מירי בערוץ 24 ביום שלישי 1.9.09

שלום!! כנסו

כמו שאתם יודעים מירי מסיקה תהיה מחר בתוכנית החדשה פסקול העשור בערוץ 24 פנו אליכם כדי להתארח??

veredmp

New member
מירי לא תהיה מחר, מחר מאיה בוסקילה

חוץ מזה שהתכנית לא משודרת בשידור חי, כך שהצילומים לתכנית של מחר כבר היו לפני כמה ימים.

veredmp

New member
../images/Emo44.gifמירי בערוץ 24 ביום שלישי 1.9.09../images/Emo44.gif

לפי לוח השידורים של ערוץ 24: 09:00-10:00 - ראש בראש מאיה בוסקילה VS מירי מסיקה 12:00-15:00 - כל מה שרציתם לדעת על מאיה בוסקילה ומירי מסיקה 15:00-16:00 - מלך העשור 17:00-18:00 - מלך העשור תוצאות 21:00-22:00 - השיר שלי עם מירי מסיקה צפיה מהנה
כל מה שיש לכם לומר על יום השידורים (לפניו, במהלכו, אחריו) - שרשרו לכאן

ady18

Well-known member
:)

אלי לוזן פרגן למירי ובחר אותה כזמרת העשור:)

Rony 05

New member
מה זה השעות האלה.!

ועוד התחיל הבי"ס, אז לא רק אני מתלוננת בכל מקרה השיר שלי עם מירי כבר היה לא? או שזה אחד חדש?

pRimaVeriTaVIV

New member
איזה יופי!

אני אגיע הביתה בדיוק בזמן! לראות את השידור החוזר של השיר שלי.....................

מירי מקום ראשון ../images/Emo47.gif

עם "לשם" בראש נגד ראש עם מאיה בוסקילה. לא יודע בדיוק לפי איזה מדד זה..אבל עדיין זה נחמד

sp400

New member
זה דפוק הכל על מאיה דיברו שניה על מירי

כל התמונות והשירים הם של מאיה

veredmp

New member
שמו את "ממי" ואת "הוא", אבל הדגש הוא

באמת על מאיה יותר מאשר על מירי. לא ברור לי למה הם מאחדים ככה אנשים שלא קשורים אחד לשני. אם נגיד היו עושים יום של מירי עם קרן או עם אריק זה היה יותר טבעי, אבל שיהיה......

Crurifragium

New member
מה זאת אומרת לא קשורים? ../images/Emo8.gif

בחיפוש קצר בגוגל יש 163 תוצאות ל"מירי בוסקילה" (שאפילו שמעתי חי פעם) ו 242 ל"מאיה מסיקה". סה"כ בערך 405 דפים שלא מסוגלים להבדיל. לעומת זאת הצירוף (החריג ולגמרי לא קשור שהצעת
) של מירי וקרן... יש 25 "קרן מסיקה" ו 17 "מירי פלס". סה"כ רק בערך 42 דפים שלא מסוגלים להבדיל. הצירוף של מירי ומאיה הוא כנראה פי 9.65 יותר טבעי.

veredmp

New member
לגמרי. היתה רק תמונה אחת שלא הכרתי

ואורי הזה קשקשן שזה משהו, אבל נסלח לו

veredmp

New member
אני חושבת שכן הכרתי אותה, אבל אולי

אני מתבלבלת עם תמונה אחרת...... יש לה הרבה תמונות עם אוכל או שתיה ביד

I מ י ר ב I

New member
מראים תמונות פאפרצי?

מה זה השטויות האלו,סליחה? בשביל זה יש פנאי פלוס. שיביאו מוזיקה וידברו על מאחורי השירים..

למעלה