הפרק השבועי- 4.2

angel enamorado

New member
../images/Emo44.gifהפרק השבועי- 4.2

עונה 4- פרק 2
תקציר הפרק: סת וראין נוסעים לחפש אחרי וולצ'ק במקסיקו, קירסטין וסנדי נוסעים אחריהם. ג'ולי וקייטלין כפופות להתאמן על תלבושת בנסיעה לבית הספר. סאמר והחברים ההיפים שלה מנסים להציל עץ, טיילור נוסעת לבקר את סאמר בקולג'(בראון).

West Doll

New member
היה אחלה פרק../images/Emo3.gif

אני מתה על טיילור!!!!!!!!!!!
וסאמר מושלמת

West Doll

New member
אה וכמובן..

סת' הרג אותי עם הקעקוע וזה
וריאן ממש במשבר, מסכן
וגם ג'ולי +_+

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifפרק יפה :)

סת' והחיילים היה ממש מצחיק
וזהו, סאמר וטיילור היו ממש חמודות... וכל פרק שקאם מופיע בו חייב להיות פרק יפה

liber0

New member
זו לא תמונת ספויילר../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אולי אני טועה
..חחח אבל את או.סי אני רואה בקצב של "יס"...ולא יצא לי לראות את הסצנה מהתמונה הנ"ל
...

blicgirl

New member
מישהו יכול לכתוב את מה שהיה בפרק?

בתקציר או בנקודות חשובות? ראיתי מהקטע שסאמר אומרת לטיילור איזה יופי את מחותנת.. מישהו יכול להגיד לי מה הסיפור של הבחורים הקעקוע? מה לעזאזאל קרה בין וולצק וריאן? תודה מראש

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאוקיי אני אנסה חח../images/Emo3.gif

הבחורים והקעקוע - סת' הלך לחפש את ריאן באיזשהו בר והוא רצה לשאול את החבורת בחורים שהייתה שם אם הם ראו אותו במקרה, והוא סתם נסחף איתם והתחיל לשתות איתם ובסוף הוא עשה קעקוע של סאמר
ריאן לא מצא את וולצ'ק, סת' הטעה אותו כדי שהוא לא ירצח אותו ויהרוס את החיים שלו...

MiChElLe182

New member
../images/Emo207.gif

מישהו בבקשה בבקשה יכול לשלוח לי קישורים במסר, לשלוש פרקים האחרונים, שאפשר לראות אונליין..... תודה

ליאוריש

New member
פרק מצויין!

כל העניין של כולם במקסיקו-היה נהדר ההרגשה שריאן לא מחובר למשפחה-מראה שהוא עדיין כן, כאשר כולם נמצאים שם בחיפוש ועזרה. הריב בין ריאן וסת'-קשה לראות....אבל סת' היה חייב לעשות את זה. סאמר-כל העניין שהיא לא יודעת מה עובר עליה, עם סת' ועם הכל, הקטע עם כתיבת המכתב-ממש יפה. טיילור-קורעת.....השותפה שלך זונה חחח ג'ולי מדהימה הקטע עם סנדי וג'ולי בסוף-קטע לא קל....אבל אפשר להבין את שני הצדדים.... הנסיעה חזרה ממקסיקו-ממש יפה....עם סת' סנדי והקעקוע!!! וראיין וקירסטן....ממש יפה... אין מה לומר עונה מצויינת....

hadi13

New member
איזה פרק יפה ..

הקטע שסאמר רשמה לסת את המכתב ממש היה יפה ! הקעקוע של סת,והתאומים שאחד מהם גילח ת'חזה ואז ג'ולי נכנסה וקייטלין אמרה "אבא שלהם הומו" משהו כזה ממש קרע אותי!

למעלה