הפרק היומי

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי

ויקטוריה היתה ענקית היום! ויקי תמיד במיטבה כשהיא עצבנית ויורה הערות עוקצניות לכל עבר, והיום היא הספיקה ללכלך על בראד, להשתיק את ריאן וחשוב מכל - להעניק לרמונה קבלת פנים "חמה". ההיעלמות הזאת של ויקטור בנוסח "שוברים את הכלים ולא משחקים" מתחילה להימאס, ולמען האמת, הקשר של רמונה לכל העניין נראה די מגוחך. למה שויקטור יתן את הססמא לכספת אותה הוא לא חלק עם אף נפש חיה דווקא לה? למה שרמונה תסכים לארוז מזוודה ולטוס לג'נואה סיטי רק כדי להעביר לריאן מסר ולפתוח את הכספת? מתי הספיקו יחסי הידידות בין ויקטור ורמונה להתחמם עד כדי כך? אפרופו התפתחויות מהירות, מהיכן הגיעה הנשיקה הזאת של דיאן ומייקל? עד לפני שבוע חששנו שמה מייקל מת מרוב שעמום מתיק הגירושין ההולך ודועך של אוליביה, וכעת, לאחר כמה פגישות מזדמנות, השניים כבר נמרחים זה על זו כאילו אין מחר. אוי... איך נפלו גיבורים. מייקל ראוי לאישה חכמה, מתוחכמת וקצת פחות מזדקנת ממיס ג'נקינס שלנו. מחפשים את חצי הכוס המלאה? לפחות יש לו עלילה.

ראמונה חוצפנית מתנשאת ומעצבנת! ../images/Emo123.gif

ממש לא מובן איך ויקטור נתן לה את הקוד, ובאמת מה זה הקטע הזה שהוא לא יוצר קשר עם אף אחד? "מים שקטים חודרים עמוק" היא משחקת אותה כאחת שבסה"כ עושה טובה ומלאכית קטנה, אבל היא בדיוק ההפך. ביעור חמץ יגיע בקרוב...
(טרישה לבשה היום את דגל אנגליה, לא?
)

dviridit

New member
מישהו יודע???. אם ויקטור עשה

ברוגז עם חברי ההפקה?????? ממה קורה לו?? רמונה המכוערת הזו וויקי איך היא נגחה את כולם היום ? צהובון, טרישה באמת לבשה היום דגל אבל נראה לי שזה היה דגל אנגליה. לילה טוב לכולם ולהתראות מעידית

הייתי רוצה רינטגון של צח"מ לפלאפון|

נכון שזה יכול להיות מגניב? וגם... ויקי נעשית יפה וסקסית יותר מפרק לפרק... איך זה שבראד לא מסתנוור ממנה והולך לאמא שלה דווקא,את זה אני לעולם לא אבין?! ואיזה כיף שלא הראו היום את נינה עם הספר והתומס שלה שלא מעניינים בגרוש... ובנוגע למייקל ודיאן, תמיד ידעתי שהמשפט "מצא מין את מינו" נוגע לשני אלה... ולסיום, לבריטני יש אף עקום...

ים כחול

New member
מייקל ופיליס הכי מתאימים ../images/Emo99.gif

שניהם יפים , ממזרים , בעליי קסם כובש , תחמנים , מושלמים יחד !!

אור2221

New member
זה מה שנקרא

plot driven storyline - הכותבים רוצים להפריד בין ויקטור וניקי (לפחות להרגע) - ומכיוון שזה קצת לא הגיוני שאחרי 10 שנים של געגועים אחד לשני הם יחליטו שהם כבר לא אוהבים, הם גרמו לשניהם להתנהג בצורה כל כך מטופשת, וכל כך מוקצנת - שאי אפשר לזהות אותם. ממתי ויקטור סומך כ"כ על רמונה, לקח למטומטמת הקטנה חודשיים לקלוט שצט מנווול, ואולי כדאי לה לעזור לויקטור.

ים כחול

New member
הבן של בלום ../images/Emo13.gif

יופי זה עניין של טעם ולטעמי מייקל יפה , סקסי ממזרי וכובש
אם לטעמך לא זה בהחלט לגיטימי
אשמח לדעת מי לדעתך יפה ומושך

אור2221

New member
מה אני עשיתי? :)

אני בהחלט חושבת שמייקל סקסי, ממזרי ומושך :) אור.

למעלה