מה יהיה עם ויקי שלי?

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif מה יהיה עם ויקי שלי?

לאן הגענו? ויקטוריה מקנאה באחיה הקטן ורפה השכל? אבוי לבושה. אתמול כל כך שמחתי כשויקי עמדה על שלה (שוב, יש לציין) מול ויקטור וסרבה להתקפל לרגליו של השפם. הבעת פניו הנדהמת של ויקטור כשבתו איימה לנטוש את האימפריה שלו היתה מראה מלבב, במיוחד לאור כך שויקי עזבה את המשרד של ויקטור כשהיא מתעלמת מקריאותיו האומללות אחריה "ויקטוריה! ויקטוריה!" והיום, ראינו את אותה אישה חזקה ואמיצה - פגיעה, עצובה ודי אומללה. כמה עצוב, וכמה לא הוגן. האם מישהו באמת חושב כי לולא איימה ויקטוריה אמש לעזוב, היה ויקטור בכלל שוקל למנות את ניק לחבר במועצת המנהלים? מהיכן פרצה אותה הערכה גדולה לתרומתו של ניק לפתע? ויקטור בלחץ כי ויקטוריה עשתה קצת שרירים, ובסופו של דבר - ניק מוצא את עצמו עם חיים עוד יותר מושלמים...

נסלח לו לא?

ובמילא הגיע הזמן שיכניס את ניק למועצה. אני רוצה שהוא כבר יגלה ששכר את בית הקפה. הקרב בין אשלי לניקי היה נחמד, אם כי היה יכול להיות חריף יותר (או לפחות מתובל). מריסה, דיאן ולין... היה משעשע. אבל מה דון ג'ואן בראד מגיע ואת לא יוצאת? התלבשת כבר, לא חבל?

Charmed24

New member
שוב הדיסקו כאן../images/Emo70.gif

מריסה קיבלה היום במה (כנראה בעקבות הסקר שלנו בפורום
), אני לא מבין... היא גרה עם דיאן? מה בדיוק הולך בין השתיים הללו? והאם לין היא האישה האחרת? חבל שבראדלי הגיע פתאום, דווקא ציפיתי בכליון עיניים לראות את השלישיה רוקדת את ה-YMCA. אגב, נכון שבראד גנב את מעיל העור מטוני?
ויקי תמיד הייתה הבת של אבא, וניק הבן של אמא (אפילו השמות שלהם מרמזים על כך...). ניק טיפשון ולא ראוי לכסא בדירקטוריון, אבל ויקטור רצה to stick it to ויקטוריה. לניקו אף פעם לא הלך משהו בעסקים, ולויקי אף פעם לא הלך משהו באהבה, וזה לא חדש.
אשלי וניקי באמת היה קטע חזק. ניקי תמיד הייתה מאויימת ע"י אשלי, עוד בשנות ה-80, ולאחרונה נעשתה ממש פרנואידית מכל אישה שמתקרבת למשופם המקומט שלה. אשלי כהרגלה לא נשארה חייבת.
והכי חשוב, ל-י-א-נ-ה. היא כזו מקסימה!! תמיד אהבתי אותה, גם פעם היא הייתה נורא משעשעת, ועם השנים רק משתבחת. ואני שמח גם בשביל ג'קו, סופסוף גם הוא מקבל קצת...

blair manning

New member
אוי ליאנה ליאנה ../images/Emo47.gif

למרות שנאי משוחדת... איזה קטעים טובים היו אתמול עם ג'ק וליאנה!!! הם פשוט מתאימים אחד לשני!!! והקטע שליאנה מספרת לג'ק על הספר, איך שניהם רוצים להפיל את המשופם, מה יכול להיות רע?! בזמן שכל השאר אגב מתכננים איך לנקום בג'ק (ויקטור ויקטוריה ניק ובארד) למה?! יופל המשופם לאלתר!!!

ים כחול

New member
פיספסתי אתמול ../images/Emo4.gif

בזכותכם אני קצת יודעת מה היה טוב אראה ביום שישי הכל
אז מה.. ויקטור נותן לניק הרדום תפקיד בכיר ?? רק אתמול ריחמתי עליו שאין לו חיים , כנראה שאסור לי לפתוח את פי יותר מידיי , עכשיו ניאלץ לסבול אותו יותר
סילחו לי על סלידתי העמוקה פעם חיבבתי אותו אך מאז שבגד בשרון כל מניותיו ירדו אצלי לקרשים . מה יהיה באמת כשיגלה שיש לו צעצוע חדש (ביתקפה) בלי רשותו ?? האם יעביר את התפקיד לבן של הופ ?? ... או לזרעים הקפואים שלו ??? ..... עכשיו שאלונת
ג"ק הקורע והאהוב תמיד מכנה את ויקטור בשמות מעניינים כמו : דה מאסטאש - השפם ובלאק נייט - האביר השחור איזה עוד כינויים אתם זוכרים שכינה אותו ??
סתם משעשע להיזכר

Charmed24

New member
מטבעות הלשון של ג'קו ../images/Emo63.gif

לויקטור הוא אכן קורא "בלאק נייט" ו-"דה מוסטאש"
לבראד הוא קורא "גולדן בוי"
ולג'יל "דראגון ליידי"
אין עליו

אכן, אין עליו ../images/Emo13.gif

איזה חיוך מתוק וזממני היה לו על הפנים שליאנה סיפרה לו על הספר

למעלה