מעורב ירושלמי - הפרק לפני כולם

veredmp

New member
איזה כיף. תודה!

פרק טוב. הטענה היחידה שיש לי לסדרה הזו שתמיד נראה שהכל זז שם מהר מדי, כאילו הסצינות נגמרות באמצע כזה.... מירי היתה ממש חמודה שם. אהבתי את הפרצוף שעשתה לאיציק כשרצתה שהוא יעוף לה מהעיניים שתוכל למצוא את אפרים

I מ י ר ב I

New member
ראיתי.חביב.קצת משעמם

אולי בגלל שזה פרק 1 ולא ראיתי אף עונה. לא חבל על הצ'ק של ה 100 אלף יורו? היו נותנים לי

viko222

New member
סליחה,את בת היא לא יכולה לעשות לך.

אם כבר שתעשה לי 30 ילד ואם תרצי אביא לך כמה ילדים..

veredmp

New member
כמה מפתיע, המבקרים לא אוהבים ../images/Emo8.gif

לא ברור לי איך מכל כך מעט זמן מסך הם החליטו שהמשחק של מירי היה מוגזם. היו לה 3 וחצי משפטים בערך, כמה מוגזם כבר אפשר לעשות אותם? מניחה שבפרקים הבאים יהיו לה סצינות יותר ארוכות שבהן אפשר יהיה יותר לבחון את המשחק שלה, אבל אני בטוחה ששום דבר לא היה מוגזם (אחרי הכל, מניחה שעברה אודישנים רבים ואם היו חושבים שהמשחק שלה מוגזם, עם כל הכבוד לשירה שלה, היו לוקחים מישהי אחרת).

המשחק של מירי באמת מוגזם..

כי מירי מטבעה היא דרמתית, גם כשהיא רוכבת על אופניים, זה נראה כאילו מתוך סצנה תקופתית של היצ'קוק. כזאת היא וככה אנחנו אוהבים אותה :)

viko222

New member
כפרעליה!!../images/Emo99.gifהיא עושה את כל הסדרה !!!

כמו שורד אמרה,כמה מוגזם אפשר כבר להיות ב3 סטצנות?! הביקורות לא כ"כ מעניינות אותי באופן אישית,כי לי אישית יותר חשוב שאני אוהב תסדרה

רואים שהם לא מכירים את מירי כמו שאנו מכירים

מירי תמיד משחקת מוגזם, היא גם מעידה את זה על עצמה. כך גם לדוגמא באודישנים ללהקה צבאית ששרה את על מדרגות הרבנות. כנראה שיש דברים שאי אפשר להוציא מהאדם...
אני אהבתי, אבל אני (כמו הרבה אחרים פה) לא מדד אובייקטיבי.

למעלה