הפרק השבועי: "יום משפחה"

blur2

New member
../images/Emo44.gifהפרק השבועי: "יום משפחה" ../images/Emo98.gif

משפחת וולקר מגיעה למכון הגמילה של ג'סטין. הולי דורשת משרד בחברה המשפחתית ונורה מחליטה להצטרף גם היא לעבודה במשרד כדי להבריח את הולי משם. אחד הפרקים החמודים

blur2

New member
ולפני שאני אשכח ../images/Emo3.gif

סליחה לים שרצה לפתוח את השרשור, *קצת* עבר המועד לא? חחחח

YaEl 15

New member
אהבתי את הפרק !!

היה כ"כ מצחיק כשנורה אמרה "למה הוא תמיד חייב להיות אחריה? זה לא פייר!" או משהו כזה.. ממש התפוצצתי מצחוק ! נורה היא דמות גאונית, אבל ממש ריחמתי עליה בקטע של ישיבת המנהלים, שהיא קמה ודיברה על האבוקדו חח.. הולי הייתה מעצבנת, כרגיל.. למרות שבחלק האחרון של הפרק, היא יצאה די בסדר בשיחה שלה עם נורה. ודי אהבתי את ג'סטין בפרק, למרות שבד"כ אני לא מתה עליו. גייב היה מעצבן, אבל זה מובן.. דרך-אגב, לפני כמה זמן ג'סטין חזר מהמלחמה? כי הקלטת נשמעת ממש ממזמן
ומה הקטע של קווין עם הנישואים החד-מיניים? חחח.. וקיטי קצת עיצבנה אותי עם החוק שלה "אני לא יוצאת עם המעסיקים שלי"..

Lee1392

New member
היה פרק טוב ומצחיק

אבל אין לי כוח לפרט :X חח רק משהו אחד...טומי!! בא לי לתת לו בוקס!
הוא כ"כ מעצבן אותי!!! כבר מהרגע הראשון..

A Radcliffe

New member
אני לאהוב את גייב!../images/Emo129.gif

חוצמזה שהוא ישראפריק
כל הקטע של נורה והולי ממש עצבן אותי. שתיהן תמיד מעצבנות אותי, אולי זה בגלל שהן רבות כל הזמן [אולי. הא] גם תמיד מעציב אותי כשמישהו נחמד עושה צחוק מעצמו, למשל כמו נורה עם האבוקדו

YaEl 15

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo49.gif יום הולדת שמח !! ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

עד 120 ~~ ושיהיה לך המשך יום מעולה !

blur2

New member
מזל טוב!../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo214.gif

Lee1392

New member
מזלל טוווב../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אני לא כ"כ טובה בברכות
אז שיהיה לך מזל טוב עד 120 שנה + [אם משהו בכלל רוצה לחיות עד 120
] הצלחה,בריאות,אושר,עושר וכו'

blur2

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אם היו מתייחסים יפה לזקנים במדינה שלנו אולי הייתי רוצה. =)

Lee1392

New member
כן..זה ממש מזעזע מה שהולך פה!

אבל גם בלי שום קשר...מה יש לעשות 120 שנה שלא עשית?! ועוד עם כל המגבלות האלו..

blur2

New member
לכי תדעי, אולי בעוד עשור או שניים

אני אהיה בן 18 שוב

Aviyush

New member
פרק חביב ביותר../images/Emo3.gif

כמו שכבר ציינו פה, הדמות של נורה גאונית, ומה שהכי גאוני בה זו סאלי פילד. היא שחקנית מדהימה
בקשר להולי, ממש מעצבן איך שהיא נדחפת לכל דבר, אבל בסוף רואים שזה כנראה בגלל צורך חזק שלה למשפחה... נו מילא
הקטע עם הקלטת היה ממש מרגש

למעלה