ומי בתוכנית הערב

גליקריה על קצה המזלג

שמחתי אתמול להיות חלק מהקהל של התוכנית אצל יאיר לפיד,כמי שמלוה את גליקריה בכל מקום בארץ מאז שהיא הגיעה לארץ. מעט היתעכזבתי אני חושב שהייה צריך לתת לה יותר משיר אחד ,אמנם היא שרה עם שלמי שאותו אני אוהב לא פחות,אך גליקריה היא מוסד בארץ לכן אני חושב שבשביל הקהל האוהב שלה בארץ הייה צריך לתת לה גם שיר אחד לבד,גליקריה היא לא קישוט ,קליקריה היא גליקריה

לירון1991

New member
למנהלים והאחריים פה כנסו בבקשה...

תיראו התוכנית שהייתה אתמול הייתה סוף הדרך אבל במיוחד הקטע של שלום אסייג עם הפתקים של הבחירות זה הרגג אותיי ואני אומר לך באמת אני צחקתי ואני עכשיו ניזכר בזה במה שהיה ואני צוחק עם עצמי (נכון שזה נישמע מטומטם) אז רציתי לבקש ממכם או מישהו פה שעם הוא יכול או להביא לי את הקטע הזה שלו או שתשדרו את התוכנים שוב... בארץ נהדרת היה תוכנית מצחיקה ביותר מתי שהיה עם אביגדור ליברמן עם ה "דה ליברמן" ואני ביקשתי בפורום שמה שישדרו את התוכנית ופתחתי על זה כמו פה נושא והם שידרו את זה עוד הפעם אז רציתי לבקשש באמתת הכי מהלב עם אתם יכולים לשדר את התוכנית או שתשימו את זה פה פשוט בפורום...!

גם אני מבקשת

שתנסו לפרסם את המערכון של שלום אסייג כמו קודמי גם אני עדיין צוחקת על זה.. xdddddd אנא ממכם תפרסמו את זה אפילו במסר אישי אם לא ניתן פליז!!!!

valeryf

New member
קטעי וידאו של שלום אסייג

בבקשה איך אפשר להשיג את קטע הוידאו של שלום אסייג עם הפתקים של הבחירות זה היה גדול!!!!

saarde

New member
מה קשור-גבעול ירוק

כיצד אוכל להשיג את הקטע וידאו של שלישיית מה קשור מתוכנית יום הבחירות בשם "גבעול ירוק"????

Charo

New member
איפה שלום

די עם הקטעי רותם ואנת נמעעעעעעעעעס. אנחנו רוצים שלום אסייג במיוחד הקטע של הבחירות.

shoin2006

New member
להעיף את רותם והשנייה

למה? כי הן לא מצחיקות ! הן משעממות ורדודות ! חסרים בדרנים בארץ ? תוכניתו של יאיר לפיד מקסימה אבל הפינה הזו משאירה טעם מר בפה. חבל.

למעלה