הפרק היומי - 271

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 271 ../images/Emo44.gif

אין לי זמן לסיים לראות את הפרק (מבחן באלגברה... עוד 6 ימים מבחן אחרון
יאי
), אז אני אפתח שרשור מוקדם יותר... תקציר הפרק
סם מחפש הוכחה לכך שאיתן הוא בנו; צ'אד שוכב מדמם בביתו; לס מאיים לפגוע באחייניותיו של האנק אם לא יחסל את שרידן; איתן מתייעץ עם שרידן לגבי אהבתו לתרזה; השפעת התליון שנתנה טביתה לגרייס גוברת. ובנתיים יש לי שני דברים להעיר - 1 -
שואיס
2 - מה לעזאזל אית'ן חשב לעצמו
הוא ראה את שרי ולואי ביחד... אנשים נורמלים לא פשוט נכנסים ומתחילים לצרוח
שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

חחחחחחחחחח איזהמצחיק זה היה בסוף ע גרייס וטאבית'ה ROFL נקרעתי מצחוק
חוץ מזה מנת השואיס היומית הייתה נורא נחמדה חחחח

אוי

באמת היה ממש מצחיק...! קטעי טאבי-טימי-גרייס היו מעולים! קיי..מה עבר עליה??מה זה הפוני המכוער הזה? והשמלה המזעזעת??... איתן...
..איזה חתיך! למרות שהוא היה די פוץ היום עם לואיס... סם יפה ואייבי יפה... ומה קרה לצ'אד?.לא הבנתי...

קיי עם הפוני הזכירה לי את ימי

הפיאה של איב....ומה קרה לסימון?? למה היא לא יצאה עם קיי לקניות? ותרזה כל כך אבל כל ךכ הרבה יותר יפה עם שיער חלק....!!

moran14h

New member
לגולאס קוראים לו

צ'יזס..היא לא נראתה כמו לגולאס!! והפוני באמת היה יפה!

Bow Wow2004

New member
תתכוננו לקרוא את מגילת העצמאות

רק בגרסא הרבה יותר ארוכה: תרזה - כמה קופה יכולה בחורה להיות? גם אם איתן באמת אוהב אותה והכל הוא לא יכול להגיד לה את זה כי היא לא נותנת לו לדבר. כבר איזה 5 פרקים הוא שותק כי היא לא מפסיקה לז**ן לו ת'שכל על זה שהוא אוהב אותה, שהם יתחתנו, שגוון תבין, על העתיד, כמה ילדים, מי יהיה המוהל שלהם, לאיזה גן הם ילכו וכו' וכו'. תני לבחור לדבר!! כנראה שהגורל באמת בצד שלה כי היא באה הבייתה ומסלקת משם את אמא שלה כי נדמה לה שאולי יש מצב שיכול להיות שיש סיכוי שייתכן שאיתן יקפוץ לבקר. פיית' או לא פיית'? ואם כבר מדברים על פיית', רגע השיא היום, אחד הרגעים הטובים ביותר בצ'וקות אי פעם (אפילו יותר מ: טאביתה עם מי דיחברת עכשיו? אמ... התפללתי בשביל צ'ריטי) - הקטע שייזכר לנצח בו גרייס מתחילה להתחרפן ולזהור ולהוציא קרני לייזר מהציצים/לא ציצים שלה. זה היה גדול!!! ודבר אחד לא ברור לי - שעה טאביתה והבובה המדברת שלה מציצים מהחלון, מדברים בקולי קולות והחבר'ה במטבח לא שומעים? וטוב נו נגיד, טאביתה לא מתוחכמת במיוחד, יש לה מזל. אבל לפחות שתדפוק בדלת. גם היה קטע מצחיק שטאבי עשתה לגרייס: "מה, נראה לך שאני מכשפה? חה חה חה? פחחחחחחח הפאדר לוניגן הזה באמת מאמין במכשפות פחחחחחחחחחחח איזה מטומטם" (טוב נו לא בדיוק במילים האלה אבל משהו כזה). כל הכבוד על האפקטים הגרועים ועל קרן הלייזר שיצאה לגרייס מהחזה השטוח שלה. ואם כבר מדברים על חזה שטוח, וויטני ככל הנראה גם לא התברכה כל כך. פיית' לא עומד לצידה. כנראה שהילד שלה שאב ממנה את כל הכח, עד כדי כך שהיא הצטמקה. צ'אד לא קורא לאמבולנס כי הוא לא יכול להרשות לעצמו לשלם על האשפוז - אבל להפסיד ימי עבודה על ימין ועל שמאל כדי לנסוע לבקתה, ללכת לנשף של חתונות וכדומה, אין לו בעיה להפסיד. הבחור צריך להגיד כוסאומו ולהרים טלפון למגן דוד אדום, ג'יזס הוא נמצא בסכנת חיים ומוות. ואם כבר מדברים על סכנת חיים ומוות, האנק - לא היה לי מושג שהוא גר בבית בנט. בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך הוא בכלל מתחבט בשאלה: שרידן או קיי. אז התשובה ברורה: ברור שקיי!!! תהרוג את קיי, תרצח אותה!! ולמרימי הגבה מבינכם: אחרי שתראו את קיי החדשה, לא משנה עד כמה אתם מתעבים את שרידן, גם אתם תייחלו למוות קרוב שלה. אז האנק, חכה עד שקיי תתחלף ואז תוותר על ההרג של שרידן (שאמנם גם לא מועילה בשום דבר בסדרה הזאת) ותן לבחור ההוא לחסל אותה! אני יודע שאתה רוצה את זה, תן לו לחסל אותה ותדאג לכך שישמיד ראיות. ואם כבר מדברים על השמדת ראיות - אייבי כל כך טיפשה. היא לא יכולה לבוא לסם ולשג אותו. אני כבר יודע מה הולך לקרות - אייבי: סם, שיקרתי עלייך. איתן הוא לא בנתך! סם: קודם אתה אמרת איתן כאן הבן שלי, אחר כך אתה אמרת איתן שיקרת הוא בן לא את? אגב, זה רק נדמה לי או שכבר 10 פרקים ברציפות סם יושב עם התמונה של איתן ושאול את עצמו את השאלה: "האם איתן הוא בני?" ואז יש לו את הפלאש-בק הזה שאייבי מספרת לו בים. מה שכן, טוב לראות שחקנים שעד עכשיו היו בחופשה ארוכה ארוכה (כמו גרייס, האנק, סם, טימי, טאביתה) חוזרים לשלוט בסדרה, והדמויות שמילאו את המסך והשתתפו כמעט בכל פרק (כמו איב לדוגמא) יצאו הם לחופשה ארוכה. ואם הגעתם עד הסוף וקראתם את כל ההודעה - קבלו צל"ש +

moran14h

New member
חחחח ואם כבר מדברים על איב

שמתם לב שאייבי הפסיקה לסחוט אותה? (אבל מצד שני עבר רק יום אחד מהפעם האחרונה שהם התרעו) בגדול אני מסכימה עם כל מה שאמרת..(וכן קראתי הכל..)

python 4

New member
אני לא מבין דבר אחד.

ברור לי שסָם הוא לא המבריק שבחבורה, אבל לעשות 1 ועוד 1 הוא יודע? 1 - שכבתי עם אייבי ביום שהיא התחתנה עם ג'ולי 1 - אית'ן נולד 9 חודשים אחרי שאייבי וג'ולי התחתנו 1+1= אז אולי אית'ן הוא הבן שלי? כאילו, מה יש פה לחשוב הרבה ולהסתכל על התמונה שלו 10 פעמים במחשב? מה גם שאתה יודע שאתה משתתף באופרת סבון, אז מן הסתם אתה צריך לצפות להפתעות כאלה ולא למלמל 20 פרקים "אית'ן.. קן איט בי? קן איט בי?" אבל אין, גרייס הרגה אותי היום. פעם ראשונה שהם מצליחים להוציא משהו קצת שטני מהאישה החסודה הזו. בטח כדי לגרום לה לעשות את הסצינה הזו מישהו אמר לה שהוא שונא את המרק גריסים שלה או משהו. והאנק, מה ההתלבטות? כאילו - האחיינית שלך לא חשובה לך? אני הייתי יורה בשרי בלי היסוס (טוב גם אם לא היו מאיימים עלי עדיין הייתי יורה בפוסטמה בלי היסוס). אבל אל אחת כמה וכמה כשאחת כמו קיי (אפילו קיי2, באו) מונחת על כף המאזניים? ומה פתאום באמת קיי מסתובבת לבד? איפה סימון החברה הבוגדנית? בטח משתרללת עם ג'סיקה. אהבתי את קטעי המציצנות של טאביטימי. מעניין באמת שהם שומעים כל מה שקורה בפנים ואף אחד לא שם לב. ובסה"כ... גרייס צעקה טאבי מתוקה ג'סי היא מכה פילאר לאייבי דבוקה תרזה לא סותמת לדקה להאנק הצמידו אקדח לרקה וויטני על צ'אד דלוקה שרי בשיכלה לוקה
השרי היא יפה, השרי היא חכמה

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה עם באוו ופייטון בכל

מילה... אז אין לי עוד מה להוסיף..... התפוצצתי מצחוק בקטע של גרייס...... ויש לי הבהרה ו2 הודעות חדשות: הבהרה- אני לא מסכימה עם אחי בקשר לפייטון הוא אחד החביבים עליי בפורום... הודעות: 1) יום חמישי האחרון נפרדתי מדוד.... (זה שדומה לאית'ן קריין) ועכשיו אני מצטרפת למחנה לואיס... 2) מחרתיים- יום רביעי יש לי יום הולדת.... ואחי לא מפסיק לחזור על המשפט של גרייס: Stop playing with us Tabitha, bring the destruction you have promised

python 4

New member
דרקי!../images/Emo23.gif

זה הדדי, ברוכה הבאה למחנה לואיס, ומזל טוב ליום הולדתך.

dark warrior

New member
לרעות

בהצלחה....גם אני בכיתה ט' לאיזה מגמה את הולכת? נ.ב: המחשב שלי הרוס אז אני לא אהיה פה כמה ימים.... דרך אגב ביום רביעי לdarklighter (עדי) יש יום הולדת....

לגרייס יש הרבה גרייס בתור רעה

אני לא מדבר על קטע הסיום עם הקול המפחיד הזה, אלא לפני כשהיא צעקה קצת על האנק ואחרים... בחיי שיש לה פוטנציאל בתור ביצ'ית, פספוס גדול של ההפקה אם היא לא תהיה רעה בעתיד

darklighter

New member
חחחחחח נכון

בזבוז של שנה שבה היא הייתה טובה ומשעממת..... Bring Grace over to the Dark side!!!!!!

LauraLF

New member
באו שלי!

קראתי את כל ההודעה שלך והסכמתי עם הכל.. טוב נו חוץ מזה שצריך להפטר מהשרי.. חחח הצחקת אותי... וגם בכלל כולם הצחיקו אותי בשרשור הפרק היומי.. ועם כבר כוחות האופל אז אני הולכת ללמוד לתנ"ך...כוחות האופל למה?...אני לומדת ספר איוב... שם באמת יש כוחות אופל...

פרק טוב היו הרבה בחורים ערומים

במיטה!!!!!!!! אז מי היה לנו? דבר ראשון לואיס כמובן איך לא? אח"כ גם האנק-איכסה!!!!!!!!!!!!!! וגם צ'אד החולה והמסכן? למה? מסכן!!!!טוב לא נורא,ויטני תטפל בך כמו שצריך חחחחח סתם תן לי לטפל בך אהה דרך אגב מה,אתם פורום חדש? כמה זמן כבר? כי בהייד פארק הוא די הרבה

I n n u e n d o

New member
הממ

אנחנו כבר חצי שנה קיימים בערך כמו הפורום בהייד פארק
את גם בהייד פארק
מה הניק שלך שם

python 4

New member
הפורום הזה קצת יותר סוער

מהייד פארק. כלומר, קצת יותר פעיל. המנגנון של הייד פארק לא נוח כל כך, בגלל שאי אפשר להגיב לכל הודעה בנפרד. בכל מקרה, הרבה פה חברים גם שם, וגם אני (הכינוי שלי שם - iLOVEshery). באמת, מזמן לא ביקרתי שם..

למעלה