טים סילביה מחוץ ל-UFC-חסר לכם?

t-man

New member
../images/Emo44.gifטים סילביה מחוץ ל-UFC-חסר לכם?../images/Emo44.gif

עברו מס' חודשים מאז שסילביה עזב את ה-UFC וחתם לקרב נגד פיודר באירע הראשון של אפליקשיין. השאלה האם אתם מרגישים שהוא חסר לכם?הדוויז'יה של הביוויט נחלשה אחרי שעזב?דעה כללית על סילביה?היה אחד מאלופי החזקים באירגון?יצליח באירגוני MMA או שיחזור בסופו של דבר עם הזנב בין הרגליים ל-UFC?

favor

New member
הוא אבדה

אבל את האמת ארלובסקי יחסר לי יותר. בכלל, חסרה לי כל מחלקת המשקל כבד הפשוט מתה, גם אלו שנשארו כמו גונזאגה, הרינג וקונגו לא צוותו לשום קרב בחודשים הקרובים והקרב של מיר נעלם מהקארד של UFC 86 בפתאומיות. מצד שני כל התותחים הכבדים של המשקל כבד יופיעו באפליקשיין ששם ישלמו להם הרבה מאוד כסף. השאלה הגדולה עבורו ועבור ארלובסקי זה לא אם הם יצליחו אלא אם הארגון החדש שלהם ישאר חיי הרבה זמן כדי להמשיך לשלם להם הרבה מאוד כסף שב-UFC הם לא היו מקבלים.

doom23

New member
לי כן ..זה חסר

סילביה תמיד היה או NC1 או השני בתור הוא תמיד היה אחד מהכי חזקים ... חבל שעזב במיוחד שבUFC יש כל כך הרבה מבחר עלוב .. ארלובסקי גם זה אבדה אבל אחרי ההפסד שלו לטים הוא היה הרבה פחות פעיל בגלל פציעה ... אבל חבל היום חוץ מגונזאגה ונוגיירה אני לא רואה מישהוא באמת מעניין שם .. וזה מאד חבל ... סך הכל טים עשה בשכל לדעתו גם יותר כסף .. גם הקרב הכי מדובר השנה בינתיים חבל שדיינה טיפש ... רוב הסיכויים שבסוף יחזור ליו אפ סי כי הערב של אפליקשן הוא פשוט מאד יקר לערב של MMA אין מצב שהם יחזירו את ההשקעה ..

גיא ע

New member
כן חסר לי...

אומנם חלק מבקרבות שלו משעממים, אבל בכל זאת היה שווה להתאמץ ולהשאיר אותו. בס"כ הוא היה אלוף ראוי. ומעניין יהיה לראות איך הוא מסתדר עם זירה. עכשיו מחלקת ההביוויט נראית כמו נוגיירה וזהו.

t-man

New member
הקרבות האחרונים שלו איכזבו אותי

והוכיח שהוא יותר מנצל את הנתונים הפיזיים שלו מאשר כישרון אמיתי,הוא חסר בגלל שדוויז'יה כל כך חלשה.

למעלה