הפרק היומי 269

dark warrior

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי 269../images/Emo44.gif

1. כולם מתעוררים באמצע הלילה עם פן ואיפור שנראה כאילו עבדו על זה שעות חחחח 2. הרג אותי מצחוק הריקוד שטאביתה עשתה גם בזמן שטימי נופל מהסולם עם השערות הלבנות. 3. אני יודע למה את מתכוונת בפיו של אית'ן. 4. פילאר-טובה כרגיל. 5. שואיס לא היו יששש ואחותי דארקי אומרת חבל... 6. תרזה- נודניקית. 7. התליון ממשיך להפיץ EVIL. 8. לצ'ריטי וגרייס יש preminition

דיסטרקשיון אנד דווסטיישון -

וואט א לאבלי קומביניישן
טאביטימי באמת הדובדבן שבסדרה. שמח בבית משפחת קריין/בנט, אה

I n n u e n d o

New member
חחח איזה פרק דפוק

רק טאבי הצחיקה אותי עד לדעמות נראה לי שזה צריך להיות הפתיח החדש של תשוקות טאבילה רוקדת עם טימי

dark warrior

New member
../images/Emo45.gif אבל....

אחרי שהוא מתרסק מסולם עם השערות הלבנות שלו חחח צריך לציין.... איזה עצלנית טאביתה.... כל היום בבית של ה-Bennet's ואין לה זמן לצבוע לטימי את השיער.... שמתם
שכל הרמוני זה 4 משפחות? בבנטס ראסלס לופז פיצג'רלד וקריינס??

Bow Wow2004

New member
פרק מצוין!!

אני לא אפרט עליו כי שרשורי "'המורדים' שיואו איך אני מתה על אשטון שיואו בואו נדבר על הכל רק לא על תשוקות שיואו בואו נשים תמונות של היאבקות" בטח יבלע את השרשור הסתמי והלא חשוב הזה על סתם איזה פרק של תשוקות... איזושהיא סדרה ש... קיימת... אולי...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

אוף זה ממש מעצבן איך שכולם מחשיבים אותי "לילדה מטורפת שחולה על אשטון והמורדים" אתם כאילו מחשיבים אותי לילדה סנובה כזו מתלהבת
ואני ממש שונאת את זה

moran14h

New member
זה רק בוואו וואו

אין קשר לסנובה.. זכותך לאהוב את אשטון.. אל תשימי *** על בוואו וואו..

dark warrior

New member
מה קרה?

אף אחד לא רושם תקציקים נוספים לתשוקות? אנשים פה חולים?

backstreet girl

New member
יו, מה זה נטרפתי מהריב של אייבי

עם ג'וליאן....זה היה מרתק...... חוץ מזה הכול היה משעמם... תרזה הייתה הכי משעממת....קלטתי שאת מאוהבת באית'ן... כבר אין לי כוח אליך.......

Bow Wow2004

New member
*פיהוק* איזה לילה ארוך

משום מה נזכרתי היום בשיחה של איב ואייבי הבוקר בבית החולים ואז ככככל מה שעבר עליהם עם הספינה ועכשיו הם כבר איזה 4 פרקים אחרי הספינה. נראה לי הם מתכננים לשבור שיא ולעשות את הפרום בואט ליום הארוך ביותר. נדמה לי הם הגיעו כבר ל-15 פרקים של היום הזה... אבל כל עוד שואיס לא משתתפים ויש הרבה עהב"לים, אני לא מתלונן.

למעלה