מחר מירי היפיופה בT.V

Music4Life

New member
../images/Emo44.gif מחר מירי היפיופה בT.V

מזכירה לכם..........
מחר אל תשכחו לתפוס את מיריל'ה
בתוכנית של גל + מרגול באולפן השקוף. סורי ורד אם רצית לתת להם איזכור מחר, פשוט, ראיתי היום שזה מחר ורציתי להזכיר לכולם. את מוזמנת לנעוץ אם את רואה לנכון....... אני לא סוגרה רק על איזה שעה זו. אבדוק......ויאללה יהיה מגניב לראות את מירי עוד פעם
כבר התגעגעתי........

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif תודה ורד. ושאלה...

מיריל'ה תהיה בין השעות האלה לכל אורך התוכנית או רק תתארח לזמן קצר
אני מקווה מאד שלכל אורך התוכנית...שנראה אותה קצת.... איזה מזללללללללל שאני בחופש מחר
ואוכל לראות את זה, כי ביום רגיל זה יוצא בדיוק על שעות העבודה שלי , שזה מצער מאד...

veredmp

New member
אין לי שמץ של מושג. בד"כ האומנים מתארחים

רק חלק מהתכנית, אאל"ט, אבל עם מירי תמיד יכולים להיות יוצאי דופן

Music4Life

New member
../images/Emo13.gifנקווה באמת שהם יחליטו לחרוג מהנוהל

טפו טפו

I מ י ר ב I

New member
היה משעשע

לא יודעת להגיד אם גל ומרגול מצחיקים או אהבלים גמורים,אבל שיהיה.חחח מירי שרה 3 שירים-באה אליכם,ברכת המלך(את השירים הערביים,מה שמתאים לערוץ הזה
) אורי סיפר שהקליט את מירי שרה שיר דודו טסה כתב לה.נשמע מעניין... דיברו על הלידה והאימהות.

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif היה מהמם!!

משעשע היה זה בטוח...מרגול וגל כאלה גנובים שניהם, הורגים אותי עם האהבה שינאה שלהם
מירי ואורי החמודים
היו נפלאים ומצחיקים...מירב אגב שכחת להגיד שמירי גם שרה את השיר "מאמי". אני כל כך שמחתי שהיא שרה את "ברכת המלך", אם זכור לכם שאמרתי בשאלון שהכנתי לכם שאני הכי אוהבת לשמוע אותה בלייב שרה את השיר הזה. נהנתי מהשידור ומלראות אותה, וגם את אוריל'ה, הם חמודים כל כך
! הם דיברנו על תמר, על אמאהות, על עבודה ביחד כל כך הרבה שנים (כמעט 10 כבר!), ועוד.....היה כיייייייייף
למרות שהשותפה שלי בדיוק ישנה והייתי צריכה לשמוע את זה חלש חלש...בעסה...וכל פעם שמירי פתחה את הפה לשיר, הייתי חייבת להחליש עוד
היא עם הקול שלה.....
בקיצר מי שלא ראה, פיספס ממש...

היה מעולה!!

ראיון מעניין ומצחיק, דיברו על מה היה בלידה, השינוי אצל מירי בעקבות האמהות, העבודה יחד, כל מיני סיפורים. היה כיף לשמוע גם מהצד של אורי את הדברים. אחלה ביצועים!

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gifכמו כן היא תופיע עם בועז שערבי

רק לא הבנתי איפה ומתי. הביצועים היו נהדרים(במיוחד באה אליכם)וכל כך כיף לשמוע את מירי שוב.

נשלח מהר מדי למי שלא רואה טלוויזיה בשעות האלה

הייתי בבריכה
בשעות האלו באמצע שחיית חתירה ותרגילי כושר ואין שם טלוויזיה ולא ערוץ 24

Music4Life

New member
יעלללל יקירתי ../images/Emo140.gif

שלום שלום לך! לא ראיתי אותך פה הרבה הרבה זמן......
מה עניינים? חבל מאד שפיספת את מיריל'ה ואוריל'ה בתוכנית הצהריים...אבל אני חושבת שאולי זה יהיה ביו-טואוב כמו כל דבר בערך... נחכה ונראה. ידעת שתיהיה התוכנית איתה? בכל אופן אם יהיה , אגיד לך. היה עם מירי ראיון בתוכניתו של אסי עזר, את זה ראית או שגם פיספסת? את זה בכל אופן את יכולה לראות ביו טואוב... anyways אנו חייבות להפגש שוב בקרוב

ראיתי בש.ח, יופיעו בחוות רונית

רק לא הבנתי מתי ובמסגרת מה וישירו יחד "על מפתו יומך", שיר מהמם. מרגול וגל כל כך מצחיקים ועושים את כל התוכנית ולא משנה מי מתארח!

Music4Life

New member
אגב נזכרתי ש...

מירי בתוכנית היתה כמעט לא מאופרת...נראה שהיא איפרה את עצמה
כי האיפור היה פשוט ולא כמו נגיד לפני הופעה, ואני אוהבת כשזה טבעי....

veredmp

New member
איפור במה שונה מאיפור טלויזיה

איפור במה הוא תמיד "מוגזם" יותר, כי צריך להיראות טוב גם במרחק של עשרות שורות. איפור טלויזיה הוא תמיד "טבעי" יותר, כי המצלמה מתקרבת יותר ממה שקהל באולם מתקרב, אז אין צורך בזה.

Music4Life

New member
נכון ורד. לא חשבתי על זה ככה..

אבל זה, makes a perfect sense כשחושבים על זה...כמובן...אני אוהבת אותה טבעית, היא אישה שלא צריכה הרבה איפור. יש לה צבעים יפים טבעיים.

למעלה