הפרק היומי - 255

איזה סטירה!!!!

יששששששש אהבתי את הסטירה שדפקו לתרזה המפגרת!! זה פשוט עשה לי ת'יום בצורה מדהימה!!! אנשים תגיבו!

מסכנה ת'רזה...

משום מה אני מחבבת אותה, היא האנדרדוג של הסדרה. שמתם לב שכמעט כולם היו היום? (חוץ מטי סי תודה לאל- שכבר לא ראיתי הרבה זמן ואני מקווה שגם יישאר ככה, ג'וליאן וגרייס)

Bow Wow2004

New member
סוףסוף מישהו שם לב גם לזה

I LIKE U (שלא יעלה לך לראש). בכולופן, כן, המון השתתפו היום: סם איב אייבי צ'אד וויטני תרזה פילאר איתן גוון שרידן לואיכס האנק קיי ג'סיקה סימון ריס מיגל צ'ריטי טאביתה טימי 20 משתתפים!!! רק שאת הקידס בקושי מראים כבר 2 פרקים ברצף ובמקומם מתמקדים בקופה ובגבר הבלונדינית. בושה! ובכלל הפרקים האחרונים הם לא משהו, מסורבלים כאלה וגם הימים מאוד מאוד קצרים. במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה-!

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 255 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
תרזה עומדת לדרוש מאיתן שיבחר בינה לבין גוון; אייבי מנסה לגרום לאיב להודות שצ`אד הוא בנה; טביתה מזמינה את צ`ריטי וחבריה למסיבת טרום-נשף, שבמהלכה היא מעניקה לצ`ריטי תליון מכושף. מסכנה תרזה
חחח למרות שהסטירה הזאת הייתה מצחיקה
שרשרו תגובות....

HAINEEKEN

New member
מה נסגר עם קיי וריס??

לא הבנתי הוא עוד לא הבין שהיא לא חברה שלו? כל פעם שהוא נוגע בה היא הולכת לצד עם סימון והוא בכלל מתנהג כאילו הם זוג

סופסוף מישהי שתעדכן!

כבר הפסקתי לעכוב אחרי המספר של הפרק, וזה עשה לי חיפוש אינטרנטי קשה יותר... טוב לראות אותך שוב
ואכן איב עשתה פאן! ברוך השם...חשבתי שאני אצטרך לראות את השיער שלה גדל ככה לנצח- למרות שמתמונות שראיתי המצב משתפר רק עוד בערך שנתיים... יש.. ושואיס כאלה חמודים! או שכבר ציינתי את זה?

Principesa Reut

New member
קצת קרסתי מתחת

לערמות המבחנים... אז עדיין יש לחץ אבל הוא התמתן במקצת והחלטתי שהזנחתי את הפורום יתר על המידה
שלום לכולם

רגע, את לא בכיתה ט'?

אם כן אז מה זו החרשנות הזו פתאום... באמת שאין לך מה להשקיע הרבה אבל בשיא הרצינות...זה לא בריא תשמרי את ימי החרשנות ליא ויב.. (וגם קצת לי...) ואל תיעלבי או משהו גם אני בכיתה ט' הייתי חרשנית ןאני עדיין די חרשנית והבנתי שבשנה שעברה החרשנות הייתה פשוט מיותרת...

moran14h

New member
דווקא עכשיו אחנו צריכות להשקיע

הכי הרבה כי אחרת לא יקבלו אותנו לתיכון.. חייבים ממוצע מעל 9 בהתנהגות וממוצע מעל 75 במקצועות הכללים.. ועכשיו במחצית הזאת זה אפילו קשה יותר..

Principesa Reut

New member
אני עוברת בשנה הבאה לתיכון...

ובלי ציונים טובים אני לא אתקבל לתיכון שאני כל כך רוצה ללכת אליו

backstreet girl

New member
יו, לואיס מה זה ריגש אותי ........

הוא אמר.... "האנק קונה לשרידן גלידה והיא אומרת שהוא גיבור אני הצלתי אותה כ"כ הרבה פעמים ולי היא לא אומרת שאני גיבור"..... כל הכבוד לפילאר על הכפה שנתנה לתרזה.... איב ואייבי קורעות... סם היה נחמד... קיי מגעילה..... צ'ריטי מותק!!!!....... ריס דוחה...... אית'ן מותק!!!!! גוון גם!!!!!! וויטני....אני מקווה שסוף סוף תגלי שצ'אד מה את מרגישה....... מיגל..איזה מאמי..... האנק...'סדר...... סם...נחמד... טאביתה....מרשעת...... טימי....מתוק!!!!!!!!!!

רק אני מתתי מהקטע ששרידן אומרת

ללואיס: אתה חושב שאם אתה תיתן למישהי מבטים עם העיניים הכחולות(שהן אגב חומות, תרגום צולע) המושלמות שלך, ותראה לה את הגוף המושלם שלך היא תזרוק את עצמה לפניך? כאילו- שרידן- בלי להעליב - בובה - דהההההההה!!! שתהיי לי בריאה- אני הייתי חוטפת התקף לב אם לואיס היה ישן חדר לידי ולא הייתי קופצת עליו באמצע הלילה בטענה שאני הולכת מתוך שינה! ואז מודה באהבתי אליו!

למעלה