הפרק היומי - 247

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 247 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
לואיס חוקר את תרזה על שמלתה היוקרתית; אייבי מאיימת על איב שתפיץ את תמונת הקלסתרון שלה אם לא תדווח לה על תכניותיו של סם; לואיס ושרידן נפגשים בתחנת המשטרה; צ`ריטי חשה שמשהו נורא עומד לקרות בנשף הסיום; המחשב הנייד של תרזה, המכיל את יומנה האישי, מתגלגל לידיו שרשרו תגובות

AsHtOn GiRl 3

New member
פרק נחמד../images/Emo9.gif

את לואיס ושרידן אני מתחילה לשנוא
הם קרציות
ביחד ולחוד
טוב לואיס לא
איב מעצבנת
ג'וליאן גדול
וגם אייבי

moran14h

New member
פיכס! ג'וליאן דוחה אותי!

איכס! איזה חרמן דפוק ופדופיל הוא! בעעעעע גועל נפש! והוא כל כך מגעיל! הבן אדם בן 100..כאילו איכססס שואיס בהחלט מתחילים לעצבן!!! גרררררר איזה עיצבון איתם! וווטיני הדפוקה !!! כאילו היא לא יודעת לשחק בשקל! אפילו ברטני ספריס יודעת לשחק יותר טוב (בעע שונאת את בריטני) בקיצור הדבר היחיד הטוב שקרה בפרק הזה זאת קיי! קיי המלכה! סוף סוף מרשים לה ללכת לפרום!

Ker 15

New member
הפרק../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif

היה פרק נחמד...סביר... אבל זה היה מהפרקים האלה ששום דבר לא מתקדם: -לואיס ושרידן מתחילים לעצבן יופי הבנו אתם "שונאים" אחד את השני שרידן קרציה.... -וויטני! תפסיקי לנסות לבכות! זה פתאטי את לא יודעת איך לשחק!!! אההה! -ג'ולאין כבר כל כך חרמן פדופיל שזה כבר מגעיל... -אית'ן טיפש ובנוסף לכל יש לו כרס...(שמתם לב?) בקיצור: או שתתקדם העלילה או שתתנו לנו את לואיס בלי בגדים!!!!אחרת הפרק לא שווה!

דווקא

ג'וליאן ממש מצחיק! הוא כזה חרמן זקן וראיתם איך הוא כמעט גמא כשהוא פתח את הלפ טופ של תרזה... וויטני באמת שחקנית גרועה... (שזה עצוב) שרידן..תמותי... איך את לא מתביישת להגיד לאיתן: "גם אם לואיס לא היה בא הייתי מסתדרת מימימימי..)" כאילו תצאי מהסרט שאת חיה בו... וקיי לא נראתה היום טוב כל כך.. הפוני לא מתאים לה בגרוש ושמו לה ממש יותר מדי שחור בעיניים... ואיתן חתיך!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo6.gif ג'ולי באמת מצחיק אני חולה עליו!

ולדתע דווקא נורא מתאים לקיי הפוני
והיום היא נראתה יפה מתמיד

HAINEEKEN

New member
גו'ליאן קרע אותי מצחוק

חח ראיתם איך הוא חיבק את המחשב הנייד של תרזה

python 4

New member
אני יעשה סיכום בקי-סטייל:

קיי מדהימה וויטני בוכה ג'ולי הורס מצחוק אייבי גדולה מהחיים איב מפגרת שרי הכי מפגרת לואיס מתוסכל מינית תרי חולמנית גרייס הכינה בייקון (רחמנא ליצלן) פילאר מדברת ספרדית: "פורקייה, מי היחה, פורקייה???" ג'סי תמוהה צ'רי מהממת (ואיפה מיגל?) סימון מעפנה צ'אד עדיין מת אית'ן שמן שרי מפגרת כבר אמרתי? היו שלום, יקיריי, להתראות וביי.

backstreet girl

New member
פייטי .....אתה מתחיל לסכם כמוני?

אני חושבת ככה: ג'וליאן....דדדדדדדדדווווווווווחחחחחחחהההההההההההההה.............. וויטני רגישה..... קיי מדהימה.... אייבי מלכה.... שרי....קורעת.... לואיס....חחממממממווווווודדדדדד........ צ'ריטי....דואגת יותר מדי..... סימון...חמודה....... אית'ן...נחמד.... תרזה...ממשיכה לפנטז.... ג'סיקה......פסדר.....לא יותר...... גרייס....נחמדה..... איב....מסכנה... סם....פסדר.... פילאר....אמא טובה.....

Toxic Boy1

New member
פרק 247: עידן האינדיאנים ../images/Emo150.gif

החקירות של לואיס את תרזה היו ממש מעצבנות! כאילו חלאס, למה מי אתה שתשלח אותה למנזר?! למנזר, עלק!!
וכמה עיוור אפשר להיות?
אייבי, מלכה כתמיד, פשוט מעלפת אותי איך שהיא דוחקת את איב לפינה! חחח
לואיס ושרי בתחנה---> פשוט האהבה כבר פוקעת, זה כבר שקוף... יאללה תודו כבר יא תינוקות!
ג'וליאן היה מצחיק עם המחשב נייד, אני מקווה שהוא לא יגלה את אוצרות פנדורה
משפחת ראסל:
וזה רק אני או שהם התחילו לשחק אותה סטייל אינדיאנים?! וויט- ראשית כל השיער הכבת אינדיאנית + עגילים כנ"ל אחותה סימון עם שרשרתה... וגם איב ונעליה הסגירו אותה...

I n n u e n d o

New member
הופה../images/Emo70.gif השרשור הנכון../images/Emo70.gif

איזה פרק דפוק מהפרקים האלא ששמים להעביר את הזמן צ'ריטי ממש מפגרת עלאק לא רוצה לאכול תכף הייתי מכניסה לה כאפה לפרצוף מה הקטעים האלא היא ממש לא יודעת לשחק.

למעלה