just adiki
New member
../images/Emo44.gifוהסקר להפעם...../images/Emo202.gif
איך אפשר לא להזכיר את "חברים"-הסדרה שפסרמה את ג'ניפר אניסטון. "חברים" תרמה לקריירה של ג'ניפר, תרמה מאוד, על זה לא נראה לי שמישהו יתווכח. אבל עד כמה הסדרה "חברים" השפיעה על הקריירה והערצה כלפי ג'ניפר. מה היה קורה אם... האם לדעתכם ג'ניפר היתה מגיע לרמת פרסום עולמית גם בלי הכרתה כרייצ'ל גרין? בכדי להשפיע על הסקר, תלחצו על המילה "סקר" במעלה העמוד
*רעיונות נוספים לסקרים אפשר לשלוח אליי במסר
. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- בסקר הקודם, שהיה הראשון בפורום. נשאלתם איזה מבין הסרטים של ג'ניפר הכי אהבתם
רוב הקולות הלך ל"ברוס הגדול מכולם" שם שחקה ג'ניפר לצידו של ג'ים קארי המעולה!! בסרט משחקת ג'ניפר את גרייס קונלי, בת זוגתו של ברוס. אני מאמינה שאין מישהו שלא ראה את הסרט, ואם מישהו חטא-רוצו עכשיו להשכיר את הסרט הזה! חובה!. במקום השני בחרתם את "ואז הגיעה פולי", סרט חמוד חמוד
שגם אותו מומלץ מאוד לראות. ובמקום השלישי, הסרט המדהים
, "השמועה אומרת ש..." [שעליי הוא המועדף מבין הסרטים שג'ניפר שחקה בהם, פשוט סרט מעולה
. הנה התוצאות ושאר חלוקות ההצבעה
איך אפשר לא להזכיר את "חברים"-הסדרה שפסרמה את ג'ניפר אניסטון. "חברים" תרמה לקריירה של ג'ניפר, תרמה מאוד, על זה לא נראה לי שמישהו יתווכח. אבל עד כמה הסדרה "חברים" השפיעה על הקריירה והערצה כלפי ג'ניפר. מה היה קורה אם... האם לדעתכם ג'ניפר היתה מגיע לרמת פרסום עולמית גם בלי הכרתה כרייצ'ל גרין? בכדי להשפיע על הסקר, תלחצו על המילה "סקר" במעלה העמוד