התוכנית השבועית הערב! 11.12.

מילי17

New member
../images/Emo44.gifהתוכנית השבועית הערב! 11.12.

כל מה שקשור לתוכנית הערב- 11.12.06 שרשרו לכאן. מחכה לכם תוכנית מיוחדת מאודד, שעוד ידברו עליה המון. הבטחה
יומקסים, וצפיה נעימה
מילי.

maaw2

New member
אפשר עוד להגיע לתוכנית היום?

אפשרי לתאם עוד הגעה לתוכנית שמשודרת היום? ומתי מקליטים אותה? ושאלה אחרונה סטיבן הוקינג יהיה שם באולפן או שזה יהיה הקלטה? תודה רבה

יאיר לפיד... יהודי או לא יהודי?

התוכנית שעומדת להיות על סטיבן הוקין הולכת להיות ביזיון לעם היהודי! "והיה אלוקים למלך על כל הארץ. ביום ההוא יהיה אלוקים אחד ושמו אחד"

פסדר קלטנו שאת דתייה

כל אחד מאמין במה שהוא מאמין מזה קשור יהודי או לא?! אני יהודייה ואני ספקה לגבי אמנותי באלוהים למרות שאני מסורתית. את תכפי על אנשים להאמין במשהו שהם לא מאמינים זה לא ביזיון כלל וכלל.

../images/Emo140.gifאמונה בקב"ה../images/Emo206.gif

אם האמונה שלך ממפוקפקת בקדוש ברוך הוא! אז למה את מסורתית? למה את עושה דברים שאת לא מאמינה בהם אין לך דעה משלך? כל אחד מאמין במה שהוא רוצה להאמין נכון אבל אנשים שמאמינים בדברים כל כך טיפשיים צריך לתקן אותם! ועכשיו שאלה לי אליך.... האם הקב"ה יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים אותה? כל תשובה שתתני לי היא לא נכונה כי הקב"ה הוא כל יכול.. חוץ מדבר אחד.. שהוא לא יכול להיות " לא יכול"! אם יש בורא שברא את כל הברואים חייב שיהיה כל יכול אחד שיכול לברוא אבל הוא בילתי ניברא... חייב להיות אחד כי אם יהיה יותר מאחד הרי הוא לא כל יכול..תסתכלי סביבך על העולם על כל מה שיש סביבך ותאמרי לי את אם את יכולה לפקפק או לחשוב שהעולם ניברא " מפיצוץ" חחחחחחחח אז בהצלחה לך... ואל תאכלי יותר מידי סרטים מותק .. תקבלי לך דעה משלך ותאמיני בה מכל הלב...

dcb

New member
אני לא מאמין שפיספסתי!

יש דרך לראות את הראיון עם סטיבן הוקינג?

dorg007

New member
גם אני פספסתי

איזה עצבים.. מישהו ידוע איפה אפשר לראות את הראיון???

rubauck

New member
גלית גוטמן

גלית גוטמן היתה הערבה התוכנית אני מוכרח לדעת בת כמה היא , שנת לידה בבקשה

Rontzi

New member
גוטמן.

גוטמן אמרה משהו על תוכנית חדשה שהיא עובדת עליה, מישהו יכול לכתוב בדיוק מה היא אמרה? נכנסתי בדיוק באמצע...

למעלה