הפרק היומי - 278

python 4

New member
הפרק היומי

לא קרה כלום. כמה תובנות שעלו לי במהלך הפרק:
גוון ממש, אבל ממש מפגרת. יפה וטיפשה. מזל שאמא שלה שם כדי להכניס לה קצת שכל. הרי בדיוק אתמול גוון היתה בטוחה שתרי רוצה את אית'ן, והיא סיכנה את החיים שלה כדי להגיע לספינה ולגלות את זה, ועכשיו היא רוצה שתרי תהיה המייד אוף הונור שלה? טמטום.
לך על זה, האנק
חוץ מזה, לא קרה כלום בפרק הזה, נכון?

python 4

New member
כמעט שכחתי

היה קאט פייט בין רבקה לפילאר, בדמיון של תרי! מדהים. האם זו בשורה לבאות? מי היה מנצח בקאט פייט כזה? נו טוב, פילאר היתה לוקחת בנוק-אאוט. חוץ מזה לא קרה כלום היום.

python 4

New member
אה כן,

וצ'אד כמעט מת. למה קיי והגולדן רטריוור שלה היו חייבים למצוא אותו? שיט. ועוד לתכנן כאלה תוכניות עליו ("אני יעשה לו אמבטיה..", כאילו שלצ'אד לא מספיק שהוא מאבד דם הוא גם צריך לחטוף שוק מוחי אחרי שיראה את סימון ערומה) ובסוף המסכן מוצא את עצמו בחדרה של הפודל. מסכן. כל כלב בא יומו.
זהו.

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 278 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
תרזה משוכנעת שעליה להישאר קרובה לאיתן, בעוד וויטני ופילאר מנסות להניאה מכך; האנק מסכים לטמון לשרידן פח כדי שלס יוכל להרוג אותה; קיי וסימון מוצאות על הרציף את צ`אד המעולף. משגע אותי איך שהסדרה הזאת צפויה... בדיוק כשצ'אד מתעלף וויטני וקיי מוצאות אותו...
אבל בכל אופן -
שואיס
(מתי נהייתי כזאת פנאטית של שואיס לעזאזל
)

Bow Wow2004

New member
מה שהצחיק אותי היום

זה שלפני 5 דקות וויטני נפרדה מכולם בבית ל-פ, אמרה ביי, להתראות, היה אוכל טעים, נתראה מחר, צ'או. היא רדפה אחרי צ'אד, ניהלה איתו שיחה של 20 שניות ואז חזרה לבית ל-פ כאילו היא לא הייתה שם לפני דקה. וגם פילאר ככל הנראה שכחה ואמרה לה משהו בסגנון "וויטני, אני כל כך שמחה שבאת. אולי את תוכלי להכניס קצת שכל בתרזה"... זה היה כזה דפוק. בכל מקרה היום הזה מאוד ארוך, כבר איזה 10 פרקים... מי זוכר בכלל שרק הבוקר גרייס התחרפנה, זהרה, הוציאה קרני לייזר מהחזה ובאותו זמן ביטלה כל סיכוי שהיה לה לקבל מועמדות לאמי.

python 4

New member
מי זוכר שרק אתמול

כולם היו על סף מוות בטביעה, והיום כולם מפזזים ושמחים להם כאילו לא בלעו מים והתנענעו מצד לצד לפני פחות מ- 24 שעות. כלומר, 24 שעות זה הרבבבבה זמן בהרמוני. הרבה מים עברו בירקון מאז, או יותר נכון - הרבה גברים עברו במיטת פילאר מאז. ובתקופה כזו שבה החדשות של אתמול הם הדבר הכי לא אקטואלי בעולם, מי זוכר את הבירד סטאטו הי"ד שמת בחיסול ממוקד רק לפני איזה חודש?

I n n u e n d o

New member
פרק מיותר לדעתי

מה הקטע של האנק שיתן בלס ובחברים שלו בביצים ויקח את קיי וג'סיקה וירכב איתן לשקיעה

וואי הרגת אותי פייטון עם

הגולדן רטריבר...והפודל! אותי הרג שהוא במסדרון מדמם למוות, הן מצאו אותו חסר הכרה, והיא מתכננת איך להשכיב אותו ולעשות לו אמבטיית ספוג! אלוהים ישמור! ושואיס! וואו! איזו נשיקה מדהימה!
וואו! כמובן שהכל הוקלט ותועד! עכשיו לצערי הרב מגיעה תקופת יובש ארוכה ארוכה בשבילהם, לפחות עד ששרידן תירה במישהו ויהיה לה דם על הידיים ויהיו לה פלשבקים ויסתבר לנו שאיב היא לא רק הרופאה היחידה בהרמוני היא גם מהפנטת מקצועית ותעזור לשרידן לחזור לעבר שלה ולגלות שהיא(אבל אני לא בטוחה) זו שהרגה את מרטין פיצג'רלד. ואז היא תפחד שזה יפגע ביחסים שלה עם לואיס אבל לואיס יסלח לה והכל כי היא היתה ילדה קטנה כשזה קרה ולא יודעים למה היא עשתה את זה...ווטאבר - ואז הם יהיו ביחד! לואיס יוותר על תירוצי ה"אני פה כדי לשמור עלייך ולא רוצה הסחות דעת ושטויות כאלה" והם ישכבו!
וופי! ואז היא תמות...ותחזור לחיים...וכו וכו... אבל שיהיו ביחד כבר! אוף! טוב נו... אבל קיבלתי מה שרציתי

למעלה