התוכנית היומית- 21.8.06

loveyourself

New member
../images/Emo44.gif התוכנית היומית- 21.8.06../images/Emo9.gif

התוכנית של היום עסקה בסיטואציות בעת חתונות שהרסו את החתונה, ועדיין מטרידים גם אחרי תקופה ארוכה, את בני הזוג ולא נותנים להם להמשיך בחייהם. מה דעתכם על התוכנית
ובכלל- האם הייתם לוקחים ללב ונפגעים מהמקרים שהוצגו בתוכנית

brum

New member
האמת שכל הזמן חשבתי - "טמבלים"

אני בניגוד לרוב כאן כבר התחתנתי והייתי בהרבה חתונות של חברים ומשפחה (אחרי שמתחתנים רואים את הטקס הזה קצת בזוית שונה) ואני מבינה את הצער כשהיום שמחכים לו מאז הילדות מתפספס אבל מפה ולסחוב את זה מעבר לכמה ימים זה הדבר הכי אדיוטי ששמעתי. בעלה של חברה טובה שלי השתכר בחתונה והוא עד היום לא זוכר מה קרה אחרי הטקס - ביקרתי אותם אחרי חודש ובשבילם זה דווקא היה זכרון מצחיק ומשעשע וככה באמת צריך לחשוב על תקלות כאלו, מדובר באנשים שצריכים תשומת לב מוגזמת ואני אוהבת מאד איך ד"ר פיל דיבר על זה ו- 2 משפטים שהוא אמר כל כך במקום: "את לא היית דואגת על מה אנשים חשבו עליך אם היית יודעת כמה מעט הם חושבים על זה" ועל הבעל שפיספס את ליל הכלולות בגלל שהיה בבי"ח וקיבל דיקור מותני (זה אחת הבדיקות הכי כואבת שאפשר לעשות לבן אדם) "אני לא חשבתי שהסקס יראה ככה" (נורא צחקתי מזה). אגב שמתי לב שאף אחד לא דיבר על התוכנית מה- 20.8.06 על נוער והסכנה בשיכרות - יש סיבה ?

פתחתי שרשור ולא הגיבו...ומחקתי../images/Emo13.gif

אבל את מוזמנת לפתוח שרשור מחדש ולכתוב מה היה ומה דעתך, ואפילו להוסיף שאלה מנחה בהקשר של התוכנית
- אני לא ראיתי לצערי את התוכנית
.

Y. Welis

New member
עבור האמריקאים חתונה היא טקס מוגדר

מאוד, עם כללים ידועים, תלבושות ותפקידים - כמו הצגת תיאטרון מבויימת היטב (צעידה למזבח; שבועת אמונים; נערת הפרחים; השלכת הזר; ריקוד הכלה וכן הלאה). רבות מהנשים שם מבלות חודשים ארוכים בתיכנון מפורט, תלבושות, קייטרינג, אורחים, מקום - הכל חייב להיות מושלם לחלוטין ולפי הכללים. כמובן שכאשר כ"כ הרבה תלוי בטקס עצמו, הרי שכל כישלון בו ישליך לעתיד.

האמת, התוכנית עזרה לי

אני מאוד נפגעתי מהתזמורת ששכרנו לחתונה. החלטנו לקחת תזמורת מסויימת למרות שהיא הייתה מעבר לתקציב שלנו בגלל שהחלטנו שזה מה שעושה את החתונה והם באמת מאוד טובים מבחינה טכנית. הבעיה היא כבני אדם. התחתנו בישוב בגוש עציון, כששכרנו אותם אמרנו להם איפה החתונה והם שאלו אם מסוכן שם. ענינו שרוב האנשים נוסעים ברכבים ממוגני אבנים, אבל אין צורך ברכב ממוגן ירי היות ולא היה פיגוע ירי באזורנו כבר המון שנים. הם הסכימו להגיע בשמחה. שבוע לפני החתונה הם התקשרו אלינו, הם האשימו אותנו בזה ששיקרנו להם, שהאזור הרבה יותר מסוכן ממה שסיפרנו להם והודיעו שאם אנחנו לא מממנים להם הסעה ממוגנת ירי הם לא מוכנים להגיע. דבר שמוסיף המון כסף לעלויות החתונה. שבוע לפני החתונה כבר לא יכולתי לפנות ללהקות אחרות ונתקעתי איתם. מרגע זה כל ההתקשרות שלנו איתם הפכה להתקשרות שקשורה לצורת ההגעה שלהם, הם לא שאלו אותנו אילו שירים אנחנו רוצים ואיזה סגנון, מבחינתם הם עשו לנו טובה ענקית ואנחנו צריכים פשוט להודות להם. (למען הפרוטוקול אני אציין שהיו עוד שלוש תזמורות שהסכימו להגיע אלינו בלי בעיה, אבל בחרנו בהם כי הם הכי טובים מבחינה טכנית) יום יומיים לפני החתונה הם התקשרו לשאול אילו שירים אנחנו רוצים, ונתנו להם רשימה שכללה ליווי קצבי לחופה לחתן וליווי שקט לחופה לכלה. אני זוכרת את עצמי צועדת לחופה לקול ליווי קצבי ולוחשת לאמא שלי "זה לא מה שרציתי". המון זמן אחרי החתונה כל פעם ששאלו אותי על התזמורת או שזה עלה התקשיתי להשתחרר מזה, היו לי המון כעסים עליהם. אבל אחרי שצפיתי בתוכנית ראיתי שיש אנשים שקרו להם דברים הרבה יותר גרועים. פתאום הבנתי עד כמה זה שטותי ועד כמה זה לא חשוב.

לא אהבתי את התוכנית...

לקחו שם הכל בהגזמה והבעל ההוא שאישתו השתכרה בחתונהץץ עם כל הכבוד זה לא אומר שהוא צריך לחשוש מאירועים נוספים
אפשר להשגיח על השתייה היטב או לא לשתות בכלל...

nkotb

New member
פשוט טיפשה אישתו, מה היא שותה דווקא

ביום החתונה שלה שביום יום היא בכלל לא רגילה לשתות ומשתכרת, במקום לשמור על עצמה דווקא ביום המאושר בחייה? שיכורה היא לא כל כך, טיפשה היא כן.

למה שלא תשתה../images/Emo35.gif

חוץ מזה לפי מה שהבנתי איזה אחד האורחים זרק הערה שהתסיסה והובילה להמשך השתייה... היא לא ידעה כיצד לשלוט בצריכת השתייה וזו הייתה הבעיה שלה..

למעלה