התכנית השבועית שלום אסייג היה מצחיק ממש
H hilali1 New member 27/2/06 #1 ../images/Emo44.gif התכנית השבועית ../images/Emo70.gif שלום אסייג היה מצחיק ממש
מ מילי17 New member 27/2/06 #2 אוקיי שירי הייתה חמודה הייתי בטוחה שיהיה ראיון סנובי אבל היא ממש התרגשה. אחלה שיר
מ מילי17 New member 27/2/06 #3 ואיך שיאיר שאל אותה -"מי היית רוצה שיכתוב לך שירים" - "אני דווקא רוצה מישהו שטיפה רחוק ושונה ממה שאני עושה, תום פטרובר מלהקת היהודים יכול להיות מדהים" תותחית על (לא שהוא יסכים לכתוב לה, אבל וואטאבר )
ואיך שיאיר שאל אותה -"מי היית רוצה שיכתוב לך שירים" - "אני דווקא רוצה מישהו שטיפה רחוק ושונה ממה שאני עושה, תום פטרובר מלהקת היהודים יכול להיות מדהים" תותחית על (לא שהוא יסכים לכתוב לה, אבל וואטאבר )
H hilali1 New member 28/2/06 #10 היא שרה את לאן שלא תלכי ../images/Emo79.gif או איך שלא קוראים לזה שימלה מינימליסטית. אגב, הוא שאל אותה אם מי היית מעדיפה ללכת למסעדה נינט או מירי והיא גימגמה וגימגמה וגימגמה עד שאמרה אממממ למי שיהיה זמן..
היא שרה את לאן שלא תלכי ../images/Emo79.gif או איך שלא קוראים לזה שימלה מינימליסטית. אגב, הוא שאל אותה אם מי היית מעדיפה ללכת למסעדה נינט או מירי והיא גימגמה וגימגמה וגימגמה עד שאמרה אממממ למי שיהיה זמן..
H hilali1 New member 28/2/06 #14 וגם מי שיש לה זמן לא../images/Emo35.gif טוב לא עקרוני כי היה ברור שהיא לא יודעת מה לענות..
P perrinat New member 28/2/06 #21 או שהיא ירדה על נינט שעושה בוחטות בזמן שהיא (שירי) עסוקה בלשיר ולהיות זמרת...?
H hilali1 New member 28/2/06 #11 גם רותם וענת היו טובות רק בבקשה שענת תפסיק להגיד בכל מילה שניה רבאק...
ר רונה הניצבת חחח New member 28/2/06 #15 שאלה חשובה לכולם שלום, רציתי לשאול מי זאת הילדה בת ה8 אני חושבת קוראים לה דניאל שהשתתפה אתמול .
W wowit linoy New member 28/2/06 #18 דניאל כהן אם אני לא טועה..היא שחקה במלונומה אהובתי אם ביטאתי את זה נכון