה לואיס שנסעה ללא שומר ראש שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

פרק נחמד. אייבי הייתה נורא חמודה היום גם לאיב וגם בכלל שרידן הראתה שהיא לא רק פריטי פייס אבל יש לה גם ביצים
אהבתי גם את קטעי תרזה ואיתן.\

t o o l

New member
אמממ

איתן הזה טמבל... אבל זה היה ברור שהוא יבוא לארוחת ערב הזאתי. ואיזה זר יפה מיגל הכין לצ'ריטי!

Scarlet Witch13

New member
|בלונדאייבי../images/Emo68.gif רוקס!

אייבי היא גאון! מבריקהה!!! דיייייי אני לא יכולה יותר! מיגל הזה מעצבן אותי! איזה מין זוג דפוק הם?! הם לא מתנשקים... הם לא עושים דברים באמת רומנטיים.. ולא כלום! כל הזמן אאנשים אומרים לקיי: "רק תראי איך הם ביחד.." נו, איך הם ביחד?! מ-ש-ע-מ-מ-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וויטני בכלל פגרת... איך היא כזה עושה לצ'אד: "למרות שזו הפעם האחרונה שנתראה אני עדיין רמקווה בשבילך שתמצא את ההורים שלך... (או משהו כזה)" חחחחחחחח צ'אד הרג אותי!! איזה קטיללהה!! "ג'י... טנקס..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סך הכל פרק גדוללל!! איזה חמודה ג'סיקה! רואים שהיא בכל זאת דואגת לקיי.

Scarlet Witch13

New member
נ.ב- רק לי טאביתה וטימי היו חסרים?

אתם חושבים שצ'אריטי אי פעם תעבור לצד האפל? אני חושבת שכן... ואז מיגל יבוא ויעשה לה את כל הקטע של: "צ'אריטי, זה אני! מיגל! את אוהבת אותי! אני אוהב אותך! אנחנו אוהבים אחד את השני!" בלה בלה בלה היא חוזרת לצד של הטובים... (אוףף) ו.. מה קורה עם טאביתה? תישלח לאיזה מקום נידח ע"י המלאכית? ולדעתי צריכים לתת לג'סיקה תפקיד יותר גדול! והשחקנית המקורית ששחיקה לדעתי הייתה יותר חמודה....

moran14h

New member
גם לי הם היו חסרים!../images/Emo143.gif

אני הייתי את מנת הרשע שלי בתשוקות ולא קיבלי!
ואני מסכימה איתך בקשר לג'סיקה! בהחלה שנאתי אותה מוות! היתה מנייקית לקיי והעכשיו ראיתי שג'יסקה החדשה דווקא נחמדה!

LauraLF

New member
ג'סיקה כן תקבל לדעתי

תפקיד יותר גדול.... היא ממש מותק....יוווו

t o o l

New member
כן נכון

צ'ריטי בחייך, חבר שלך הכין לך מתנה תנשקי אותו או משהו!!!!!!!!!! וכן צריך לתת לג'סיקה תפקיד יותר גדול היא מזה חמממממודה!

backstreet girl

New member
פרק ממש ממש ממש ממש ממש יפה.

קרע אותי שקיי וסימון נדפקו... אוי, אני אוהבת את גרייס......... איך היא הביאה להן אותה בהפוכה..... חחחחח...... אייבי הייתה נחמדה..... לואיס......איזה חמוד שהוא התקשר לשרי... שמתם לב שג'וליאן לא משחק בר איזה 4 פרקים....

LauraLF

New member
../images/Emo58.gifוטוב שכך.

למרות שעכשיו בארה"ב הוא מתחיל להיות נורמלי.. מנסה לעזור לשואיס.

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gifענק בפנים-כניסה על אחריותכם

בטוחים שאתם רוצים לקרוא
חחחחח בטוחים
הוא עבר חוויה של כמעט-מוות והוא ואיב חזרו להיות ביחד[בערך] הוא אמר לה שהוא עדיין אוהב אותה והיא אמרה לו אחרי כמה זמן שהיא אוהבת אותו ואז וויטני תפסה אותם מתנשקים אז עכשיו היא מתלבטת אם לספר לטיסי את מה שהיא ראתה. את האמת אני חושבת שג'וליאן באמת נהיה בן אדם בפרקים של ארה"ב ואני די חושבת שאני אוהב אותו יותר ברגע שהפרקים האלא יהיו כבר משודרים בארץ.

למעלה