השבוע עם בראד

West Doll

New member
../images/Emo44.gifהשבוע עם בראד../images/Emo44.gif

ללקוחות הוט
יום שבת/30.12- ישודר הסרט "סליפרס" בשעה 23:40 בערוץ "הוט דרמה", תקציר הסרט: דרמה. ארבעה חברים שסבלו מהתעללות מינית במוסד לעבריינים צעירים, נפגשים כעבור שנים, לאחר ששניים מהם רוצחים את האיש שהתעלל בהם. עם בראד פיט, רוברט דה נירו ודסטין הופמן, בימוי: בארי לווינסון (ארה"ב 1996). שחקנים: רוברט דה נירו,בראד פיט,דסטין הופמן ארה"ב [התמונה לקוחה מהסרט
]
ללקוחות יס
יום שישי/29.12- ישודר הסרט "אוקן 12" בשעה 23.37 בערוץ "יס 4", תקציר הסרט: אקשן. דני אושן וחבורתו יוצאים לאמסטרדם, רומא ופריז, לשוד מתוחכם, כשסוכנת אינטרפול בעקבותיהם. עם: ג'ורג' קלוני, בראד פיט, מאט דיימון, ג'וליה רוברטס. במאי: סטיבן סודרברג. ארה"ב 2004. ש.ח ביום שבת בשעה 07:48
יום רביעי/03.01- ישודר הסרט "רוחות של תשוקה" בשעה 01.27 בערוץ "יס 1", תקציר הסרט: דרמה תקופתית. סיפורם של שלושה אחים במונטנה של ראשית המאה ה-20, אשר דרכיהם נפרדות בעקבות שובו של האח הצעיר מלימודיו בקולג' עם רעייה יפהפייה. עם:בראד פיט,אנתוני הופקינס. במאי:אדוארד זוויק. 1994. וזהו להשבוע
צפייה מהנה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סליפרס!
אחד הסרטים השווים (יותר) של בראד... סורי, למרות שב"יס" יש השבוע שני סרטים, לקוחות "הוט" ללא ספק נהנים יותר
ותודה!

West Doll

New member
אני גם רוצה../images/Emo7.gif

אני אבקש מאחותי להקליט לי
מזל שלכל אחד במשפחה יש משו אחר

מיצי007

New member
אגב....

הסרט באבל בסופו של דבר יצא ב28/12 כמו שאמרתי בפעם הראשונה שדיברנו עליו. עכשיו נשאר רק לקבוע מועד וללכת לראות אותו!

Mayuchkita

New member
נכון. הוא כבר יצא ביום חמישי.

ויש שלטים בשכונה שלי שכתוב בבל ושמים את התמונה של בראד ושל השחקנית שמשחקת לצדו וכותבים את השם שלהם. אני כבר מתה לראות את הסרט

זה לא מדוייק ../images/Emo11.gif

הסרט מציג כרגע רק בבתי הקולנוע "לב ת"א" ו"לב סמדר", הבכורה הארצית (גם ביס פלאנט, כנראה
) היא באמת בשבוע הבא. אז אתר "סרט" צדק, אחרי הכל!
(אגב, בשבילי רק ה-10 או ה-11 לחודש, בשבוע הבא אני ממש לא אוכל
)

מיצי007

New member
ורק יום חמישי

אל דאגה, אנחנו נקבע מועד שיהיה נוח לכולנו

למעלה