מירי בערוץ 24

veredmp

New member
../images/Emo44.gif מירי בערוץ 24 ../images/Emo44.gif

היום בערוץ המוזיקה יום שמוקדש כולו למירי ולריטה. לוח השידורים: 06:00 10 הגדולים. מירי מסיקה 07:00 השירים שעשו לכם את העשור 09:00 ראש בראש. מירי מסיקה VS ריטה 10:00 מזרח תיכון חדש 12:00 כל מה שרציתם לדעת על... שידור חי 15:00 מלך העשור. שידור חי 17:00 פסקול העשור עם מירי מסיקה. בהנחיית גל אוחובסקי 18:00 בכפיים. עידן יניב ורגב הוד. שידור חי 20:00 פסקול העשור עם מירי מסיקה. בהנחיית גל אוחובסקי 21:00 הכי 2004 בהנחיית דפנה לוסטיג 22:00 השיר שלי. מירי מסיקה 23:00 פסקול העשור עם מירי מסיקה. בהנחיית גל אוחובסקי 00:00 הכי 2004 בהנחיית דפנה לוסטיג. ש.ח. 01:00 טיסת לילה 03:00 השיר שלי. מירי מסיקה 04:00 שירים שאני אוהב במיוחד. מירי מסיקה 05:00 השיר שלי. קרן פלס כל מה שיש לכם לומר על השידור - שרשרו לפה
צפיה מהנה

veredmp

New member
התחלנו ב"שיר תקווה" עם בועז מעודה

השיר שנודע בכך שבועז הלחין אותו מחדש

veredmp

New member
היה משעשע ואינפורמטיבי

אהבתי את התיאור שלו לשאלה "מה היא עושה עם חברות?" היא קובעת עם כרמית שגרה בבארי, אז הן מדברות בטלפון שעה וחצי בזמן הנסיעה שלה ומרכלות על קרן, ואז כרמית מגיעה והן יושבות בבית שעתיים ומרכלות על קרן, ואז קרן מצטרפת והן ממשיכות לרכל על קרן

veredmp

New member
עכשיו היתה כרמית

נראה לי מיכל שמרה לה את כל השאלות שהיא פחדה לשאול את אורי

veredmp

New member
אבא של מירי התארח עכשיו

הם פשוט מדברים אותו דבר...... הוא היה ממש מקסים.

עכשיו התראיין אבא של מירי (משה)

בין השאר סיפר על איך מיריהתקבלה לשלמה המלך ...על שברגע שאמרה לו שהולכת ללמוד ברימון שאל אותה כמה זה עולה
וכמובן שמיכל העלתה את השאלה מה עם נכדים

veredmp

New member
אני מדמיינת את מה שהיא אמרה

פרח קטן גדל וגדל וגדל וגדל עד שמגיע לזר ענק ומאחוריו מירי קטנה

veredmp

New member
כן, יש לה מבטא די כבד. אבל אחרי כמה

שניות האוזן שלי התרגלה וכבר הבנתי.

veredmp

New member
דיברו עכשיו עם עפר בשן

איש מקסים מעין כמותו. וסוף סוף נזכרו בביצועים של האולפן השקוף. ביצוע מהמם לדואט.

למעלה