מי אמר חברתי ולא קיבל

../images/Emo23.gif למנהלת הפורום המקסימה!!!

שלום יקירתי! אני רוצה להגיד לך שאני נפעמת מהפורום שלך ! איזה מגניב! האמת שהדבקת אותי עם זה ובגלל שאני מכורה לרצים לדירה 2 אני בפורום שלהם ובקומונה עם מיקי ויהודית. אני מתכתבת עם מיקי במסרים אישיים והשבוע יהודית לא בארץ.... יש לי עוד תקווה.... שנראה לי שהיא תתבדה בקרוב... מה איתך? גם אני לבד! ההורים נסעו עם אחי לשבועיים ביום שלישי אז את מוזמנת ויותר ממוזמנת לבקרי! גם ערן אמר שהוא יבוא אבל סססססס....ערן.... לכי תדעי מה עובר לו בראש בזמן האחרון... איך בוני? אבל אין ספק שהפורום שלך הכי מסודר ומאורגן! הרבה נשיקות! אביטל.

Fairywitch

New member
אביטל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תכירו כולם- זאת אביטל, חברה טובה מאוד שלי מהאוניברסיטה, וגם היא ספרנית כמוני
וגם לה יש ממוצע ציונים כמו שלי, אז ריספקט
טוב לראותך פה, יקירתי

הי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם ובעיקר למנהלת הפורום המגניבה!!!!כן, לפי השעה את יכולה לראות שחזרתי עכשיו מעבודתי... בכל מקרה , יש לכם פורום ממש ממש ממש ממש מ-ד-ה-י-ם!!!!!! אני אשמח לענות לשאלות אליי אם יש! נשיקות לחנה המתוקה!!!

Fairywitch

New member
אביטל וכולם-

סיימתי היום לכתוב את העבודה השלישית והאחרונה לאוני'
נשאר לי רק לכתוב סיכום קצר, ולצלם כמה דברים בתור נספח...
ואז אהיה חופשיה עד סוף אוקטובר
יאיי

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

את גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!! אין כמוך!!!!!!!!! או כמו שערן היה אומר את זה: (ואני מצטטת} " סססססססססססססס..... קפויה..... סחתיין עליך...יפה...." כל הכבוד: גם תלמידה למופת וגם מנהלת פורום לדוגמה! אני באה לבקרך ולא יעזור בית דין! ברגע שאת מודיעה שסיימת את העבודה האחרונה אני באה!!!!!
מכל הלב אוהבת ומגעגעגעתתתתתתתתתתת אביטל!!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo44.gifמי אמר חברתי ולא קיבל../images/Emo35.gif

עוד 2 עמודים וסיכום, ואני איתכם

שרשור "סוף הדרך 2"!

נו מה אתם חושבים על הפרק המותח והמגניב בסוף הדרך 2? האמת היא שהגיע לעובד וג'ניה לזכות לרמות שלקראת הסוף קצת רציתי שאוהד וישאל יזכו כי החברים של יישאל לא עזרו לו... אבל בכל מקרה- הנה נסתיימה לה עוד עונה חבל"ז של הסדרה הזו ואני מחכה כבר בקוצר רוח לעונה הבאה....

Juliann

New member
מאמי זה פורום אמריקן איידול........

אם אתה פותח שרשור אחר תכתוב אוף טופיק או משהו.... שיהיה שרשור שלם של דברים לא קשורים.

Fairywitch

New member
שרשרתי לחברתי../images/Emo9.gif

היה כייף
רציתי שהם יזכו. אבל אחרי שהבנות עפו כבר כמעט לא שינה לי. ז'ניה פשוט כ"כ טובת-לב (פאק, יותר מדי לפעמים
)- וכל הזמן אומרים לי שאני טובה מדי. אז רציתי שה"טובה מדי" תנצח...

whatever4

New member
קודם כל-

אני חושבת שסוף הדרך היא אחת תוכניות הריאליטי הטובות ביותר שקיימות היום על המסך. היא פשוט עשוייה כל כך טוב וכל כך מעניין שלכל יתר התוכניות יש הרבה מה ללמוד.... בקשר לגמר: קודם כל מלכתחילה הייתי מעוצבנת שהעלו את הבנות לגמר למרות שהן הגיעו למקום האחרון- זה היה ממש מעצבן. אני די התאכזבתי מזה שעובד וז'ניה ("אבל זה לא יפה!"
) זכו כי לעובד אומנם הגיע לזכות, אבל לז'ניה לא כי היא לא עשתה. לא רק שהיא לא עשתה כלום אלא גם הפריעה לעובד בדרך! אני הייתי בעד הבנים
אבל אני חייבת להגיד שהגמר של שנה שעברה היה הרבה יותר טוב. (ואני גם די בטוחה שחצב ואריאל היו קורעים את כל המתמודדים מהשנה
)

jack potter

New member
אני מבואס!! ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

אני "חניך" בפורום 'הארי פוטר - הספר'(פורום 160...) ופריוויץ' מחליפה לנו את שני המנהלות שהלכו לסיני... כ"כ כיף לנו עם חנה שאנחנו לא רוצים שהיא תעזוב! |מחזיק ת'רגלים של חנה חזק חזק!| אכפת לכם אם נחטוף לכם אותה? היא ממש מתוקה ואני רוצה אותה לעצמנו! אוף!
עוד שבוע, כשהמנהלות שלנו יחזרו, חנה תעזוב את הניהול הזמני.. רררר, לא רוצה! |מבואס|

Fairywitch

New member
כמה נחמד מצדך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

לא צריך לחטוף אותי- אפשר לנהל שני פורומים

darklighter

New member
אני אקרא הארי פוטר רק בשבילך../images/Emo99.gif

חח... אני מנהלת רק חצי פורום...

למעלה