לירון וסשה - לצפייה תקציר האירוח מWALLA - כאן.
ר רוןרוןרון New member 22/11/04 #3 ויש עוד לירון וסשה...בהמשך../images/Emo3.gif עד שתגידו מתוך שינה ..לירון וסשה.....לירון וסשה......
M MoRaN SaShA New member 22/11/04 #5 מתי סשה ולירוני שם?!? ואני לא מאמינ ההההה סשה אומרת מורן את מהממת!! אני לא שמעתי את זה עד עכשיווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאא
מתי סשה ולירוני שם?!? ואני לא מאמינ ההההה סשה אומרת מורן את מהממת!! אני לא שמעתי את זה עד עכשיווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאא
P purple rain2 New member 22/11/04 #7 זה רק אצלי שהתמונה לא רציפה?! ../images/Emo12.gif כלומר הקול טוב אבל התמונה משתנה כזה כל כמה שניות... כאילו זה תקוע...
זה רק אצלי שהתמונה לא רציפה?! ../images/Emo12.gif כלומר הקול טוב אבל התמונה משתנה כזה כל כמה שניות... כאילו זה תקוע...
M MoRaN SaShA New member 22/11/04 #8 מאמי, זה קטעים נבחרים אורך הקטע הוא 5 דקות זה לא כל האירוח חח אני מתרגשת ששמו אותי בקטעים נבחרים שסשוש מוסרת לי שאני מהממת!! חחחח יאוו איזו מושלמת היאאאאאאאאאא
מאמי, זה קטעים נבחרים אורך הקטע הוא 5 דקות זה לא כל האירוח חח אני מתרגשת ששמו אותי בקטעים נבחרים שסשוש מוסרת לי שאני מהממת!! חחחח יאוו איזו מושלמת היאאאאאאאאאא
P purple rain2 New member 22/11/04 #9 חחחחחח כן שמעתי.... אבל אפשר איפשהו לצפות באירוח המלא?! זה נתקע לי אז כל הזמן ונראה לי שהפסדתי הרבה...
חחחחחח כן שמעתי.... אבל אפשר איפשהו לצפות באירוח המלא?! זה נתקע לי אז כל הזמן ונראה לי שהפסדתי הרבה...
P purple rain2 New member 22/11/04 #10 איך קוראים לשיר שלירון שר באירוח?! הוא ביצע אותו מתישהו בתוכנית?! לא זכור לי... ומישהו יודע מי המבצע המקורי?!
איך קוראים לשיר שלירון שר באירוח?! הוא ביצע אותו מתישהו בתוכנית?! לא זכור לי... ומישהו יודע מי המבצע המקורי?!
א אושרית24 New member 22/11/04 #11 את מתכוונת ל"שלל שרב"../images/Emo99.gif ביצוע מהמם גם בסדנא וגם באירוח... והמבצע המקורי של השיר הוא גידי גוב... מקווה שעזרתי...
את מתכוונת ל"שלל שרב"../images/Emo99.gif ביצוע מהמם גם בסדנא וגם באירוח... והמבצע המקורי של השיר הוא גידי גוב... מקווה שעזרתי...