והסקר להפעם...

just adiki

New member
../images/Emo44.gifוהסקר להפעם...../images/Emo202.gif

איך אפשר לא להזכיר את "חברים"-הסדרה שפסרמה את ג'ניפר אניסטון. "חברים" תרמה לקריירה של ג'ניפר, תרמה מאוד, על זה לא נראה לי שמישהו יתווכח. אבל עד כמה הסדרה "חברים" השפיעה על הקריירה והערצה כלפי ג'ניפר. מה היה קורה אם... האם לדעתכם ג'ניפר היתה מגיע לרמת פרסום עולמית גם בלי הכרתה כרייצ'ל גרין? בכדי להשפיע על הסקר, תלחצו על המילה "סקר" במעלה העמוד
*רעיונות נוספים לסקרים אפשר לשלוח אליי במסר
. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- בסקר הקודם, שהיה הראשון בפורום. נשאלתם איזה מבין הסרטים של ג'ניפר הכי אהבתם
רוב הקולות הלך ל"ברוס הגדול מכולם" שם שחקה ג'ניפר לצידו של ג'ים קארי המעולה!! בסרט משחקת ג'ניפר את גרייס קונלי, בת זוגתו של ברוס. אני מאמינה שאין מישהו שלא ראה את הסרט, ואם מישהו חטא-רוצו עכשיו להשכיר את הסרט הזה! חובה!. במקום השני בחרתם את "ואז הגיעה פולי", סרט חמוד חמוד
שגם אותו מומלץ מאוד לראות. ובמקום השלישי, הסרט המדהים
, "השמועה אומרת ש..." [שעליי הוא המועדף מבין הסרטים שג'ניפר שחקה בהם, פשוט סרט מעולה
. הנה התוצאות ושאר חלוקות ההצבעה

dave gahan dm

New member
../images/Emo207.gifאם יש כאן מעריצים של הזמר../images/Emo168.gif

רונאן קיטינג,או סתם כאלה שאוהבים חלק מהשירים שלו, חיתמו בבקשה על העצומה
תודה מראש למי שיחתום
ואגב..הג'ניפר
הזאת.. פשוט מדהימה
יש לכם טעם טוב

just adiki

New member
../images/Emo6.gifאני לא מכירה את הזמר אבל אני אחתום../images/Emo8.gif

ג'נפר
, משהו משהו. אתה מוזמן להצטרף

dave gahan dm

New member
../images/Emo4.gif איך את לא מכירה את הזמר

כנסי לפה, אוליי זה ירענן את זיכרונך
ואגב, אני מאוד ישמח להיצטרף לפורום
תמשיכו לחתום,זה לוקח בדיוק שנייה

just adiki

New member
../images/Emo4.gifמצטערת אני ממש גרועה בכאלה דברים../images/Emo6.gif

מתישהו יפול לי האסימון ואני אדע מישהו
אבל כרגע אין לי מושג. אבל הוא חמוד
ושלחתי לאנשים לחתום. דן, לא עזר
ואני אשמח נורא אם תצטרך
ברוך הבא

danduni

New member
עדיקי, זוכרת את מופע היובל? הוא שר שם

שיר על רולרקוסטר משהו כאינטרבל אקט..

danduni

New member
התוצאות לרוחי! גם אני בחרתי בברוס אולמייטי../images/Emo9.gif

just adiki

New member
דעתי,

אם לא ההשתתפות ב"חברים" ג'ניפר עדיין היתה מתפרסמת. היה לוקח לה יותר זמן להתפרסם אבל בסופו של דבר היא היתה מגיעה לזה
. כי מששת החברים היא הצליחה לשמור על הקריירה שלה ולטפח אותה, מה שאומר שהקהל מאוד אוהב אותה ושיש לה את הכשרון, שאנחנו יכולים לראות אותו גם בלי קשר לקריירה המצליחה
. היא שחקנית מעולה ולא נופלת משחקנים אחרים, ככה שכמו שאחרים הצליחו להתפרסם ככה גם ג'ניפר
. מושלמת|מוהב|.

MoRaN SaShA

New member
ג'ניפר עשתה סרטים עוד לפני חברים אבל לא

בכמות כמו שהיא עשתה אחרי FRIENDS ובמהלך הסדרה עצמה.. FRIENDS פרסמה את כל השישה יותר.. כל אחד מהם השתתף בסרטים וסדרות לפני. הסדרה היא מה שפרסמה אותם בכל העולם.. סדרה שרצה במשך 10 שנים וזוכה להצלחה כל כך אדירה.. זה משהו שכולם שומעים עליו. אז כן- לדעתי חברים השפיעה לטובה על כל אחד מהם.. פרסמה אותם הכי שאפשר.. אולי גם מסרטים אחרים הם היו מתפרסמים.. אבל FRIENDS עשתה להם את החיים..את ההצלחה ואת הפרסום.

linoy7

New member
בחרתי בשלישי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אינלי כוח לפרט ולחפור

הצבעתי ל ..

היא היתה מצליחה להתפרסם אבל אל בקנה מידה עולמי כמו עכשיו. כי חברים באמת קידם אותה למה שהיא היום ..

sapiri5

New member
ברוס הגדול מכולם לקח בענק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

בסקר הזה בחרתי בשלישי

למעלה