הפרק השבועי

dar dar5

New member
../images/Emo44.gifהפרק השבועי../images/Emo44.gif../images/Emo182.gif

[מרשה לעצמי לפתוח מעכשיו
]
פרק 25
שעת התחלה:22:40. שעת סיום:23:35
תקציר
ג`וליה מקנמרה: ג`וליה מבקשת משון וכריסטיאן לנתח את פניה אחרי התאונה. שון מתנגד בהתחלה, אבל מחליט לעשות את זה אחרי שכריסטיאן משקר לו בקשר לרופאה שאמורה לנתח את ג`וליה
צפייה נעימה

אם אני לא טועה

זה הפרק הכי טוב בסידרה! (אני לא בטוחה שזה הפרק שאני חושבת שזה)

YomiRel

New member
מסכים בהחלט!!!

סיימתי לראות את ההקלטה מאתמול... מדהים, הפרק הכי יפה שלהם עד עכשיו.

קטרפי

New member
פרק מצוין! ../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif

יש רק פאק אחד, שג`וליה הייתה עם כריסטיאן רק פעם אחת בחיים האמיתיים, וזה קרה גם בחיים האחרים, מה שאומר שהיה צריך להיות להם עכשיו את מאט. אבל חוץ מזה היה פרק מדהים, נחמד לראות שוב את מייגן ואת ג`וד. ובקטעים בסוף שהכול נהייה לבן כזה זה קצת הזכיר את עמוק באדמה (גם מבחינת האווירה
) שרק ימשיכו ככה והכול יהיה טוב

נטלי183

New member
אני גם חדשה...

ודווקא לא ממש אהבתי את הקטע של...מה יקרה אם... אבל שיהיה זה לא מוריד מהערך של הסדרה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני חושבת שבחיים../images/Emo15.gif

האחרים מעט של שון בכוונה זוכר שמאט אמר לו "אתה האבא שלי..לא כריסטיאן" זו המשמעות... וג'וליה בכל מקרה אמורה להיות עם שון

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמעט=מאט../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

פרק ממש יפה!

אממ גם אני חדשה ואני אוהבת מאוד את ניפ/טאק...... יואו ג'וליה הזאת...חח מכל כיוון היא באמת לא לוקחת אחריות על דברים שהיא עושה בחיים......אני מתה לדעת מה יקרה בפרק הבא...עד כאן..תבלו=) אה ועוד משהו.....זה לא היה הפרק הכי יפה...הפרק הכי יפה זה "רוז ורייבן" (התאומות הסיאמיות) שממש התאימו את הניתוח למה שהיה בפרק עם כריסטיאן ושון...

skifr

New member
הרולינג סטונז בפרק של השבוע

כנראה שיוצרי הסדרה ממש אוהבים את הרולינג סטונז זאת כבר פעם שלישית ששיר שלהם הופיע בסדרה הפרק זה היה לקראת סוף הפרק-you can't always get what you want בפרק הפיילוט הראשון הופיע השיר paint it black ןבפרק לפני כמה שבועות עם הסיטגמטה למי שזוכר היה את השיר- symphaty to the devil (בהחלט הולם) סתם טריוויה

limors2

Active member
היה נחמד ביותר../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אני מתה על פרקי "מה היה יכול להיות אם"...

Bullseye

New member
לצערי לא ראיתי!

התכוננתי למבחן בהיסטוריה ( הלך ממש טוב אם מישהו מתעניין..). ובכלל השעה הזאת תקועה... )-: מקווה שיצא לי לראות את הפרק איכשהו..

dar dar5

New member
בהחלט- פרק טוב../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif

פרק מעולה.. אהבתי ממש! אך באמת הציק לי הקטע של מאט.. אבל חפיף
פרק טוב,.. הפסיכולוגית של ג'וליה יפיייפיה

למעלה