חדשים בפורום

noa1211

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo9.gifקצת סדררר

הייי אני חדשה פההה... צריך לעשות פה קצת סדרר אני מאוכזבת מהעונה החדשה למרות שיש בה קצת אקשן בהתחלה הכי אהבתי את קייטי אבל היא התחילה להתבכיין .... אני לא סובלת את סיומרה אני חושהת שקמיל ביצ'ית אבל יפה שנדי סתם ברווזה מרסדס חמודה שרה די יפה אבל לא מיוחדת ג'אנשה חמודה והיא באמת לא מיוחדת אז טוב שהעיפו אותה יואנה פנים יפות אבל באסה של גוף אפריל יש בה מן מראה אקזוטי מעניין לסיכום אין לי פייבורטית

../images/Emo20.gif../images/Emo42.gifהיי חדשה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

היי אני נועה ואם המנלת מפה זוכרת אותי אולי(האמממ) אני הייתי בקומונה שהייתה לה לטופ מודל הבאה
אני חולה על התכנית הזאת היא ממש יפה תרתי משמע חחח
אמממ ואני יגיד את מה שכולם אומרות פה ושואלת:מי אני רוצה שתנצח
אז ככה אני רוצה שרה תנצח
היא ממש יפה ומדהימה והיא אפילו מן סוג של מודל בשבילי,הייתי רוצה שכשאני יהיה טיפה גדולה יותר להיראות כמוהה
ואני נראה לי כמו כולם שונאת את קמיל,היא חושבת את עצמה ולכל דבר יש לה תשובה
טוב מקווה להנות

CaMiLlE15

New member
תודה!

וברוכים הבאים לשאר החדשים!
אמ...אוקיי זה מה שאני חושבת על כל אחת: ג'נאשה- ממש חמודה אבל לא היה זמן להכיר אותה מספיק...חבל... אפריל- מהממת וכל כך יפה לה שיער שחור!, שנדי- ממש חמודה וכיף לראות איך היא משתפרת, קייטי-...לא מתה עליה...היה מגעיל מה שהיא אמרה על סיומרה... ממש מגעיל! סיומרה עזרה לה והיא לא מגנה עליה???
סיומרה-אני מאווווד אוהבת אותה...רק שתסגור קצת את העיניים כשהיא הולכת חחח...היא נראית ממש חמודה שרה-אמ... לא מתה עליה... היא יפה אבל איך שהיא אמרה ששנדי מכוערת...זה הרגיז אותי...ובכלל היא לא נראית לי נחמדה...אבל בקושי שומעים אותה אז אין לדעת.... יואנה-מממממש יפה,אני מאוד אוהבת אותה!יש לה גם סטייל יפה! מרסדס-חייכנית וחמודה!!! קמיל-מהממת ובטוחה בעצמה.אבל לא יזיק לה לנסות קצת להתחבר שם עם הבנות..

CaMiLlE15

New member
היא אמרה-->

נכון בפרק שעבר? בפרק שהן הלכו להסתפר וכל זה? אז ממש בתחילת הפרק,עוד לפני שהן הלכו לשם,שרה אמרה על שנדי"אני רואה את הדוגמניות המכוערות שבמגזינים ולא מבינה איך הן מופיעות שם. אבל זה בטח כי זה מושך אנשים אליהן"...

למעלה