הרגע היה, אבל לא כזה...

Juliann

New member
כנסו דחוף!! אולי נארגן צפיה משותפת?

לא יצא לנו לעשות את זה לאיידול, אולי נעשה את זה ברוק סטאר ?! מאיפה בא לי הרעיון המוזר הזה: אני מסתובבת לי להנאתי בפורום הרשמי של רוקסטאר וכתבתי הודעה לאח של מרטי, שיש למרטי מעריצים בישראל בלה בלה בלה... קיצר עונה להודעה שלי מישהי בשם סוזאנה שגרה בישראל ולא ידעה שיש לסדרה עוד מעריצים בארץ... אז הצעתי לה לבוא לקשקש איתנו בפורום.... והיא ענתה לי שהיא לא יודעת עברית, והביאה לי את האתר שלה שנדבר באימייל... (מסתבר שהיא אנגליה-הולנדית מעצבת שמלות כלה שנשואה לדוגמן ישראלי...) קיצר, היא הציעה שנארגן משהו ליום רביעי וזה נראה לי רעיון ממש חמוד! אני לא יודעת אם היא יודעת שרובנו די צעירים ממנה אבל בלי שום קשר אני חושבת שזה יהיה מפגש חמוד ביותר.... גם ניפגש, גם נראה ת'גמר.... אני צריכה תשובה דחוף כי אין הרבה זמן לארגן!!!

Juliann

New member
עושים מפגש אצלי בביתתתת!!!!!!

גם בשביל הכיף.. גם כדי לראות את הגמר של רוק סטאר בטלויזיה 34 אינצ' אצלי בסלון... אני גרה בפתח-תקווה, ליד העירייה. קל להגיע... זה בטח יתחיל כמו תמיד בעשרה ל-9... מתי אתם רוצים להתחיל את המפגש? ונצטרך גם לארגן כיבוד ובלאגנים.... מה אתם אומרים? יהיה כיףףףף!
תשלחו לי את הפלא שלכם במסר אני אתן לכם כתובת מדוייקת... מי שבא צריך להבטיח שהוא לא בודק מי ניצח! בארה"ב הם ידעו ביום שלישי בערב אצלנו זה רק ברביעי בערב אבל בואו נשאר במתח בשביל הכיף!!!

EHAO

New member
למה הפורום של אמריקן איידול אימץ את

רוקסטאר? הסדרה הזו לא מתקרבת לקרסוליים של אמריקן. מה כולם כאן מוצאים בה? אני שואל בשביל לדעת ולא כדי להעליב.

Fairywitch

New member
המממ...

קיבלתי גם את המסר שלך
בכל אופן- אני עובדת עד 7 ביום רביעי, אז לא נראה לי שאספיק להגיע לפ"ת בזמן...
אעלה לפורום בזמן הגמר. מיג או מרטי- כל אחד מהם שיזכה- אהיה מאושרת

Fairywitch

New member
אם אני באוניברסיטה עד 7 בערב-

להיות ב-8 בפ"ת זה לא ממש ריאלי
והמסן שלי משום מה לא נפתח (פעם שנייה בשבועיים האחרונים. גררר...)

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif*נדחפת*

גמני באה. (אז מה אם אני חדשה, ואפחד לא מכיר אותי? *בורחת*)

Juliann

New member
הרשה לי לחלוק על דעתך.

לדעתי הסדרה הזאת לא פחות טובה, ואולי גם יותר טובה. אז על עניין של טעם אין מה להתווכח. אנחנו אוהבים, אתה יכול לא לאהוב.

EHAO

New member
את בטח צוחקת? יותר טובה? אז נכון

שטעם זה עניין סובייקטיבי אבל זה משפט שלא אומרים. זה כמו אלה שאומרים שהמורדים היא סדרה טובה. זה פשוט בלתי מקובל.

whatever4

New member
מסכימה חלקית...

מצד אחד אני דווקא אוהבת יותר את רוק סטאר מאשר אמריקן איידול מהסיבה הפשוטה שאני מעדיפה מוזיקת רוק על פני מוזיקת פופ/RnB/סול ולכן אני הרבה יותר נהנת לצפות בהופעות ברוק סטאר מאשר נהנתי באיידול. בנוסף, רוקרים יודעים להופיע יותר טוב ונותנים שואו מהנה, בעוד שבאמריקן יש סיכויים רבים שההופעות ישעממו. אבל מצד שני אני מסכימה איתך כי יש תחושה שהעסק פה הוא הרבה יותר חובבני. יש מתמודדים באמריקן איידול שהגיעו רק לטופ24 וכבר יותר מקצועיים וטובים מאשר כאלו שהגיעו לטופ12 ברוק סטאר. בנוסף, כל הניהול של התוכנית הרבה יותר מקצועי. ושאני לא יתחיל להשוות בין המנחים! הברוק הזאתי כל כך מעצבנת שבא לי לתת לה נבוט בראש!! אבל שוב, זה באמת עניין של טעם.

למעלה