השגריר חמש יבשות - פרק 3

Wild Dancer

New member
../images/Emo44.gifהשגריר חמש יבשות - פרק 3../images/Emo41.gif

הערב החל מ-21:00, בערוץ 22, ישודר הפרק ה-3 של "השגריר - חמש יבשות". כל מה שקשור לפרק שישודר הערב - שרשרו לכאן.
המשימה הפעם - רוסיה, 12 המתמודדים שנותרו ינסו להשפיע על דעת הקהל הרוסי ביחס לישראל.
מידע על רוסיה, המדינה בה תבוצע המשימה הערב, תוכלו למצוא כאן בפורום. צפייה נעימה ומהנה!

סוף סוף

אני צופה קבוע בשגריר....ונורא התאכזבתי מהמתמודדים שהדיחו בפרקים הקודמים..אלו היו מתמודדים שהיו קצת מאחורי הקלעים ולפי דעתי בגלל שלא היוו חלק מרכזי בקבוצה והאחרים הרבו לעשות רעש...אותם הדיחו כברירת מחדל,או שעיר לעזעזל השבוע הזדהתי עם הוועדה, להדיח לפי דעתי את מאיה היה נכון, כי היא לוקחת את התוכנית ואת המשימות לחלק האישי ולא לחלק הייצוגי.

justmelody

New member
מסכים במאה אחוז.

ציפיתי כבר ממזמן שיעיפו אותה, לא נעים להיות ברוטאלי- אבל אין לה מקום כשגרירה.

shapir1

New member
היא באמת לא הייתה מתאימה.

בעיני היא הייתה קצת ילדותית.

לירווני

New member
ואני אומרת, הגיע הזמןןן!!

אני חושבת שהבחירה להעיף את מאיה הייתה מאוווווווד מתאימה. לא יצא לי לצערי לראות את כל הפרק ככה שאין לי את מי להאשים שהבנות הגיעו לועדה.

../images/Emo45.gif

מאיה באמת הייתה מעצבנת, והיא השתלטה שם על העניינים, למרות שלא באמת היה לה מה להציע והיא סתם עשתה שם רוח ואווירה לא טובה.

FrAnzY

New member
בדיוק כמו שלירון אמרה.

מאיה הייתה צריכה לעוף. עזבו את זה שכל הבנות רצו את זה, זה פשוט הגיע לה. בהתחלה היא שיחה אותה "מובילה", ולא הבינה שהבנות לא צריכות אותה בקבוצה. היא לא מתאימה לייצג את ישראל, וטוב שעפה. שמתם לב שלשם שינוי, מלודי הייתה בתוך הקבוצה? היא ניסתה לשתף איתן פעולה :) למרות שכבר עברה התוכנית השלישית, עדיין לא מצאתי את "השגריר" המתאים לדעתי. ד.א, גם השבוע הקהל בחר בנמרוד. יכול להיות שזה בגלל חוש ההומור שיש לו, ולא בגלל איך שהוא מתפקד.

justmelody

New member
מלודי אמרה

שהיא תשתדל הרבה יותר להשתתף ולהתחבר עם הבנות- מה שקרה באמת.

justmelody

New member
מלודי

לא הולכת לשום מקום, חבוב... היציאה- רק בגמר, ורק למקום הראשון, בעזרת השם. היא הולכת להיות השגרירה של כולנו, והיא הולכת לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.

ונאמר תודה לשופטים../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

המאיה הזאת היא פשוט מכה, זה לא מצחיק! מה שכן היה מצחיק, זה שכוווולן לא בסדר, והיא הכי טובה. כן, ממש.. כולן מקנאות דווקא בזאת שלא עושה כמעט כלום. נכון, ברור.. אני כ"כ שמחתי שהעיפו אותה! הייתי בטוחה שיעיפו אותה כבר בפרק שעבר, אבל לרוע המזל זה לא קרה..

ani88

New member
יאנה

לא הבנתי מה כולם נדבקו אליה ברור שיתכן שהיה לה חלק בהפסד בגלל שהיא זו שהציגה את הפרסומת. אבל אף אחד ולו פעם אחת לא הצביע על אף טעות שהיא עשתה, אפילו לא השופטים. לדעתי הקרב של הבנות היה אבוד מראש כי הן פשוט לא עמדו במשימה. הם עשו פרסומת אבל עם היבט פוליטי בזמן שדרשו מהם משהו ללא פוליטיקה. אני דווקא אהבתי את הפרסומת שלהם, אבל היא פשוט לא ענתה לדרישות המשימה. זה היה די ברור שאף ערוץ לא ישדר ביחד תמונה של נשיא אירן וישראל כבידור. לגבי הוועדה: לפעמים נראה שהם השופטים קובעים מי יעוף לא לפי תיפקוד במשימה אלא לפי דברים שנאמרו בוועדה. לרוב לא מדברים על טעויות שספציפיות במשימה אלא על האווירה הכללית.

קודם כל התוכנית לא החלה ב9!../images/Emo87.gif

הדלקתי את הטלוויזיה ב9 ואני רואה את הבנות מתכננות מה לעשות במשימה.. התחילו לפני.. ואני לא יודע למה.. לא היה לדעתי ליאנה חלק בהפסד! יאנה הלכה לשם כדי להציג! היא לא זו שבנתה את הפרסומת!! היא רק הלכה להציג! ולדעתי היא הציגה על הצד הטוב ביותר! ולדעתי לרוני היה חלק בהפסד! כי היא מההתחלה לא רצתה לקחת חלק בזה אז למה היא לא עשתה משהו נגד זה?! זה בעיה שלה. שלא תצא מזה בכך שתגיד אני לא אהבתי את הרעיון. את צריכה לעשות משהו נגד זה וככה היו מנצחות! וכמובן שלמאיה היה חלק גדול נורא בהפסד. היא באמת החליטה לקחת אחריה את כולן! והציווה הוראות ובאמת ניסתה להתבלט.. וכמובן הצליחה.. אבל העיפו אותה. ושמחתי. היא לא תורמת כלל לקבוצה. ואני אהבתי יותר את הפרסומת של הבנות.

למעלה