הפרק השבועי - פרק 11

Tinkit16

New member
../images/Emo44.gifהפרק השבועי - פרק 11../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

כל מה שראינו בפרק האחרון, דברים שעלו מהפרק האחרון, דעות על ארבעת הפיינליסטיות, בקשות לצאצאים ועוד שאר עניינים - בשרשור זה בלבד
דברים חשובים ביותר דחוף בהול שלא קשורים לפרק
בשרשורים הרלוונטים/ או אם מאוד רוצים בהודעה חדשה
צפייה 100נה (מי פקאצה של אמא?
) לכולנו
בשם ההנהלה

randu

New member
../images/Emo146.gifשרשור הפרק השבועי!../images/Emo143.gif

מצטער על מה שהלך כאן קודם.. כל התגובות על הפרק-לפה.
צפייה נעימה לכולם
רן.

randu

New member
אני כ"כ חוצפןן.../images/Emo6.gif

אביט'..אפילו לא חיכיתי לאישור שלך..
מצטער,אבל אני כ"כ אוהב לפתוח הודעות חדשות!
אני מרשה לעצמי לחפור כי במילא זה יימחק.או ישורשר.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאיזה תמונות מדהימות../images/Emo99.gif

טוב מאוד שג'יילה עפה
ההבעה שלה משעממת וככה גם התמונות שלה באמת שהראו את התמונה פעם ראשונה לא מצאתי אותה על ההתחלה..

Tinkit16

New member
יש רק דבר אחד שמציק לי..

למה כולן הופיעו באמצע בתמונות, ורק ג'יילה בצד
אם היא בחרה - אז היא למעשה פסלה לעצמה את התמונה (הרי כל העניין היה לבלוט,) אבל אם בחרו לה - אז איפשהו הם הכשילו אותו, אולם היא הייתה אמורה לעבור על המכשול את זה ולהוכיח שגם בצד היא בולטת... נקודה למחשבה
(+תמונה מצורפת להמחשה) מלבד זאת, זה היה אחד ה-פרקים
. קצת התצמררתי בסוף אפילו, כשג'יילה הודחה.

TimeToDance

New member
נכון... זה גם מה שאני שאלתי

והשופטים מתפאלים למה לא ראו אותה...

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifלמי אכפת, העיקר שהיא

עפה :] כל הצילום היא עם אותה הבעת פנים משעממת ._.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifגם אני חשבתי על

זה... זה באמת לא הוגן.

yaeloolik

New member
גם אני חשבתי על זה...

ונראה לי שגם יש לה יותר אנשים בתמונה..
.

Fergie7

New member
../images/Emo210.gifלדעתי פשוט הכשילו אותה../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

לכולם יש 8-9 אנשים, ולה יש 11. ובתמונה של ברי לדוגמא כולן יושבות והיא עומדת, זה לא בעיה להיתבלט. גם אצל ניק וניקול. נו באמת, שמו לה מליון אנשים ועוד שמו אותה בצד.

ניקקק../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

הפרק התחיל רע וניגמר ליגה! בהתחלה היה הכי משעמם בעולם. עם הזקן הזה שחפר על האופנה הרגשתי בשיעור היסטוריה חח ניקול וניק היו מדהימות בבלוייוד הצילומים היו נדירים איזה יופי של תאורה תפאורה והכל **הכי מאושר בעולם שג'יילה עפה. היא היתה צריכה לעוף הרבה יותר מוקדם לדעתי. תמונות מזוויעות וחוץ מעינים כחולות אין בה כלום **ניק- הבחורה הזאת היא בין ה2 או 3 הכי יפות אי פעם בתוכנית. כזאת מקצוענית מושלמת. היא מחליפה תלוק ומגוונת בכל פעם ונראית סוף. בשיפוט וואו. היא גם חכמה כזאת.. ולמי אכפת מהאישיות!! תמונה עוצרת נשימה! ***ניקול- מעצבנת אבל יפה.. טיירה מאוהבת בה לגמרי וגם נייג'ל מבחינתי היא וניק בגמר!! אמן **ברי- תמונה מדהימה הביאה אבל תכל'ס אין לה סיכוי.. הפעם אני ממש שמח עם ה-3 שעלו לגמר מסכים. למרות שהיתי מעיף את ניק ושם את קורין :)

פרק משעמם,ובאמת ג'יילה הייתה גרועה.

ידעתי ממילא שהיא תצא והגיע לה לצאת. ברי יצאה פשוט מכוער לדעתי. ואני בשוק שניקול וברי השלימו ושניק בחרה בניקול ולא בברי
חברות?!אין בעונה הזאת זה בטוח XD פרק כ"כ משעמם בלי קים לא שווה העונה הזאת אני רוצה את קים בחזרה

baril

New member
../images/Emo80.gifסופסוף ג'יילה עפה

רק שברי לא תזכה, אמן רציתי שגם היא תעוף היום. :| ניק יפהפייה

JULI4561

New member
פרק נחמד .. איזה כיףף שכבר הגמר..

העוהנ עברה מהרר כל כך .. ואם כבר גמר וזה ראיתם שהראו מה יהיה בפרקים הבאים את התסרוקת של טיירה בגמר - לא אהבתי בכלל
!!! אממ .. הקטע עם ברי וניקול היה קיטשיי מידי .. כאילו זה היה נראה כאילו זה איזה משהו מההפקה שניק וג'יילה ירצו להיות ביחד .. ואז ברי וניקול "יתקעו" אחת עם השנייה ויסלחו אחת לשנייה וזה.. ניק =
מלכה כמו תמיד ! אין הרבה מה להגיד , גם התמונה של ניקול היתה מדהימה ! ג'יילה עפה סופסוף .. מבחינתי זה היה מזה מוזר כי בתחילת העונה היא היתה ממש פיבוריטית שלי .. ואיכשהוא בדרך זה נגמר .. תגידו גם אתם הייתם בשוק מזה שנייג'ל הוא חצי הודי
הכי לא רואים עליוווו !!!!! שהביאו את אמא שלו היתי בטוחה שהוא מאומץ !!
! הוא מזה לא דומה לה ..

loligoth

New member
../images/Emo214.gifדווקא אחרי שהוא אמר את זה

נראה לי מאוד הגיוני שהוא חצי הודי פתאום...

lordof the

New member
DING DONG THE WITCH IS GONE

אני מאוד שמח שג'יילה הלכה, אבל אני מסכים עם זה שהכשילו אותה בזה ששמו אותה בצד. כאילו מן הסתם שברי, כמה שהיא לא יפה ומגעילה, תבלוט בתמונה שלה כי היא היחידה שעמדה !! כמה טיפשים הם חושבים שאנחנו ?? איך ג'יילה היתה אמורה לבלוט בדיוק, לתת אגרוף למישהי שם ? להוריד חולצה ? איזה שטויות בחיי.. זה דיי ברור שניק וניקול יהיה בסוף, ואין לי מועדפת, אני הייתי בעד קים..

למעלה