מירי בתכנית של אסי עזר

veredmp

New member
../images/Emo44.gif מירי בתכנית של אסי עזר ../images/Emo44.gif

מירי התראיינה לתכנית של אסי עזר, "בואו נדבר על זה", שתשודר היום בערוץ 22 בשעה 22:55 אל תפספסו

veredmp

New member
מי עושה עכשיו בייביסטר? קרן? לא. יש גבול לכל

תעלול

תמר היא שחומה../images/Emo35.gif האבא הוא אסי עזר ../images/Emo35.gif

|מירי מסיקה אוכלת ניר טואלט
הכתבה היתה מהממת- משלבים בה הומור ורצינות באיזון מטורף. היתה לי נורא קצרה. גם הפאנל -מעניין לגבי החשיפה\חוסר חשיפה של תמר... לגבי מי ישרוד- אני בטוחה שגם קרן פלס תשרוד

I מ י ר ב I

New member
לא חידשו לנו משהו

אבל מירי נראית נהדר. ונמאס כבר שבכל כתבה על מירי דוחפים את קרן וההיפך...יש מספיק שאלות.

Music4Life

New member
../images/Emo99.gif מירי וקרן זה משהו ../images/Emo13.gif

בכל פעם שמראים את מירי או את קרן אחת צריכה לדבר על השניה או שהן מוזכרות...וההפך
זה חמוד, הן צריכות לאמץ אחת את השניה
אוהבת אותן... בקשר לכתבה, חחח נקרעתי, זה היה ממש מצחיק. ומירי נראתה כל כך יפייפיה
, אני אוהבת שהיא לבושה שחור + הליפסיק האדום הנצחי שלה, הכי יפה לה ככה. היא מהממת
והיא תמיד תמיד מצחיקה אותי, חוק ברזל עם הדברים שהיא אומרת, התגובות שלה....אני פשוט מתה עליה
לא יכולה להרגע...."יש גבול לכל תעלול" חחח הרגה אותי....מצחיקונת. איזה חמודה היא היתה כשתמרוש התחילה לבכות ברקע והיא כולה "מאמיל'ה
" , כזאת אמא דואגת ומתוקה היא...תמיר רק זכתה לקבל אמא כזאת קסומה. אגב תמר לא נראתה לי "שחומה" בכלל כשראינו אותה....דווקא יש לה גוון לבן תינוקי יפה
אהבתי מאד את הכתבה והתרגשתי לראות....ידיד שלי לא הבין מה כולי קורנת :) ככה אני כשאני את מירי, עושה לי אור גדול בנשמה
יהיה את זה לצפייה ביו-טאוב? בא לי לראות את זה שוב אני מעריכה את זה מאד שמירי הרשתה לצוות הצלמים להכנס אליה הביתה ולצלם
איזו נשמה...כ"כ נותנת מעצמה. כבר אין לי מילים לתאר את הערכה שלי אליה, זה מטורף. קיצר די ניבה לחפור הבנו אותך...
אהבתי אהבתי!!! רוצה לראות שוב. בזה אסיים.

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gifראיון ממש מדליק

קיבלתי תשובות על שאלות שהיו לי מירי נראית נהדר מתה על חוש ההומור שלה מבינה את התשוקה שיש לה לאוכל אמנם קצר אבל כל כך מהנה.

למעלה