התוכנית היומית-9.10

../images/Emo44.gifהתוכנית היומית-9.10../images/Emo44.gif

לצערי לא אראה את התוכנית של היום-משמרת צהריים
אז מקווה שכן יהיה מי שיראה ויסכים לסכם מה היה כדי שנוכל לדון בתוכנית היומית
אז מה עם קצת רוח התנדבותית? בטוחה שיש לכם כזאת...

SoldieRonit

New member
ווווווואו

אף פעם לא כתבתי פה ואני גם לא ממש רואה את זה - אבל מדיי פעם "חוטאת" לראות באיזה דברים לאמריקאים האלה יש זמן להתעסק
והיום : אישה אובססיבית לחסכון בצורה מחרידה - שבנקודות מסוימות הזכירה לי את אמא שלי

תוכלי לפרט יותר על התוכנית שהייתה?

אהבתי את הלוגו, חבל שלא באת קודם והיית חלק מהתחרות
ברוכה הבאה

SoldieRonit

New member
באתי מאוחר וראיתי את התחרות

באיזה פורום מת משהו ב"היום בתפוז" משבוע שעבר עדיין היום בעמוד 1
בכל אופן הכותרת של התוכנית הייתה "משהו טוב במינון לא טוב " - יותר מדיי ממשהו טוב
התוכנית התחלקה לשני חלקים
1.אישה שחוסכת שזה כלעצמו טוב - אבל בצורה מוגזמת (פירוט מצמרר בהמשך
) מעיקה וקריפית. 2.אישה שעברה כבר 19 (!!) ניתוחים פלסטים - ומשתוקקת לעוד כמה . פירוט
1)א.היא לוקחת צלחת פלסטיק ומחלקת לשני חלקים - כל בת מקבלת מנה בחצי צלחת
ב.היא מצאה כיסא נדנדה שבור - ריפדה וכיסתה אותו לכבוד הולדת נכדה
ג.היא הוציאה לחתונה של כל בת סכום "פרוע" של 1000 $ חשבה שזה הרבה וד"ר פיל אמר לה שהממוצע הוא 20,000 $ היא לא האמינה
איך היא חסכה אתם שואלים את עצמכם ? השיגה שמלה מצהיבה בחנות יד שנייה ושיכנעה את הבנות שניתן להלבין את זה בניקוי יבש תמורת 19$ בלבד וכמובן שגם לחתונה השתמשה בכלים חד פעמיים בסיום אספה אותם והשתמשה בהם שוב לחתונה של הבת השנייה
ד.היא קונה גבינה
פירות
וירקות
עם עובש כי זה יותר זול ופשוט חותכת את החלק המקולקל
ה.תחזיקו חזק - לא לבעלי לב חלש
קונה תחתונים משומשים בסנטים בודדים - וד"ר פיל שאל אותה "אם היא מורידה את הצהוב מהתחונים כמו שהיא עשתה עם שמלות החתונה"
ו.זה השיא והביג פינאלה
בשירותים יש לה מיכסה של חמישה ריבועים לכל שימוש - בסיום ד"ר פיל הכניס לה הספקה של נייר טואלט חינם לכל החיים ועקץ אותה "עכשיו את יכולה להתפרע עם עשרה ריבועים בכל שימוש"
חחחחחחח.תותח אותי הוא קרע
וששאל אותה למי היא חוסכת היא שברה את הראש ולא הייתה לה תשובה "עוד לא חשבתי על זה" - אז הוא אמר לה "לימים גשומים שבהם לא תוכלי לטפס יותר על פחי אשפה" *צפרדעים*
2.האישה עם הניתוחים עברה כאמור 19 אותם ד"ר פיל ציין (ותסלחו לי שאין לי זוכרת את כולם
) - את הניתוח הבא *השתלת ישבן* לא מוכנים לנתח אותה ואני אמנם פרשתי באמצע כי זה היה טו מץ' בשבילי אבל לא נראה לי שאת גילה היא חשפה - בכל אופן אמרה שבגיל 20 לא היה לה בטחון עצמי גבוה והיא לא האמינה למחמאות אותם קיבלה אז עכשיו כמה עשורים לאחר מכן היא עושה מאמצים לחזור ולהיראות הכי קרוב לגיל הזה שהיא יכולה - למרות שברור שהיא לא אז דיי מגוחך
והכי מזויע שיש לה איזה בעיה רפואית שהכדורים שהיא לוקחת לטיפול בה אוסרים עליה לעבור הרדמות ולה לא אכפת שהיא עלולה פשוט לא לקום
זה הכל

זאת הייתה התוכנית של אתמול או

שלשום? כי רשמת שעה לפני שהתחילה התוכנית, אז נראה לי שהתבלבלת

SoldieRonit

New member
לא התבלבלתי רק שבתאריך 9.10 אתמול

התייחסתי לתוכנית ששודרה בבוקר - בעצם ש.ח. של שלשום

למעלה