הפרק היומי - 264

כוחה של אהבה ../images/Emo23.gif

הפרק היום עמד בסימן של אהבה. מה מוכנים לעשות למענה ועד לאן ירחיקו לכת.
נתחיל בפינת "מה לא היה הגיוני היום בפרק?": (וכמובן שבסקשיין הזה אני לא מדבר על התופעות העל טבעיות שבתכנית)
צ'ריטי חונקת את מיגל במשך 40 דקות והוא לא מת?? נו באמת - גיו מי א ברייק!
צ'אד שוקע במים, וויטני ה"שחיינית" מנסה לחפש אותו - סצינה אחרי הוא מופיע מעל המים וקורא לה. איך ייתכן? הרי ראו בפירוש שהיא צללה כדי לחפש אותו, והוא לעומתה - פשוט שקע במים! אז איך הוא עלה באורח קסם?
דו פרצופיות זה דבר כ"כ מגעיל. אני ממש בז להאנק.
סימון מעדיפה אהוב מאשר אחות, בשר מבשרה? יתרה מזאת, שהוא בכלל לא אהוב שלה עדיין, בסה"כ יש לה קראש עליו, איך היא יכולה להיקשר אליו ברמה שכזאת, שהיא דואגת לו ושמה זין על אחותה?!
אייבי מקבלת תמריץ מאהבתה לסאם. אני מוכרח להודות שבהתחלה זה נראה כאילו היא נופשת, שחתה לה בסתלבטיה...
והקטע האהוב עליי בפרק: איתן עוזב את גוון במטרה להציל את תרזה!!! איזה גבר
לואיס קרא את המחשבות שלי. ממש עשר שניות לפני שנתן לזקן
חשבתי לעצמי 'יאללה, מה אתה מבזבז זמן עליו? תהמם אותו (תרתי משמע
) ותמשיך בתוכניתך!'
ואיזה פאניקה היתה היום, כולם שיחקו יפה... רק מה, הכומר הזה סתם מעצבן ומיותר... ראיתי עד הקטע שהוא התקרב לצ'ריטי ומיגל ואז..... הקלטת שלי נגמרה וחזרה אחורה!
זה כבר היה אמור להיות ממש לקראת הסוף, איך הפרק נגמר

LauraLF

New member
אממ כן סוף הפרק

צ'ריטי הפסיקה לחנוק את מיגל כי הכומר תלש לה את התליון ואז מיגל שאל אותה למה היא כמעט הרגה אותו... אייבי שקעה במים ... לואיס הציל את תרזה אית'ן וגוון... וויטני נפצעה ולא יכלה להמשיך אז צ'אד עזר לה.. מה עוד היה ...אה איזה אחד אמר להאנק (על המזח) שהוא צריך להרוג את שרידן הלילה .. אה והקטע שהכי אהבתי: שרידן (מתכופפת ומוצאת חלק מהספינה) פילאר: אוי ואבוי האהובים שלי.. שרידן (לא זוכרת מה היא אמרה) פילאר: מיגל ..תרזה... שרידן..אית'ן..לואיס... חחחח זה פשוט הצחיק אותי.

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 264 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
גוון ואיתן נאבקים במים הסוערים, כשלפתע מבחין איתן בתרזה הטובעת; לואיס יוצא לים בסירתו של סם; לבקשת אישתו, קופץ סם למים כדי להציל את אייבי; הכומר מציל את מיגל מאחיזת החנק של צ`ריטי. פרק סוער... שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
הפרק היום

היה פרק נורא נחמד. נורא ריגשי.כמעט בכיתי שאייבי שקעה במים
נורא אהבתי את הקטע ששרידן אמרה לואיס
אין לי כוח לפרט על הדברים שאהבתי ופחות אהבתי בפרק. אבל הקטע הוא שטאבית'ה מתחילה לעצבן

darklighter

New member
היה אחלה פרק אבל הרבה דברים מוזרים

כמו מה שצהובון אמר עם צ'אד וכשצ'ריטי חנקה את מיגל ראו בפירוש שהוא הפסיק לנשום וכשהיא עזבה אותו הוא פתאום חזר לנשום..... ואיך זה שהוא חזר אליה אח"כ אחרי שהיא חנקה אותו למוות?

darklighter

New member
אה וגם הכומר והאנג'ל בראט

עצבנו אותי יותר מתמיד...... ולמה לעזאזל האנק לא רצח את שרידן?????????? אה ושמתם לב איך האנק בהה בחזה של פילאר היום?

חולה על..

אנג'ל בארט ועל הכומר.. במיוחד הכומר ששבר את השרשרת ששמו על צ'ריטי המתוקה... אוי היה פרק מדהים.. עדיף שאני לא אדבר על תרזה כי היא ממש מביאה לי עצבים. גוון חולה עליה וויטני וצ'אד גם נחמדים וסימון כזאת חמודה שהיא דואגת לצ'אד

darklighter

New member
אני לא מסכימה עם כלום..... חוץ

מזה שתרזה מעצבנת!!! בפרקים הראשונים היא הייתה חמודה ורציתי שהיא תזכה באיתן ועכשיו היא ממש מעצבנת!!!!! למרות שאני חייבת לציין שהיא ואיתן מאוד מתאימים...

backstreet girl

New member
אני חושבת בדיוק כמוך.......

גם אני בהתחלה חשבתי שהיא מאוד חמודה ועכשיו היא סתם מרגישה.....

Bow Wow2004

New member
אז זהו ש...לא!!!

צ'ריטי לא חנקה את מגיל במשך 40 דקות, זה בקושי היה דקה - גם לא... על זה שראינו את צ'אד שוקע ואחרי זה מעל למים - למרות שאנחנו כבר בפרק ה-8 של היום הזה, עדיין אנחנו לא רואים כל פיפס וכל שנייה מהחיים שלהם. גם לא ראינו את וויטני וצ'אד קופצים מהסירה, ובפרק הקודם הקטע האחרון בספינה היה שסם אומר: "אלוהים יעזור לנו..." - או משו בסגנון. צ'אד עלה למעלה, לא צך לעשות מזה ביג-דיל... הקטע הוא מה יהיה עכשיו עם מיגל שהוא מודע לכח הרשע ולגיהנום ולצ'ריטי המפלצתית. עכשיו נראה לי הם יתחילו לעסוק בקטע הזה של העל-טבעי יותר בגלוי... וזה לא הגיוני! ורק היום התסריטאים נזכרו במה שהם שכחו כל הזמן הזה: הנבואה של טאבי שצ'ריטי צכה להרוג את מיגל כדי לעבור לדארק סייד (מאז התליון הם שכחו מזה), ושקיי ראתה את צ'ריטי מעופפת לפני יומיים-שלושה (גם שכחה מזה לגמרי ורק עכשיו נזכרה). אוקצור היה פרק טוב מאוד היום ואיב וטי.סי הפתיעו לטובה. לעומת פילאר ששמעה את החדשות הנוראיות מאייבי, במקום להפוך את העולם - קודם התלבשה, עשתה תסרוקת, באה לבקר את שרידן... גועל נפש.

LauraLF

New member
כן צודק

גם אני שמתי לב שפתאם נזכרו בנבואה שהיא צריכה להרוג את מיגל.. ואל תשכחו את הנבואה שאם צ'ריטי תשכב עם מיגל היא תגיע למלוא כוחותיה..עוד נבואה נשכחת!

רצף הזמנים

באופרת סבון באמת לא הגיוני. תוך דקה מגיעים מהמשרד לבית וכו'. אבל כאן אנחנו ראינו התקדמות עם כל האחרים, חוץ מצ'ריטי ומיגל. אנחנו הצופים אמורים לחשוב שהכל קורה באותו הזמן, כך שגם אם מדובר על עשר דקות זה עדיין לא הגיוני. מדובר כאן בדבר רגיש - מוות, מילא - אם היא היתה מתעללת בו ומייסרת אותו וכך היו מושכים זמן, אבל כל הזמן חונקת והוא לא מת?! יש מבין? ואגב, מה עם ג'וליאן? לא ראו אותו בכלל לא?

LauraLF

New member
ג'וליאן...

אממ באמת לא ראו אבל שרי אמרה שהיא ראתה אותו נוסע

Bow Wow2004

New member
מה נראה לך?

ג'וליאן הציל ת'תחת שלו, לקח סירת הצלה וברח. שרידן אמרה שהיא ראתה אותו נוסע הבייתה מקודם. בנוגע לזמנים: הסיפורים אמנם מתרחשים במקביל אבל לא בהכרח שהכל קורה באותו הזמן. דוגמא: לפני איזה שבועיים בערך, שגוון נסעה לבקתת קריין - לקח לה איזה 8 פרקים להגיע לשם. לעומת צ'אד ו-איתן שנסעו לשם השבוע באותו פרק שהם יצאו הם גם הגיעו. אותו הדבר בנוגע לשרידן שנסעה לבקתה לפני יומיים בערך. אקיצר, זה שהסיפור של צ'ריטי ומיגל התרחש במקביל לסיפור של וויטני וצ'אד לדוגמא - לא אומר שלשני הסיפורים לקח אותו זמן להתרחש. עובדה שגם לפני המון המון זמן (חודש בערך - או: לפני 200 פרקים) היה הפרק שתרזה הכינה שולחן לארוחת ערב זוגית ורומנטית והיא חשבה שזה בשבילה ובשביל איתן, למרות שזה היה בשביל איתן וגוון - בכל אופן זה היה בלילה, שהיה חושך בחוץ, והסצינות האחרות מאותו פרק של הדמויות האחרות התרחשו שהיה אור בחוץ.

למעלה