הפרק של יום רביעי!

../images/Emo44.gifהפרק של יום רביעי!../images/Emo44.gif

בבקשה לשים לב לקטגוריות השיפוט החדשות שלנו
הקטע שהכי הצחיק אתכם:
הקטע הכי מתוחכם [זה יכול להיות ברצינות, אבל אתם לא חייבים לקחת שום דבר ברצינות
]
דירוג הפרק: [מתוך חמישה כוכבים
] צפייה מהנה לכולם

../images/Emo214.gifהתכוונתי ../images/Emo26.gif

לזה שאם יש קטע שמישהו ניסה לעשות משהו ולא הצליח/התפקשש לו... לא תמיד יש, אבל אם יש בפרק...אז תכתבו

../images/Emo214.gif"קטיה, תחייגי!"../images/Emo33.gif

הקטע שהכי הצחיק אותי:האמת שלא היה קטע ש-ממש ממש ממש- הצחיק אותי ולמרות הכל הקטע שאהבתי מהבחינה ההומוריסטית היה שטניה ניסתה לפענח ולהוציא מקטיה את השם של ה"מאהבת" של אנדריי פבלוביץ' וקטיה מעמידה פנים שהיא לא מתערבת ב"חיים האישיים", אבל יחד עם זאת מבהירה לטניה שלא צריך לכנות אותה: "מאהבת"...
או שהיא נכנסת לחיים האישיים, או שלא
.. הקטע הכי מתוחכם:אנדריי וההוכחות שלו בנוגע לזה שהוא לא בגד "אתמול" בקירה ...
הצליח לו דווקא
דירוג הפרק:
[היו לי ציפיות אחרי אתמול..] סה"כ פרק נחמד

white angels

New member
באמת הצליח לו-

עד שקירה קראה את המכתב
חחח כן זה היה באמת קטע-קטיה כאמור לא "יודעת" מי המאהבת שלו אבל לא מוכנה שיקראו לה ככה..אהמ

white angels

New member
פרק נחמד לא כמו אתמול אבל חמוד..

חח אפשר לקרוא לפרק-למצוא את טוראי אנדריי
הקטע שהכי הצחיק? היו מלא..חח אהבתי את הבדיחה של השומר-מה ההבדל בין בלונדינית לברונטית? את הברונטית רואים בשלג
וטניה שהסתתרה מתחת לשולחן..סחתיין איזו גמישה!
ורומן החרמן הזה..עלק sex bomb
אבל הוא שר לא רע.. הקטע הכי מתוחכם? קטיושה כתבה מכתב לאנדריי וממש השקיעה בו
למכתב היה מטרה טובה אבל הוא הרס..בין קירה לאנדריי שגם ככה עצבנית עליו מקודם וזה נתן לה עוד סיבה לחשוד בו
ועכשיו הוא כועס על קטיה
דירוג הפרק-פרק נחמד אבל מקווה שיהיו הרבה פרקים כמו אתמול

שושי101

New member
פרק חמוד..

באמת פרק חמוד מאוד אתם צודקות אומנם לא כמו אתמול אבל הוא היה בסדר וגם אני נותנת לו ציון 3 מה שמעצבן שזה נגמר (בכלל בזמן האחרון..) ממש מהר ,תחשבו על זה מאיזה קטע זה התחיל ובאיזה קטע זה נגמר... זה התחיל בזה שהיא הגיעה למשרד(קטיה) ונגמר בזה שקירה קראה את המכתב שקטיה כתבה לאנדרי ובאמצא היו נראה לי 4 שיחות..... וזה לא בגלל שהתוכנית מהנה וזה נראה לי מוזר אז ספרתי אתמול וזה היה בערך 20 דקות פרסומות (לפחות).........

פרק נחמד..../images/Emo13.gif

הקטע שהכי הצחיק אותי..היה איך שטניה התחבאה מתחת לשולחן עם השוקולד..
והמתוחכם...איך שקטיה אמרה לטניה לא לקורא לה "מאהבת" פרק נחמדד אבל לא כמו הקודםם... מקווה שיהיו פרקים יותר יפים כמו שלשום
-דירוג יוםם טוובב

white angels

New member
זה תמיד ככה../images/Emo122.gif

וזה די הורס כי במקום שנהנה מהפרקים כמו שצריך כל 10 דקות יש פרסומת
ואורך פרק ממוצע הוא בערך 40 דקות..

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif

ברצינות אתמול הפרסומות ממש שעממו אותי שהלכתי למחשב ואז קצת "שכחתי" את עצמי ...

../images/Emo214.gifזה מעצבן אותנו..ולא רק זה,

אני לא ממש אתחיל להתעמק בזה, אבל מדובר פה בקיומו של התכנית. התכנית מתפרסמת מהפרסומות..כמו ערוץ 10, ערוץ 22 וגם תפוז. הרי גם פה יש פרסומות, ללא הפרסומות האתר הזה לא היה קיים בכלל, או לפחות לא מתקדם כמו שהוא כיום. אין לכם מושג בכלל כמה מתלוננים על הפרסומות שבאתר של תפוז, אך אין לנו ברירה אלא להתמודד עם הקשיים האלו, אחרת בכלל לא יהיה כלום
בכל אופן, תהיו בטוחות שאנחנו לא היחידות שמתעצבנות, אבל לצערנו אנחנו חייבות להשלים עם זה...

../images/Emo214.gifאוח. למרות שאני כמעט בטוחה

שהבנתן, אני אתקן את עצמי-התכוונתי שמדובר בקיומו של הערוץ, הערוץ מתקיים מהפרסומות.

למעלה