הפרק היומי

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי../images/Emo44.gif ../images/Emo41.gif

חיכיתיייי.. ואפ'חד לא פתח
אז מקווה שמנהלת לא כועסת שפתחתי במקומה
שואיס- לא הבנתי משו .. אם שרידן רצתה שלואיס לא יעזוב, למה היא כ"כ התעקשה להביא לו ת'כרטיסי טיסה
כי היא רצתה לרצות אותו
אבל הם היו חמודים היום, חוצמזה
איב השתגעה
אני הייתי סומכת על אהבתי לטי. סי (
) והייתי אומרת לה שתראה, אני מה 'כפת לי... אבל היא ממש הגזימה
חח אהבלה קטנה
המפ, זהו
לא היה היום הרבה.

Bow Wow3

New member
הפרינססה לא תכעס - היא תחסום! אבל

אין לך מה לדאוג. אחרי שהיא תודח מתפקידה כמנהלת פורום "תשוקות" את תוכלי להפסיק לחיות בפחד.

backstreet girl

New member
איזה פרק יפה.........

לואיס ושרידן המדהימים.... אל תלך ,לואיס.... הלוואי שיכולתי עכשיו לרון לזרועתייך ולהגיד לך להישאר... אוי איזה מתוקים..... בקרוב הם יבינו שהם מאוהבים אחד בשני.... מסכנה שרידן.. הרוג'ר המניאק הזה תפס אותה.. אבל אני בטוחה שאז לואיס יבוא ויציל אותה... אני חושבת שאיב הגזימה....אקדח......על אייבי...... רוצחת......למרות שממש לא נראה לי שהיא תעז....נו זה ברור..... אייבי- תמשיכי להיות גדולה מהחיים ואל תתני לזונה כמו איב לשבור אותך

moran14h

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי זה לא רוג'ר אלה...לואיס! הוא חוטף אותה להרמוני! אממ הפרק עסק רק באייבי ,איב,(קצת סם וגרייס) ושואיס! זהו!? איזה אכזבה! מה קרה לקיי,ריס,איתן,תרזה,ווטני,סימון,צ'אד,צ'ריטי(לא מאמינה שאמרתי את זה),טימי וטאביתה,ג'וליאן,טיסי,ג'סיקה,אפילו פייר נעלם(!)...

soapsfan

New member
הפרק היומי

סה"כ לא היה פרק כזה גרוע לדעתי..אהבתי את קטעי איב ואייבי ואת קטעי שואיס -ספויילר למטה- אם תבחינו,רוג'ר לבש מעיל שחור ולואיס מעיל חום,ולמי שתפס את שרידן היה מעיל חום..אז זה לואיס

../images/Emo58.gif

אה, נכון, באמת קראתי בתקצירים שלואיס יחטוף אותה לבוסטון, ככה שאם אמרו "יחטוף", זה אומר שיהיה פה איזה אקט של חטיפה, כמו שראינו בסוף הפרק. אז זהו, כל הראיות מצביעות- זה היה לואיס.

I n n u e n d o

New member
נכון../images/Emo70.gif

הבנתי ישר שזה לואיס גם לפי הג'קט וגם לפי המטפחת,לא יודעת למה לפי המטפחת אבל נראה לי שהוא עשה את זה פעם לא?

למעלה