כמה קישורים חביבים...

הישר למועדפים!../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

אהממ... בתקופה האחרונה נתווספו למועדפים שלי לינקים של אתרים טובים הקשורים לביטלס: הנה כמה מהם:
שירים של הביטלס שבוצעו בידי אמנים אחרים.
אתר זה מציג רשימה של כל הזמרים שביצעו גירסאות כיסוי משלהם (cover) לשירי הביטלס. האתר מסודר לפי שם השיר של הביטלס, ואז מציג טבלה של כל הזמרים ששרו את אותו שיר , ובאיזה שנה הוא יצא.

Another Girl

New member
תראו את הלינק הזה עם כתבות מהארץ

שמצאתי באתר ביטלס ישראלי...שימו
במיוחד ל"לאן כולם ממהרים" ול"יוקו אונו קיבלה מיליון דולר אשראי מבנק לאומי"(מאור,זה בשבילך
)

Another Girl

New member
ל נ ו ן הראה לנו את זה פעם

(אגב,איפה,איפה,הימים
) אבל לטובת אלו שלא הספיקו לראות-כוכב הביטלס...וכן,זה אמיתי.

לינק שני...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

הבתים של הביטלס
אתר זה מציג את תמונותיהם של בתי החיפושיות בליברפול (בתמונה הבית של ג'ורג')כולל תצלומים קרובים ביותר על כל פרט מפרטי ביתם, וכמובן את הכתובות... אתר מומלץ למטיילים באיזור...

דקלה9

New member
אתר מעולה

זה אתר של חובב ביטלס ותיק ששמו ירדן אוריאל. הוא כתב את שני ספרי הביוגרפיה היחידים בעברית על הביטלס ואני גאה להחזיק אותם על המדף בחדר שלי. בעיני זה האתר הישראלי הטוב ביותר, במיוחד בגלל החדשות שהוא מעדכן כל הזמן. למעשה, אי מכירה לא מעט מעריצים מחו"ל שמבקרים באתר הזה בקביעות, כדי לקרוא חדשות... פעם אפילו המצליצו לי עליו, בלי לדעת שהאתר בעצם מנוהל ע"י ישראלי.

Another Girl

New member
ואגב,שלחתי אליו מייל וביקשתי להוסיף

את הפורום שלנו ללינקים שלו...והוא מאוד התרשם ואמר שיוסיף אותו בסופ"ש.

דקלה9

New member
../images/Emo45.gif נהדר

אולי הוא אפילו יבקר כאן... איזה כבוד, ביטולוג ישראלי כאן בפורום שלנו...

לינק שלישי...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

חיפושיות ליברפול.
האתר מרכז את כל המקומות בליברפול הקשורים לחיפושיות, כגון מועדונים, חנויות מוזיקה ועוד...האתר בנוי בצורת מפת רחובות שבו מסומנים מקומות אלו, וקליק עליהם יעביר אתכם למידע על אותו מקום. עוד אתר חובה לכל מטייל שעובר בליברפול!

לינק רביעי...(נמאס מהחיפושיות...)

האתר הרשמי של פול מקארתני.
אני מתפלא איך זה לא נמצא בקישורי הפורום. האתר הרשמי של אחד מעמודי היסוד של הביטלס, הלא הוא פול מקארתני...האתר בשתי גירסאות Flash וHTML. באתר תוכלו לשלוח מייל לפול, לראות מסר קצרצר בוידאו שהוא השאיר למבקרים, לקרוא על הדי.וי.די החדש הוציא בשנה שעברה, וכמובן, גלריית תמונות ורקעים יפיפיים...דרגת חובת ביקור: 10.

לינק חמישי...

כל המידע במקום אחד.
אתר מעריצים לא מושקע אמנם מבחינה גרפית, אך בהחלט מושקע בתוכן עשיר ושימושי יש בו כמעט את כל המידע הבסיסי של הביטלס, שכל האתרי האוהדים הקטנים ברחבי הרשת מכילים, בין המושקעים ביותר לדעתי.

לינק שישי...(ואחרון להפעם)

Beatles Central
"מרכז הביטלס", מכיל את כל שירי הביטלס בפורמט מידי, מה שאומר שיש לכם מרכז קריוקי גדול ונחמד פה. כמו כן האתר מכיל את כל האקורדים והטאבים לכל שירי הביטלס (לגיטריסטים מביניכם...),וכן מפעיל מועדון מעריצים אינטרנטי קטן (פעיל מאוד!), וביוגרפיות שירים. לא מושקע אמנם, אך מאוד שימושי. מאוד אהבתי. זה הכל להפעם...שבת שלום. אליאור.

r o n i a

New member
חחח הבחור בתמונות

נראה כאילו שתל את התמונה שלו בפוטושופ יש לו בדיוק אותה הבעה ואותם בגדים בכל התמונות זה נראה מהזה מוזר

הומ.רעיון.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

נכון יש את האתר הרשמי של פול? ואפשר לשלוח אליו מייל? (בהנחה שזה באמת אליו) אפשר (כפי שהצעתי בעבר) לשלוח לו מסר מהפורום, ולתרגם את תחרות התיאוריות (שכחתי איך קראו לזה) הישנה, הכל עם הביטלס קומוניסטים והמלכה אליזבת מתה.. לדעתי זה יבדר אותו מאד
מישהו מתנדבלתרגם? (תשכחו ממני. אני יותר טובה בג'יבריש.)

Another Girl

New member
זה חתיכת דבר ../images/Emo13.gif

אולי כאסיים עם פרוייקט הראיונות אתפנה לזה...(אבל לא לבד,מה קרה?)

לינק לאתר ביטלס.....

הבת דודה שלי (שגם מתה על הביטלס). הקימה אתר על הביטלס אבל היא לא עידכנה אותו המון זמן.... בכל מקרה, שווה הצצה...

למעלה