הפרק היומי #3488

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי #3488

גם לכם נמאס מהדימויים בהם משתמשת אוליביה כדי לתאר את הגירושין הכה-נוראים שהיא עוברת? כאשר שוחחה עם מייקל לפני מספר פרקים, היו הגירושין ניתוח אלא שבמקום להציל את החולה המטרה היא להרוג אותו. כשם שהרופאים בודקים את האופציות השונות לניתוח לטובתו של החולה, כך הבטיח מייקל שיעשה לאוליביה ובנה. היום זכינו לדימוי חדש: הגירושין הם מלחמה, ונחשו מה? יהיו נפגעים, והנפגע העיקרי יהיה מלקולם. אפשר לחשוב שמדובר בתהליך הגירושין הראשון שאוליביה שומעת עליו! ואני גם לא יכול יותר עם הבכיינות הזאת שלה. או שתתאפס ותהיה ביצ'ית עד הסוף, או שתעשה למלקולם את החיים קלים. אי אפשר באמצע. ריאן וניל נדהמו היום לגלות שויקטוריה, הדיקטטורית הקטנה, אישרה את הקמפיין ללא ידיעתם. על מה בעצם הם כועסים? האם היתה להם תרומה משמעותית במהלך הפגישות הקודמות? כל שהשניים האלה עשו היה להלל את התמונות של מלקולם ולהסכים באופן גורף עם כל מה שויקטוריה אמרה ורצתה. מילא ריאן, שעוד איכשהו מצדיק את קיומו בתאגיד, אבל ניל? תעשו לי טובה. הכלב הנאמן של ויקטור שמנצל כל הזדמנות להתחנף אליו ולא מעז להביע דעה שאיננה תואמת לזו של המשופם? הוא זה שמתלונן על הגנים השתלטניים של הניומנים? ניל צריך להשיג אופי, ובדחיפות.

שמיצית

New member
היה פרק מעט דבילי

אני אפתח בוידוי - את צח"מ אני רואה תוך כדי דיווש על אופני הכושר שלי.. כשיש סצינות עם אוליביה/ניל/מלקולם/קלי - אני יורדת להפסקת מים... יותר מזה, אין לי מה להוסיף. עוד וידוי - אני אוהבת את מייגן, למרות שלפעמים היא ילדה צדקנית, אבל אני מודה שהייתי מתנהגת כמוה (אולי..) אם היו משחקים לי ככה עם המוח ואם הייתה לי אחות ברבי-וואנבי פסיכופתית.. לגבי גרייס - סתם שחקנית גרועה. רק שאני לא מבינה למה גרייס נלחמת על טוני, ה... איך לומר זאת - לא נעים מראה וקצת סתום... עוד מישהו חודש בגארי (או רוס? לא הבוס, השני) כסטוקר של ויקי?

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif דון כמו תמיד... ../images/Emo9.gif

שנון מעולה ונכון כלכך !!! כל מילה מיותרת

למעלה