הפרק היומי - 267

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 267 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
וויטני ופילאר מנסות להניא את תרזה מלהפגש עם איתן ולתת לו הזדמנות להתוודות על אהבתו; סם מספר לטי.סי שאייבי הפילה עליו פצצה שעלולה לשנות את חייו ואת חיי משפחתו; גוון מתעמתת עם איתן לגבי תרזה. אית'ן בלי חולצה היה... לא משו
ואני עוד מאלה שאוהבים אותו
אני יוצאת בהצהרה - מבחינת גוף - לואיס יותר שווה... למרות שהפרצוף של אית'ן הרבה יותר
משל לואיס... וגם היום חשבתי עלייך, באו, כשגרייס אמרה "אה
עכשיו הכל ברור
אני יודעת למה אמרת אית'ן
........ כי.... *מתח* כי הוא דומה לנואה
"

LauraLF

New member
זה לא מה שהיא אמרה..חח

גם אני חשבתי על זה... אבל היא אמרה ש"אמרת אית'ן כי דיברנו עליו בדיוק" זה היה מצחיק... אהבתי את גוון היום...(מצורפת תמונה) שוב שרידן ולואיס לא היו..:/.. אה ואייבי....ואו היתה מדהימה...פשוט עשו פוקוס על העיניים שלה וואו....

הפרק היום

הפרק היום לא היה משהו וחבל... התמקדו רק ב-2 סיפורים: 1.תרזה-אית'ן-גוון 2.אית'ן הבן של סאם זהו... אה וגם היה את עניין הירושה של אית'ן... השיחה של אליסטר וג'וליאן הייתה מצחיקה- ג'וליאן: אבא, אני רק נפלתי על איב. זה גם מה שאיב אמרה לטיסי אליסטר: ג'וליאן, אני לא בול עץ כמו טי.סי (צודק..) ג'וליאן: טיסי הרס לי את מראי היפה ועכשיו אני צריך ניתוח פלסטי אליסטר: ג'וליאן, כל וטרינר יכול לסדר לך את הפרצוף...

Nicky M

New member
חחחח

"ג'וליאן: טיסי הרס לי את מראי היפה ועכשיו אני צריך ניתוח פלסטי אליסטר: ג'וליאן, כל וטרינר יכול לסדר לך את הפרצוף... " זה לא מה שהוא אמר! הוא אמר שכל וטרינר יכול לעשות את הניתוח שג'וליאן צריך, והוא התכוון לעיקור

Elder

New member
The Darkkk Sideeee

טאביתה!!! מלכה שלי :) נ.ב היה היום פרק חביב ביותר...אבל אני שונא שפילר משחקת אותה מבינה גדולה.... נראה לי היא יודעת על כולם יותר מטאביתה חחח

p_nurit

New member
די אכזב אותי

מרגישה שהכל נעצר ואפילו חוזר אחרונית עד כמה מטומטמת גוון יכולה להיות וכל סיפור אייבי-סאם ממש מטופש והכי נמאס לי מ"אה, אני יודעת למה......?"

I n n u e n d o

New member
אההההההה עכשיו הכל ברור לי

באמת נמאס המשפט הזה עם או בלי ה "אההההה" גרייס חוזרת כל הזמן על המשפט של סם סם סם סם ואני סם ואני סם ואני. די.

Bow Wow2004

New member
../images/Emo46.gif מה הבעיות שלכם עם

ה"עכשיו הכל ברור לי"??? זה ההיי-לייט של הסדרה וכן ירבו כאלה. אגב, ה"עכשיו הכל ברור לי" או: IT'S ALL CLEAR TO ME NOW האורגינלי האחרון היה לפני איזה 150 פרקים בערב ראש השנה, שאיתן היה בחדר של תרזה ההמומה על מות אביה, הציץ על התמונות שלו שתלויות על הקיר ואמר למיגל: "עכשיו הכל ברור לי". מאז לא היה "עכשיו הכל ברור לי" אחד, אלא כל מני חלופות כמו "איך לא חשבתי על זה קודם" של היום, "אני יודע מה את מסתירה/על מה את מדברת", "הייתי צריך לדעת" וכו'. נדיר מאוד למצוא "עכשיו הכל ברור לי" אורגינלי אמיתי. ואני עדיין מחכה לו. בכל מקרה אל תתקפו את זה, כי כבר המון המון המון זמן לא היה כזה בסדרה. אם לא מחשיבים את טי.סי הבול עץ שאומר את זה כל פרק לאשתו, בלעדיו אף אחד כבר לא אומר את זה. זה שיא הסדרה, על זה הסדרה מבוססת - לסיים סצינות במתח למרות שיודעים שאיזה מתח ואיזה נעליים. דוגמת: "אני יודע על מי דיברת... על צ'אק" או "אני יודע למה את עצבנית... בגלל המטופלת שלך מהבי"ח". אבל אז מה, זה תמיד מצחיק מחדש ואני מקווה שיהיו כמה שיותר עהב"לים (כשמם כן הם) ושלא יפסיקו עם המנהג הזה לעולם!

darklighter

New member
חחח אני מסכימה עם באוו

זה מצחיק לראות איזה מסקנות/תרוצים מטומטמים הם אומרים כל פעם מחדש..... זה באמת ההי לייט.... אבל מה שהרגיז אותי בפרק של היום זה שאתמול הראו שהתיליון הפיץ רשע אצל צ'רי ואחרי זה התעלמו מהסיפור לגמרי וגם טאביתה וטימי לא היו בכלל בפרק
וגם לא קיי המושלמת.....

Bow Wow2004

New member
טוב, מה את רוצה

לא כולם משתתפים בכל פרק, זה מחולק לפי סיפורים. אתמול לא היו הסיפורים של הקידס וטימי/טאבי וגם שואיס (וטוב שכך). תני גם לאחרים הזדמנות להשתתף... מה שמזכיר לי שלפני המון המון זמן היו תקופות של איזה 10 פרקים בלי שחורי הסדרה. איב וטי.סי - מי ראה אותם בכלל (חוץ מאיזו ארוחת ערב מסכנה בלובסטר-שאק), וגם צ'אד, עשו לו טובה ששיתפו אותו באיזה פרק פעם במאה שנה. מלפני הנשף אותו הדבר קרא גם לטימי וטאבי שמאז המפולת בקושי השתתפו אבל הספינה החזירה אותם לעניינים אז אפשר להיות רגועים.

HAINEEKEN

New member
איזה מסכן ג'וליאן

אתם לא מרחמים עליו? ראיתם איך אליסטר מדבר אליו לא פלא שהוא יצא ככה אלכוהוליס מסריח

למעלה